Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
er...n
hamileliğin ilk ayından beri EGEMEN AYDIN hocaya gittik eşimde hipertansiyon. astım .şeker.vardı ilk üçüncü aydan ihtibarende kanama sıkıntımız oldu ama EGEMEN hocam o kadar kaliteli bir doktorki her zaman yanımızda oldu bu sade hastahanede degil evde saat kaç olursa olsun hep bir telefon uzamızdaydı sadece dogumla ilgili degil piskolejikte hep yanımızdaydı şimdi 2 aylık kızımı kucağıma aldıgımda önce ALLAHA ŞÜKREDİYORUM sonra EGEMEN HOCAYA optimed hastanesi iyiki egemen hocam gibi kaliteli hocalarınız var VE tekrar ALLAH EGEMEN HOCAMDAN RAZI OLSUN
bu...ş
İkiz gebeligim boyunca ve dogumumda yanimda olan bana özel dokturum gibi ilginelenip yardımcı olan cok saygıdeğer egemen beye minnetlerimi sunarım gitmenize cok üzüldüm
he...i
Egemen Aydın gerçekten çok kaliteli bir doktoru şuan nerede oldunu bilmiyorum ama gebeliğim boyunca ona gittim doğumdada o denk geldi Nur topu gibi kızım oldu ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hangi hastanede oldunu nasıl bulurum hocam
ne...e
merhaba ben biyopsi olmam gerekiyordu hep kanamam vardı neden kaynaklandıgını bulunamadı sonra bana biyopsi yapılmas gerektigini söyledi başka bir doktor ben kabul etmedim çünkü uyuşturmadan yapacakmış yakacık hastanasine geldim barkottumu oldım hep korku endişe vardı içimde doktora şikayetimi anlatım ve oda tamam biyopsi yaparız dedi ve böyle tedavim başlamış oldu ve çok memun kaldım okadar ilgiliydiki sanki ayleden biri gibi olmuştu ben bir amaliyat daha geçirdim bukadar ilgi görmemiştim neden derseniz orası birde özel hastaneydi burda doktor pazar günü gelip sizin pansumanınızı yaparmı ben çok memun kaldım ama gitmesine çok üzüldüm en içten dileklerimle gelmesini isterim
Egemen Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Egemen Aydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Egemen Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Egemen Aydın adresi nerede?Egemen Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ Çerkezköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Egemen Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Egemen Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Egemen Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Egemen Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Egemen Aydın hangi dilleri konuşuyor?Egemen Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Egemen Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Egemen Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Egemen Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Egemen Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Egemen Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Egemen Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Egemen Aydın, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Egemen Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çerkezköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Avivasa Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları