Apikal Rezeksiyon
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Hacı Halil Mah. 1218 Sk. Cumhuriyet Meydanı Beşiroğlu İş Hanı Kat:1 No:34, Kocaeli
20'lik Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Karaoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
Karaoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Karaoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
m...
Edip Karaoğlan Hoca'ya tüm ağız implant tedavisi için başvurdum. Tedaviden, hocanın ilgisinden ve alakasından dolayı çok memnun kaldım. Sevgilerimle...
g...
Doktorum Edip Karaoğlan'a dişimin önünde bir kırık vardı. O sebeple gittim, ancak kendisi zaten uzun zamandır benim doktorumdur. Daha öncesinde ortodonti tedavim oldu ve yine aynı yerde yaptırdım. Kesinlikle her anlamda yaptırdığım işlemlerden memnun kaldım. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Doktoruma tamamen tesadüf bir şekilde ulaştım. Başlangıçta dolgu ve kanal tedavileri yaptırdım. Zamanla diş kayıplarım olmuştu. Bu kayıpları implant tekniği telafi ettik. Tedavi süreci 7,5 ayı buldu. Benim için bu süreç uzun ve yorucu idi. Ama implant dişlerin tedavileri zaman alıyormuş kemik kaynaması ve protezlerin işlevsel görsel olması için gerekli provalar. Doktorumda en beğendiğim özellik çok sakin olması sizi kırmaz naziktir ve diş konusundaki taleplerinizi dikkate alır. Tabii tavsiye ederim
ö.....
Eyüp Beye en az 20 yıldan beri biliyorum. İş arkadaşlarımın tavsiyesi ile ulaştım. İmplant yaptırdım farklı dişlerimi tedavi etti. Hatta tedavi için Çanakkale den geldim. Tedavi sonrası takibi ve kontrolünü da yapıyor ağzımda 5- 6 implant var problemsiz kullanıyorum çok memnunum. Tüm arkadaşlarıma söyledim tavsiye ettim. Yapılan dişlerimi gösterdim. Evvelden Gebze de yaşıyordum şu anda Çanakkale'deyim hala Edip Bey için Gebze ye geliyoruz herkese tavsiye ederim.
Edip beye implant dolgu için gitmiştim . Tedavi sürecimde korkarak oturduğum koltuktan büyük bir cesaretle kalktım. Edip bey çok naif, temiz ve titiz bir doktor , içine sinmeyen işlemi defalarca tekrarlar tedavi sürecinde.. Tüm çevreme tavsiye ederim ediyorum da.. gerek kurum olarak gerek çalışanlar olarak kendinizi aileden gibi hissediyorsunuz herkes o kadar özenli ve ilgili ki herkese tavsiye ediyorum.
Edip Bey senelerin doktoru, hiçbir sıkıntı görmedik. Çok memnunuz, tavsiye de ederim. Kendisine kanal tedavi,dolgu ve implant işlemi yaptırdık. Yapılan işlemlerde de hiçbir sorun yaşamadık.
Edip Bey mükemmel ve harika bir insan. İşinde mükemmel,30 yıldır kendisine gidiyorum. Diş dolgusu ile başladım, kaplama ve implant yaptırdım.Yıllardır gidiyorum çok memnunum. Eli de çok hafif, hiç canımı yakmaz ve çok kibar. Etrafımdaki herkese de tavsiye ederim. Allah ona daha çok iş ve daha çok kapılar açsın.
Edip Bey’e implant işlemi yaptırdım. Ağzımda hiç diş yoktu.7 tane implant yaptırdım. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Daha önceden de bu konuda deneyimlerim olmuştu ama ağzımı mahvetmişlerdi. Şu anda ağzım düzene girdi. Ben çok memnunum. Allah razı olsun.
Dt. Edip Karaoğlan
güzel yorumlarınız ve memnuniyetiniz işimizi daha iyi yapmak için bizi motive ediyor.çok teşekkürler
Edip Karaoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edip Karaoğlan, Diş Hekimi. Size Edip Karaoğlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Edip Karaoğlan adresi nerede?Edip Karaoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Halil Mah. 1218 Sk. Cumhuriyet Meydanı Beşiroğlu İş Hanı Kat:1 No:34 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edip Karaoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Edip Karaoğlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Edip Karaoğlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Edip Karaoğlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Edip Karaoğlan hangi dilleri konuşuyor?Edip Karaoğlan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Edip Karaoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edip Karaoğlan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Edip Karaoğlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Edip Karaoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri