Diş Hekimi Randevusu
Lamina Uygulamaları
Zirkonyum
20'lik Diş Çekimi
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
el...r
Egemen Bey bugün eşim ve benim diş taşlarımızı temizledi. Eli çok hafif detaylı bilgi veriyor ve çok bazik birisi. İşini ciddiye alıyor ve hastasına saygılı davranıyor. Bundan sonra dişçimiz belli:)
mu...r
Diş taşı temizliği için korka korka gittim ama doktorun yaklaşımı profesyonelliği sayesinde korkumu yenerek ağrısız acısız yaptığı işlem için kendisine minnettarım çok teşekkür ederim.
h....ş
Dişim kirilmisti onun için gittim. Cekilcek diye düşünürken kaplama yaparak kendi dişimi kullanmamı sağladı. Eli o kadar hafifki çocukluğumdan beri yaşadığım dişçi fobimi bir kenara bıraktım. İyiki tanımışım sizi ve kliginizi. Çalışanlar bir harika güler yüzlü.
gü...i
Uzun yıllardır dişçi korkum yüzünden dişçiye gidemiyordum. Son zamanlarda ağrıyan dişim yüzünden araştırmalarım sonucunda Egemen bey ile tanıştım. Dişime kanal tedavisi yapıldı. Egemen Özdemir den çok memnun kaldım. Eli çok hafif ve kendisi çok nazik bir karaktere sahip. Tedavi de hiç bir acı hissetmedim, gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
p.....
Hersey olmasi gerektiği gibi oldu.Memnun kaldim.Umarim uzun vadede de memnun kalicam.Ihtiyacim oldukça gitmeyi düşünüyorum.Hatta haftaya yeni bir dolgu icin tekrar randevu aldim.Tesekkürler...
Zirkonyum tedavisi için gittiğim dentomega ekibine çok teşekkür ederim hepsi güler yüzlü ve samimilerdi özellıkle Egemen Bey'in güler yüzü sıcak kanlı sempatik yapısı ve yapacağı her işlemi adım adım anlatması isteklerime görüşlerime verdiği önemle kısa süre içinde güzel gülüşe sahip olabildim Egemen Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim.
Zirkonyum tedavisi yaptırdım ve gayet memnun kaldım.Egemen bey’in,çalışanların gayet güleryüzlü ve açıklayıcı yaklaşımları aynı zamanda ortamın hijyenik ve kaliteli oluşu sebebiyle gayet memnun ayrıldım dentomega ailesine çok teşekkür ediyorum.
ha...e
Kendisine zirkonyum tedavisi için başvurmuştum.detayli anlatımı ile kafamdaki tüm sorulari ortadan kaldırdı.Ayrica tedavi süresince asistanı ve kendisinin guleryuzlu olması inanılmaz rahatlatıyor.Hersey için tekrar teşekkür eder ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e....
Estetik dolgu amacı ile gitmiş olduğum Egemen bey sağ olsunlar bayağı ilgili ve sorun çözücü yaklaşımları takdire şayandı. Acısız, ilgili ve kafanızda soru işaretleri kalsın istemiyorsanız gönül rahatlığıyla randevu alabilirsiniz...
ya...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Egemen bey ilk karşılaşmadan itibaren güler yüzlü ve samimi davranışları ile güven verdi. Diş ve diş eti bakımı için gitmiştim.Çok memnun kaldım. Ne yapılması gerektiği hakkında detaylı bilgilendirdi. Diş taşı temizliği içinde gitcem. Herkese tavsiye ederim.
Egemen Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Egemen Özdemir, Diş Hekimi. Size Egemen Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, İmplant.
Egemen Özdemir adresi nerede?Egemen Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Egemen Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Egemen Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Egemen Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Egemen Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Egemen Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Egemen Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Egemen Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Egemen Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Egemen Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Egemen Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Egemen Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri