Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
el...
6 yaşındaki kızımın öfke problemleri için gidiyoruz yolun henüz basındayız ama kızıma ilgisi sıcak kanlılığı sevecenliği profesyonel oluşu bizim devamlılığımızı arttıran şeydi çok memnunuz tereddüt etmeden tavsiye ediyorum
Ege Beryüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ege Beryüz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ege Beryüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Yetişkin Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Online Danışmanlık, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Öğrenci Koçluğu, Ergen Terapisi.
Ege Beryüz adresi nerede?Ege Beryüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya,Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ege Beryüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ege Beryüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ege Beryüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ege Beryüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ege Beryüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ege Beryüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ege Beryüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ege Beryüz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ege Beryüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.