İstanbul
Doktor Muayanehanesi
2003 yılında eximer lazer ameliyatı oldum kendisine .2017 yılında bir özel hastanede sol gözümde kornea incelmesi tespit edildi fakat herhangi bir tedaviye yönlendirilmemistim.
An itibariyle ( Kasım 24 ) sol gözümde eximer laser ameliyatı sebebiyle kornea extazisi hastalığı çıktı .Bu bahsi geçen hastalik ameliyat esnasında olusan bir komplikasyonmus.
du....
Herşeyden önce hastaya güven veren bir duruşu var yani bakınca doktor gibi doktor diyorsunuz. Emin olmadan hiçbir işlemi gerçekleştirmez garanticidir. 8 derece miyop olan gözlüklerimden beni 15 dakikada ICL ile kurtardı.Bu ülkenin senin gibi doktorlara ihtiyacı var, seni seviyoruz ve iyi ki tanıdık.
yl...k
Müthiş bir hekim, vicdan sahibi bir insan, benim kahraman doktorum. Kendisine minnettarligimi ifade etmeye kelimeler yetmez. Başka bir doktorun yaptığı yanlış yerleştirilmiş göz ici mercegimi yeniden yerleştirdi. Bu süreçte bana manevi olarak yaklaşımları ile çok destek oldu. İnanılmaz derecede özenli, titiz yürüttü sureci ve beni de yeterince iyi bir şekilde bilgilendirdi. İyiki var ve iyiki tanıdım.
hi...l
Bundan 12 yıl önce yüksek derece miyop olan babam gitmedik doktor bırakmamış en son umudunu kesmişti. Zorla ikna ederek Efekan beyle görüşmeye gittik. Ertesi 21 dakikalık bir operasyonla 11e 12 miyop gözlükleri çöpe atarak ayrıldık hastaneden. 0,75 e ve 1,25 e gerilemişti gözleri. 40 yıl boyunca gözlük kullanmak zorunda kalmış babam mutluluktan ağlamıştı. Doktor beye tekrar tekrar teşekkürler.
go...m
Efekan bey hayallerimi gerçekleştirdi 5 buçuk olan astigmatımı lazerle sıfırladı ve beni gözlükten kurtardı teşekkürler Efekan bey başarılarınızın devamını dilerim
mi...r
vala bana kalırsa biraz garantici zor işleri sevmrz zoru gördümü başlar nasihate neden imajı zedelenecek
em...o
insan olarak kalitesiyle kişiliğiyle harika bir insan sizi öyle bir karşılayışı var ki sanki daha önceleri de tanıyormuş gibi oluyorsunuz..size hastalığınızla ilgi sizin sorabileceğiniz bütün soruları adeta kafanızın içini okur gibi cevaplıyor..ben ccl ameliyatı oldum daha önce gittiğim doktor ağrıların olur görmen aza iner falan demişti fakat ben efekan beyi tercih ettim ve bu söylenenleri çok az derecede yaşadım ben keratakonus hastası olarak efekan beyi tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden gidin..hayatınız da ender rastlayacağınız bir insan tanımış olursunuz..
be...n
Efekan Bey gerçekten alanında bir numara bir hekim.kendisine ccl yaptırdım ve çok memnunum.teşekkürler Efekan Bey ve ekibi.başarılarınızın devamını diliyorum.
me...i
efekan bey hastalarına çok ilgi gösteren bir hekim gözüme yaptığı lazer tedavisiyle görmem çok iyileşti ben uşaktan mehmet ali derin polis memuru.efekan beye çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
se....
Efekan bey eşimin görme problemi yaşayan gözüne CCL operasyonunu gerçekleştirdi. Şimdi görmesi çok iyi duruma geldi. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
Efekan Coşkunseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efekan Coşkunseven, Göz Hastalıkları. Size Efekan Coşkunseven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Efekan Coşkunseven adresi nerede?Efekan Coşkunseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efekan Coşkunseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efekan Coşkunseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Efekan Coşkunseven hangi dilleri konuşuyor?Efekan Coşkunseven ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Efekan Coşkunseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efekan Coşkunseven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Efekan Coşkunseven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Efekan Coşkunseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Efekan Coşkunseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları