saygıdeğer hocama tavsiye üzerine anadolu yakasından geldim anjo oldum çok memnun kaldım çok detaylı araştırmacı güven verici güler yüzlü tek kelimeyle harika bir doktor allah işini gücünü rast getirsin
ha...a
TEŞEKKÜR EDERİZ DOKTORUMMMM bize yalansız dolansız en doğru cevabı verdiğiniz içinnnn teşekkür ederiz size güvenenler haksız değilmiş bundan böyle kim sorarsa sorsun sizi tek geçerim emekleriniz için teşekkür ederim
er...l
Allah çok şükür anjiyo oldum egemen hocam yaptı iç bir şekilde nd agrı ne şişme allah binkere razı olsum ve tam 13 dakika sürdü iki saat beni hastanede misafir edip taburcu etti unutmadan söyleyim yemek ikram etmeden salmıyorlar
mi...r
mükemmel insan doktorum egemen beye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.
al...ü
öncelikle allahın yardımı ile bana mükemmel bir operasyon yaparak hayata bağlayan mükemmel bir doktor EGEMEN DUYGU dalında gerçekten UZMAN ona minnattar borçluyum herzaman duam onunla.............!
Egemen Duygu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Egemen Duygu, Kardiyoloji.
Egemen Duygu adresi nerede?Egemen Duygu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Egemen Duygu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Egemen Duygu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Egemen Duygu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Egemen Duygu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Egemen Duygu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Egemen Duygu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Egemen Duygu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar