Marmara Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü yüksek onur dereceyle tamamladı . Lisans eğitimi boyunca danışmanlık merkezlerinde, özel ve devlet okullarında stajlar yaptı ve sosyal yardımlaşma projelerinde rol aldı. Genç Psikolojik Danışmanlar Topluluğu bünyesinde çeşitli projelerde yer aldı. YÖRET Vakfı "Farklı Öğreniyorum" projesini oluşturan ekipte yer almış ve proje kapsamında öğrenme güçlüğü olan çocuklar ile çalışmalar yaptı.
Mezun olduktan sonra yine Marmara Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı programını tamamladı. Hemen ardından Doç. Dr. Itır Tarı Cömert’ten BDT eğitim ve süpervizyonunu aldı . Oyun Terapisi, Terapötik Kartlar, Objektif Çocuk Testleri eğitimlerini bitirdi. Meslek hayatına özel bir okulda okul psikolojik danışmanı olarak başladı.
Şuanda da İstanbul'da yüz yüze ve Online olarak bireysel danışmalık hizmeti vermektedir.
Eğitimler
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Psikoloji Akademisi, Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
Aile Danışmanlığı, Marmara Üniversitesi
Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Eğitimi, Türk PDR Derneği
Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi II. Modül, Sarı Psikoloji, Uzman Psk. Dan. Raşide Yılmaz
Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi I. Modül, Sarı Psikoloji, Uzman Psk. Dan. Raşide Yılmaz
Çocuk Hakları Eğitimi, YÖRET
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
i̇....
Edanur Hanım'dan 8 hafta kadar yetişkin danışmanlık hizmeti almıştım. Kendisi gayet mesleğini gayet güzel icra etmişti. Sosyal medya üzerinden ulaşarak online olarak hizmet aldım ve gayet memnunum. Seanslarımızdan sonra daha rahatladığımı, bakış açımın değiştiğini ve daha faydalı olduğunu hissettim. Edanur Hanım yetenekli, işinde başarılı bir uzman.
Edanur Hanım'la 8 seans görüşme sağladık ve bana çok iyi geldi, destek oldu. Ben gayet memnun kaldım. Herkese tavsiye edebilirim. Yaşadığım problem üzerine görüşme sağlamıştım biraz daha aşıp bakış açımın değiştiğini düşünüyorum. Güzel yönlendirmeleriyle bana bakış açısı kazandırdı kendimi daha iyi hissediyorum. Edanur Hanım çok güler yüzlü, tatlı bir insan. Kendisiyle konuşurken rahat hissediyorsunuz güzel enerjisini alıyorsunuz bu yüzden çok rahat hissettim.
f.....
Edanur Hanım'dan yaklaşık 2 ay öncesinde fazla stresli olduğum için seans almıştım. Kendisinin hitabı çok iyi ve ses tonu rahatlatıyor. Edanur Hanım'la arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım ve faydasını gördüm. Yakın zamanda seanslarımızı sonlandırdım. Bu şekilde bayağı memnunum. Seanslarımızdan sonra stresi yönetmeyi öğrendiğimi fark ettim.
er...k
Eda hanımla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Geçirdiğim zorlu süreci atlatmamda etkisi çoktur. Sayesinde olaylara farklı açılardan bakabilmeyi öğrendim. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir terapist..
Edanur Hanım'dan çok memnun kaldım. Yetişkin danışmanlık hizmeti almıştım. 2 ay kadar sürdü ve gerçekten çok memnun kaldım. Sınav süreci atlattım aynı zamanda başka sorunlar da yaşamıştım. İlk deneyimimdi biraz da açıkçası önyargılıydım ama Edanur Hanım beni rahat hissettirdi. kendime olan güvenimi tekrar yerine getirdi. İnşallah sorunum olmaz ama olursa eğer kendisiyle tekrar görüşmek isterim.
Eda Hanım'dan bayağı memnun kaldım. Görüşmelerimizden sonra kendisi sağ olsun yaşadığım sıkıntılarımı hafifletti. Bayağı ilgilendi. Eda hanım bana bayağı yardımcı oldu.
Edanur Hanım bayağı ilgili birisiydi. Kendisiyle anlaşabildik, aynı şeyi tutturabildik. 6-7 seans görüşme sağladık ve seanslarımızı sonlandırdık. Görüşmelerimizden sonra yaşadığım strese daha olumlu bakmaya başladım. Edanur Hanım'dan aldığım seanslardan memnun kaldım.
m....ü
Ailemle sıkıntılar yaşadığım dönemde eda hanıma geldim. Güven verici yapısı seanslara devam etmemi sağladı. Her görüşmeden sonra yenilenmiş hissediyorum. Bir sürü duyguyu deneyimliyorum. Gerçekten çok memnun kaldım. İlgisine çok teşekkür ederim.
Eda Hanım'dan çok memnun kaldım. 8 haftalık yetişkin terapisi konusunda danışmanlık hizmeti aldım. Stresli yoğun ve gelecek kaygılarımın olduğu dönemimde üniversite son sınıfta kendisiyle görüşme sağladım ve daha rahatladığımı hissetim. Eda Hanım çok sıcakkanlı birisi. Kendisiyle konuşmak çok keyifliydi. Profesyonel olarak da gayet memnun kaldığım birisi oldu. Sıkıntıya düştüğümde ilk olarak kendisini tercih ederim.
ş.....
Edanur Hanım'a sosyal medyadan ulaşarak online danışmanlık hizmeti aldım. kendisinin yaklaşımı bana gayet iyi geldi. Başında itibaren etik değerleri gözeterek yaklaşımı benim için çok değerliydi. 6 seans görüşme sağladık ve devam ediyorum. Genel anlamda terapi süreci inişli çıkışlıdır ama genel anlamda farkındalık kazanma noktasında büyük desteği oldu. Yargılamadığını her zaman hissettirmiş olması da benim için çok kıymetliydi.
Edanur Uğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edanur Uğur, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Edanur Uğur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Eğitim Danışmanlığı, Kariyer Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Yetişkin Terapisi.
Edanur Uğur adresi nerede?Edanur Uğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edanur Uğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Edanur Uğur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Edanur Uğur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Edanur Uğur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Edanur Uğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edanur Uğur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Edanur Uğur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Edanur Uğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Edanur Uğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Edanur Uğur hangi sigortaları kabul ediyor?Edanur Uğur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.