Meşrutiyet Caddesi No: 32 / 11-12 Kızılay, Çankaya
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Diş Eti Estetiği
Estetik Dolgu
Hassas Bağlantılı Protezler
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
1975 yılında Trabzon da doğdum.Diş hekimliği eğitimimi 1998 yılnda Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde tamamladım.
1998 yılından itibaren serbest diş hekimi olarak çalışmaktayım.
2017 yılından itibaren ortağı olduğum Ankadent ağız ve diş sağlığı polikliniğinde mesleğimi icra etmekteyim.
me...l
Gerçekten işini mükemmel ve kusursuz yapan bir hekim. On yıl önce yapılan kaplama ve dolgularda hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım. Gözünüz kapalı bir şekilde gidebilirsiniz.
gü...l
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım. Dakik olarak benimle de eşimle de gayet güzel ilgilendi. Benim diş çekimim vardı. Eşimin işlemleri daha uzun sürecek. Yapılması gerekenlerden, neden yapılacağından ve fiyatlandırmadan tek tek bilgilendiriliyorsunuz. Ortam tertemiz. (Diğer çalışanlar da oldukça ilgili.) Doktorumuz çok güler yüzlü ve tatlı. Bundan sonra devamlı güvenebileceğim bir diş hekimim oldu. Teşekkürler.
ne...r
Korkarak gittiğim diş doktorundan mutlulukla kolktuktan kalktım. Detayli anlatım ve pozitif yaklaşım ile uzun zamandır kaçtığım diş çürüklerinden kurtuldum teşekkür ederim efnan hocam iyi ki tanımışım sizi
bc...ö
Hocamızın Tedavisi için birşey diyemem ilgili ve özenli çalıştı ancak kalitesini elbetteki zaman gösterecektir. Ben sadece iletişimi konusunda yaşadığım şeyi yazmak istiyorum. saat 12 de randevumun vardı. Belki 5 dk geçilmişmişim bilmiyorum ya da girince lavaboya girdim orada geçmiştir zaman. Çıkınca hemen odaya yöneldim ama telefonum çaldı. amirim aradığı için bakmak zorunda kaldım. Arkamdan sekretere benim neden girmediğimi soruyordu. Bunu duyduğum İçin girerken hocam kusura bakmayın il müdürü arıyordu dedim o da ama başka hastalarımızda var sizden sonra dedi. Ben de önceki görüşmemizde kaninlerimdeki çürüklerimin henüz lekelenme aşamasında olduğunu söylediği acil dolgu gerekmediğini sert çürükler olduğunu söylediği iiçin ortamı yumuşatmak adına çabuk biter manasında benim çürüklerim küçük hocam dedim gülümseyerek. O ise sizin mezuniyeti de çok merak ediyorum. Yok çürüğünüz küçük yok o şöyle yok bu böyle olsun”dedi. Yani ona işini öğretiyormuşum ve rahatsızmış bu algısını bu cümle ile ifade etti. Önceki randevumuzda kanalı yeni yapılmış dişime kaplama gerektiği iAnka dentin ise kurumumuzla anlaşması olduğu İçin buraya geldiğimi yalnızca iki dişine porselen köprü istediğimi belirttim. İşine eğer bu isteğimi böyle net ifade ettiğim için ona öğretmişsem hata bendedir takdir okuyanların. Neyse iki anestezi yaptı iki dişime. Anestezi iğnesini bırakıp aleti aldı eline henüz uyuşmadığı açık iken. Ben acıyor işareti yapınca bir daha anestezi yaptı ve hala içinden atamadığı 1 dk lık bekleme sebebine dönüp küçük müçük uyuşmayınca böyle bekleniyormuş işte dedi. Çok rahatsız oldum çok da üzüldüm. Çıkarken saate baktım 12.45 idi. Özel bir klinikte iki dolgu İçin, gecikmem, telefonla konuşmam dahil 45 dakikanın çok uzun bir süre olmadığını düşünüyorum. Takdiri de sizlere bırakıyorum
Uzun zaman ihmal ve agrı ile efnan hanıma acil olarak geldim. Ayni sekilde eşim ve oğlumda geldi. Ailecek tedavimizi sabır ve güleryüzlü şekilde gerçeklestirdi. Sürekli olarak bilgilendirme yaptı. Randevularımiza zamanında girdik ve beklemedik. Tedavi süreci dışında acil bir durum yasamadik. 3 dolgu ve 2 kanal tedavisi basari ile tamamlandi. Tesekkurler
ar...u
Genel diş kontrolü ve Diş taşı temizliği için gittim çok güzel ilgilendi detaylı açıklamaları güler yüzü ve hassasiyeti çok memnun etti
Yapılmasının çok zor olduğu söylenen bir kanalı efnan hanım tek seferde halletti. Güler yüzü ve hoş sohbeti de ayrıca güzeldi :)
se...ı
Daha önce yapılan köprü de kaplamanın bir tarafının tutuculuğu dururken diğer tarafın tutuculuğu çıkmıştı.O kadar naif o kadar hassas zarif bir doktor ki hastasının canının yanmasına kıyamıyor çok özen gösteriyor. Teşekkür ederim.
yı...t
Efnan Hanım güler yüzlü, sıcak kanlı mükkemel bir insan hem hasta ile iletişimi hem de kendi alanında çok iyi biri. Yaklaşık olarak 2 aydır zirkonyum kaplama ve diş etlerimin aşırı sorunlu olması nedeniye beraber bir süreç geçirdik. Bu süreç boyunca gerçekten kendi dişleriymiş gibi davrandı ve tedavi uyguladı ve başarılı bir şekilde tedavim sonuçlandı. Buradan kendisine çok teşekkkür ederim.
g....a
Efnan hanım, mükemmel bir diş hekimi ve iyi kalpli bir insandır. 5 buçuk yıl önce bu siteden diş hekimi ararken, onunla ilgili yorumları okuyarak, eşimle muayenehanesine gitmiştik. O zamanlar Efnan hanım kendi muayenehanesini işletiyordu. Muayenehanesine adım atar atmaz sıcacık, insanı rahatlatan bir ortam ve güler yüzlü, renkli üniformalı Efnan hanımla karşılaşmıştık. Diş tedavisinden aşırı korkan biriydim. Efnan hanımın sıcak ve anlayışlı davranışı, hafif elleri sayesinde dentofobimi yenebildim. O günlerden beri Efnan hanım ailemizin en güvendiği diş hekimidir. Dişlerimin düzeni ve diş etlerim aşırı sorunlu olduğu için dişlerime diş köprüsü, kanal tedavisi gibi işlemleri uygulamak, fazla zaman ve gayreti, sıkı takibi gerektiriyor. Efnan hanım için çok yorucu olsa bile diş sorunlarımı gidermeye devam ediyor. Vurgulamak gerekir ki, Efnan hanım gerek duyduğunda hastalarını periodontoloji uzmanı ve diş ve çene cerrahına yönlendiriyor ya da onlarla beraber tedavi yöntemine karar veriyor. Kısacası, Efnan hanım hastaları için en iyi ve en uygun olan tedaviyi uygulamaya gayret eden, görevini en iyi yapan bir diş hekimidir.
Efnan Üstün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efnan Üstün, Diş Hekimi. Size Efnan Üstün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Lokal Anestezi, Lamina Uygulamaları, Çene Eklemleri Tedavisi, Subgingival Küretaj, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler, X-Ray, Kanal Tedavisi, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması.
Efnan Üstün adresi nerede?Efnan Üstün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Caddesi No: 32 / 11-12 Kızılay Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efnan Üstün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efnan Üstün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Efnan Üstün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Efnan Üstün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Efnan Üstün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efnan Üstün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Efnan Üstün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Efnan Üstün hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Efnan Üstün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Efnan Üstün hangi sigortaları kabul ediyor?Efnan Üstün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Halk Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri