Lisans eğitimi boyunca çeşitli kliniklerde, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde gönüllü stajlarına devam etmiş, klinik psikoloji alanında gözlem yapma ve tecrübe kazanma fırsatı bulmuştur.
Yüksek Lisans eğitimi boyunca İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (PUAM) Dr. Psikolog Özge Şahin ve Dr. Öğr. Üyesi Ceren Gökdağ’dan Bilişsel Davranışçı Terapi yönelimli süpervizyon alarak hem çevrimiçi hem yüz yüze danışan takibi yapmıştır. 2021 yılında Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen Klinik Değerlendirme ve Vaka Formülasyonu Panik Bozukluk, Agorafobi ve Sosyal Kaygı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Yaygın Kaygı Bozukluğu ve Depresyon, Yeme Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları eğitimlerini tamamlamıştır.
Şu anda ise online ve yüz yüze olarak yetişkin bireylere psikolojik destek sağlamaktadır.
İletişim:
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Ön Görüşme
Şema Terapi
Online Danışmanlık- edasutabanoglu@gmail.com
Edasu Hanımın şefkatli ses tonu bana çok iyi geliyor, kendisiyle iş yerinde yaşadığım stresten dolayı görüşüyorum. Farklı çözüm yolları bulmama yardımcı oluyor. Her şey için teşekkür ederim kendisine..
d.....
Edasu Hanım ile gündelik hayatımı sekteye uğratacak düzeydeki kaygılarım sebebiyle görüşmeye başladım. Profesyonel ve sıcakkanlı yaklaşımı, düşüncelerimi daha gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye başlamamı sağladı. Bu da hayatımda olumlu anlamda büyük değişimler yarattı. Psikolojik desteğe ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
o.....
Hayatımın çok stresli geçtiği bir döneminde psikolojik destek almaya karar verdim ve Edasu Hanımla tanıştım. Yeniliklere uyum sağlamak bazen düşündüğümüzden daha stresli olabiliyor. Bu yolda Edasu Hanımdan destek almak bana çok iyi geldi. Kendimi ona rahatça ifade edebiliyorum ve birlikte üzerine çalıştığımız konularda hayatımda değişiklikler olduğunu görüyorum. Kendisi başarılı bir psikolog, hizmetinden çok memnunum.
k.....
Okul sürecinde yaşadığım zorluklar nedeniyle Eda hanıma başvurdum. Kendisiyle yaklaşık 6 aydır görüşüyoruz ve kendimdeki değişimlerin bende farkındayım. sizi yargılamadan ve yorum yapmadan dinleyen birinin olması iyi hissettiriyor. Eda hanıma teşekkür ederim tekrar.
h....t
Genel olarak isteksiz ve yorgun hissettiğim bir dönem içerisindeydim. Psikolog arayışına girmem ve Edasu Hanım ile tanışmam bu şekilde gerçekleşti. İlk görüşmemiz çok rahatlatıcıydı ve kendisi oldukça güler yüzlüydü. 2-3 ay sonrasında kendimdeki değişimleri görmek bana iyi geldi. Edasu hanıma uzmanlığı ve desteği için teşekkür ederim.
Edasu Tabanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edasu Tabanoğlu, Psikoloji. Size Edasu Tabanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Randevu, Online Terapi, Ön Görüşme.
Edasu Tabanoğlu adresi nerede?Edasu Tabanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edasu Tabanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Edasu Tabanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Edasu Tabanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Edasu Tabanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Edasu Tabanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Edasu Tabanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Edasu Tabanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edasu Tabanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Edasu Tabanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Edasu Tabanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Edasu Tabanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Edasu Tabanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Edasu Tabanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar