Uzm. Psk. Dan.
Edanur Bozdemir
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Pedagoji
Mezuniyetinin ardından bir sene İngilizce Hazırlık Okulu'nu tamamladıktan sonra Lisans ve Yüksek Lisans sürecini Kırıkkale’de Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında "yüksek onur öğrencisi" derecesiyle mezun olmuştur.
Lisans sürecinde bir sene boyunca Farabi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Gazi Üniversitesi'nde eğitim sürecini devem ettirmiştir.
2021 yılında "Evli Kadınların Bağlanma Stillerinin ve Psikolojik Doğum Sıralarının Aile Yılmazlığını Yordayıcı Etkisinin İncelenmesi" adlı tez çalışmasıyla 'Uzman Psikolojik Danışman' unvanını almaya hak kazanmıştır. Tez sürecinde evli bireylerle çalışırken 450 saat Aile Danışmanlığı eğitimini de tamamlamıştır.
Tez savunmasının ardından Sakarya Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında Doktora sürecine başlamış ve yeterlik aşamasını tamamlayarak "Doktorant" unvanını almaya hak kazanmıştır. Şu an bilimsel yayın ve tez çalışmalarına devam etmektedir.
Üniversitedeki eğitim hayatı boyunca Ulusal PDR Öğrencileri Yapılanması'nda (UPÖY) ve üniversitenin PDR Topluluğu'ndaki faaliyetleriyle de alanda farklı deneyimler kazanan Edanur BOZDEMİR, 2019 yılında okul psikolojik danışmanı olarak Ankara’da çalışmaya başladıktan sonra çocuk ve ergen alanında farklı kliniklerde psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.
Çocuk ve ergenlerle psikoterapi sürecinde 2-10 yaş arasındaki çocuklarla American Play Therapy onaylı "Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi" uygulamaktadır. Bu aralıktaki çocukların ebeveynlerinin psikoeğitim sürecinde ise Fillial Terapi'den destek almaktadır.
10-18 yaş arasındaki ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi yaklaşımlarından faydalanmaktadır.
Şu anda Eskişehir'de kendi ofisinde 5 yıllık çocuk ve ergen tecrübesiyle hem çocuk-ergenlerle hem de onlara yol gösteren ebeveynlerine psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Liebowitz Sosyal Fobi Ölçeği Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Psk. Dan. Edanur Bozdemir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
mi...
Uzun araştırmalar sonunda tüm sonuçlar sayın Edanur Hocamıza çıktı. İyi ki de öyle odu Oğlumuz 10 yaşında bu sene ortaokula başladı adaptasyon ile ilgili sorunlarımızın yanında bireysel sikintilarimizin da olduğu bu süreçte vermis olduğu destekten dolayı ebeveyn olarak karşılığını da aldığımız için kendisine
bu alanda yapacağı tüm çalışmalarında başarılar dileriz...
ha...t
Edanur Hanımdan kızım için oyun terapisi alıyoruz. Çocuklarla iletişimi bence çok güzel onların yaşına hiç zorlanmadan inebiliyor bu beni etkiledi. Sadece kızım için değil seans aralarında kendisini gözlemleme imkanım da oldu biz kendisini çok sevdik. Kızımda da olumlu gelişmeler var, kendisinden memnunuz.
öz...
Anaokulu öğretmenimizin tavsiyesiyle başvurdum okulda uyum problemi yaşadık arkadaşlarıyla oyun oynarken arkadaşlarına vuruyordu şimdilik çok memnunuz İnşallah daha güzel sonuçlar alırız devam ediyoruz
zk...ç
Edanur hocamdan 3 aylık seans aldık çok memnunum oğlum ile iletişimi muhteşem koşarak gitti çok güzel ilerlemeler kaydetti..Güleryüzlü sempatik anlayışlı seanslarda oğlum çok mutluydu.. Rehberlik süreci bitiminde oğlum okul, park çevresi ve diğer alanlarda çevresi ile kurduğu etkileşimde oyun kurucu rolü, arkadaş edinme, uyumlu iletişim ve sakinlik gibi etki bırakan terapi için kıymetli edanur hocamla iyiki yollarımız kesişti
Oğlumuzda gözlemlediğimiz dikkat eksikliği, kendi öz becerilerini yapamaması, iletişim kopukluğumuz ve güvenli bağlanma sorunlarımız için Edanur hanımla görüştük.Kendisinin tecrübesi, güler gülü, samimi yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık.Kendimizi nasıl ifade edicez endişesiyle başladığımızda bize yaklaşımı sorunlarımıza en ince ayrıntısına kadar dikkat etmesi görüşmelerimiz sırasında çocuğumuz ve anne baba olarak bizlere öyle güzel yönlendirmeler yaptı ki bizim bile farketmediğimiz küçük noktarı ve bunların hayatımızda ne büyük etkileri olduğunun farkındalığını gösterdi bize çocuğumuz ile olan oyun terapisi seanslarımız da çok güzel ilerledi gözlem yeteneği çok iyi bir uzman oğlumuz ve biz (anne-baba) olarak uzmanımızın önerileri ile çok kısa bir zamanda güvenli bağlanma sorunumuzun üstesinden geldik kendi hayatımızda eksik bıraktığımız yönlerimizi tamamlamayı öğrendik öz bakım becerileri konusunda da Edanur hanım sayesinde çok iyi gelişim sağladık kendisinden çok memnun kaldık
se...m
Daha önce hiçbir destek almamıştım..2 cocuk annesiyim..nasıl dert anlatılır neler konuşulur kendimi ifade edebilir miyim derken Edanur hanımla tanıştık. Cunku 5 yasinda oğlum için nasil davranacagimi bilemiyordum.oglumda dikkat eksikliği ,dinlememe,fazla hareketlilik,okulda olan bazi sorunlari, bazı kullandığı kötü sözler üzerine konustuk kendisiyle. .tavsiyeleri ve yaklaşımı çok motive ediciydi.ogluma ve bana çok iyi geldi.
Gönülden tavsiye edebilirim.
Konuştuktan sonra farkına varmaniz gereken şeyler bir anda artıyor yani ben oyle hissediyorum..iyi bir pedagog.basarilarinin devamını dilerim sevgiler
ş.....
Oğlum için gittik, çok samimiydi ve oğlumla çok güzel iletişim kurdu..sayesinde oğlumda çok güzel gelişmeler gözlemledik, bize şifa oldu ihtiyacı olan herkesede olmasını temenni ederim
h....s
Edanur Hanım'a oğlumun alt ıslatma problemi için başvurmuştum. Kendisinden daha önce destek alan bir arkadaşım vardı onun aracılığıyla ulaştım. 11 seans aldık, problemimiz ortadan kalktı. Oğlumla çok güzel iletişim kurdular, bize ne yapmamız gerektiği konusunda çok yardımcı oldu. Kendisinden memnun kaldık bizi hep güler yüzlü karşıladı. Sürecimizi çok iyi yönetti, yolu açık olsun
fa...r
Çok güzel empati yapma duygusu var ve sizi daha güzel ve anlaşılır kelimelerle karşıdakinin sorununu kendi görmesine yardımcı oluyor ve tedavi sürecinde size ayna oluyor sizin kendinizde bir çok tanımadığınız olumlu ve olumsuz duygularınızı gösteriyor.Ayrıca kendisi güler yüzlü ve mesleği alanında yeterli bilgiye sahip olduğunu hissettirdi bana kendi adıma çok yol katetmeme yardımcı oldu kendisi.
Edanur Bozdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edanur Bozdemir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı, Pedagoji. Size Edanur Bozdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu.
Edanur Bozdemir adresi nerede?Edanur Bozdemir adresini belirtmedi. Edanur Bozdemir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Edanur Bozdemir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edanur Bozdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Edanur Bozdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Edanur Bozdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Edanur Bozdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Edanur Bozdemir hangi dilleri konuşuyor?Edanur Bozdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Edanur Bozdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edanur Bozdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Edanur Bozdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Edanur Bozdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.