2002-2007 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimi, 2007- 2013 yılları arasında ise yine Hacettepe Üniversitesi’nde Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora yaparak Protetik Diş Tedavisi uzmanlığımı aldım. 2014 yılında Ankara / Çayyolu bölgesinde Özel Smiles 312 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurduk ve şuan faaliyete devam ediyoruz.

Alacaatlı Caddesi Mercan İş Merkezi No.15 / C3 Çayyolu, Çankaya, Ankara

Ağız, diş ve çene cerrahisi

Bonding

Botoks +10 daha fazla

Diş Dolgusu

Diş İmplantı

Estetik Diş Hekimliği

Özel Smiles 312 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Gerçekten etik bilimsel ve estetik bir klinik. Gördüğüm en iyi doktor Ege bey. Tedavi sırasında her aşama hakkında bilgiler verirken bilimsel olarak da açıklamalar yapıyor. El maharetini ise hangi övgülerle dile getirebilirim zaten bilmiyorum. Tüm samimiyetimle tavsiye ederim.

Uzun zamandır çarpık olan dişimi düzeltmek için araştırma yapıyor ve diş hekimi ziyaretleri yapıyordum. Bu görüşmeler sırasında diş hekimlerinin yeterli bilgisi ve tatmin edici teşhisleri olmadığından bir türlü dişçi koltuğuna oturamıyordum; ta ki Ege Bey ile tanışana kadar. Teşhisleri, hastaya yaklaşımı oldukça pozitif. Bilgi deneyimini rahatlıkça uygulayabiliyor; en önemlisi hasta ile konuşarak en uygun ve mükemmel sonuca ulaşıyor.

C

Şimdiye kadar gitmiş olduğum diş hekimleri arasındaki en iyi diş hekimi. tedavi öncesi ve sonrası vermiş olduğu bilgiler sayesinde kendinizi çok güvende hissediyorsunuz.işine hakim ve detaylarda göstermiş olduğu özen hastaya emin ellerde olduğunu düşündürüyor. herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz.

Bilgisini yeteneği ile birleştiren ve hastasına sunan bir hekim. Yaptığı işin kalitesinden taviz vermiyor. İletişimi pozitif ve güçlü. Çalışma ortamı ve ekibi çok iyi. Teşhis ve tedavi sürecinde olduğu kadar tedavi sonrasında da hastasının sorumluluğunu üstlenen bir hekim olması önemli bir özelliği. Özetle, rahatlıkla tavsiye edebileceğiniz bir hekim.