Küçük çocuklarla oyun terapisi, farklı gelişen çocuklarla özel eğitim çalışmaları yapmakta, okul başarısı sorunları, otizm, yaygın gelişimsel bozukluk, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, özgül öğrenme güçlüğü, gelişimsel gerilik, konuşma gecikmesi gibi problemlere yönelik çeşitli müdahale programlarını uygulamaktadır. Çocuklar için WISC-4 zeka testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Denver Testi, TAT ve CAT gibi projektif testler ile yetişkinlere yönelik MMPI kişilik testi, Kaygı ve Depresyon testlerini uygulamaktadır.
Çocuk, ergen ve ebeveyn konulu kurumsal seminerler ve aile eğitimleri düzenlemektedir.
Efsun Hanım’a kızım için gittik. Annesi olarak ben de bir kere görüştüm. Kendisinden hiçbir soğukluk almadım, o sıcaklığı bana verdiği için ben de her şeyi anlattım. Kızımın sınav korkusu vardı. Şu anda iyi,kendisinden çok memnunuz.İyi ki de ona gitmişiz dedi. Kendisini de internetten araştırarak bulduk. Şu anda bekleme sürecindeyiz, sınav için tekrar korkusu başladığında devam edeceğiz.
Efsun Hanım ile geçirdiğimiz 3 veya 4 görüşme sonrasında yavaş yavaş adımlarla ilerledik ve oldukça verimli oldu. Şu anda çok iyi,bunun için teşekkür ederim. Efsun Hanım’ı daha önce de çalıştığı kurumda ziyaret etmiştim.Konuya hakim olduğu için tekrar ona gitmek istedik. Bu yüzden hizmet verdiği yere gittik. Çocuğuma yaklaşım şekli,onu yönlendirmesi, sevgiyle yaklaşması,güler yüzlü olmasından çok memnun kaldım . Konuya da çok hakimdi,nasıl yönetmesi gerektiğini biliyor ve yönetti.
Danışmanlığımızdan çok memnun kaldım. Kızım için değil,kendim için de görüşme sağlamak isterim ama tayinimiz çıktığı için İstanbul’a gelmek zorunda kaldık.O yüzden devam edemedik. Sadece bir seans aldık. Diş çıkarma döneminde olduğu için şu anda bekliyoruz. Beslenme düzeninde istediğim düzeye gelemedik ama bunun Efsun Hanım’la bir ilgisi yok tabi ki, kendisine çok teşekkür ederim.
Ozel öğrenme güçlüğü ile ilgili ihtiyaç duyulan degerlendirmeler ve yönlendirmeleriyle fayda sağlayarak nasıl ilerleyecegimiz konusunda yol gösterilmiştir.
ka...a
Oğlum dokuz yaşında ders çalışmama ,motivasyon eksikliği,sınıf içi hareketlilik ,dikkat eksikliği ilgili sıkıntılarımız vardı.Sınıf öğretmenimizin isteği üzerine ebeveyin olarak hemen araştırdık.Yolumuz Efsun hanımla kesişti.İlk görüşmemiz yapılan tüm testler ve son değerlendirmede sanki senelerdir kendisini tanıyormuşuz gibi bizleri sıcak karşıladı memnuniyetimi paylaşmayı istedim. Çocuğunda bu tip problemlerle karşılaşan herkesin yolunun Medstar Hastanesi Efsun hanımla iletişime geçmesini tavsiye ederim.İyiki varsınız Efsun hocam cocuğumdaki tüm olumlu gelişmeler sizin sayenizde oldu çok teşekkürler.
Efsun Korukluoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efsun Korukluoğlu, Psikoloji. Size Efsun Korukluoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Efsun Korukluoğlu adresi nerede?Efsun Korukluoğlu adresini belirtmedi. Efsun Korukluoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Efsun Korukluoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efsun Korukluoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efsun Korukluoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Efsun Korukluoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Efsun Korukluoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Efsun Korukluoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efsun Korukluoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Efsun Korukluoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Efsun Korukluoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Efsun Korukluoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.