Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
he...i
edip doktor hakkında yorum yapmaya gerek yok çünki 10 numara çocuk doktorudur kendi çocuklarımı ona götürürüm ve her yerde tavsiye ederim
mu...n
iki çocuğumunda doktoru,çok mükemmel sevecen bir doktor,branşında bundan daha iyisi olamaz..tşkler edip hocam,iyiki varsınız........
ra...a
EDİP HASPOLATIN ÜZERİNE ÇOCUK HEKIMI TANIMAM ÇÜNKÜ 8 YILDIR SAGLIGIN İÇİNDEYIM ONDAN DOLAYI TECRÜBE VE DENEYIMLERINDEN DOLAYI BU KADAR RAHAD SÖYLEYEBİLİYORUM
se...k
Edip Bey'i komşum aracılığı ile tanıdım.Çok eğitimli ve bilgili bir hekim.Oğlum 10 yaşında 7 senedir Edip Bey'in hastası. Oğlumla birlikte şimdide 14 aylık kızımın doktoru. gerçekten gönülden söylüyorum edip Bey' çok memnunum. Allah Ona uzun ve sağlıklı ömür diliyorum.
zl...ı
serpil hanıma katılıyorum.çocuklarımın sağlığını 3 yıldır kendisi takip ediyor hiç bir detayı atlamatıp, hastalarıyla yakından ilgileniyor. bilgisine sonsuz güveniyorum ve bütün arkadaşlarıma da ısrarla tavsiye ediyorum. kendisine Allah tan sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.teşekkürler Edip bey.
se...k
Her zaman doğru teşhisleri ve başarılı tedavileri sonucu oğlumu sağlığına kavuşturan,tüm arkadaşlarıma ve yakınlarıma her zaman tavsiye ettiğim bir doktor.. Güven verici sözleri ve babacan tavrıyla annelerin çocukları için duyduğu üzüntüyü en aza indirmeyi başarabilen bir insan. Herşey için sonsuz teşekkürler Edip Bey..İyi ki varsınız..
Edip Haspolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edip Haspolat, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Edip Haspolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Fototerapi, Esd (Sedimantasyon), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Yenidoğan Takibi, Büyüme Hormonu Testi, Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Iv.
Edip Haspolat adresi nerede?Edip Haspolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi 1988. Sokak No:3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edip Haspolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Edip Haspolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Edip Haspolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edip Haspolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Edip Haspolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Edip Haspolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Edip Haspolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla