2019-2020 Mart tarihlerinde çocuk ergen ağırlıklı bir aile danışmanlık merkezinde klinik psikolog olarak çalışmaya başladı. 2020 - 2022 yılları arasında ise Dr. Ayça Kaya Sağlıklı Yaşam merkezinde yeme bozuklukları ağırlıklı çocuk, ergen ve yetişkin seanslarını sürdürdü. Ekim 2023 yılında itibaren Çorluda kendi psikolojik danışmanlık merkezinde danışmanlık vermektedir.
Muhittin mahallesi Salih Omurtak Caddesi Mühendis Kamil İnan Apartmanı no:63 kat:2 daire: 8, Tekirdağ
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
g....t
Özgüven problemim için tavsiye üzerine başvurdum. 10 seans aldım. Seanslar olumlu ilerledi. Sürecim bitti. Şu an kendimi tamamlanmış hissediyorum. Ekin Hanım, danışanına güven veren birisi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Memnun kaldım.
p.....
Ekin hanıma yaşadığım travma sonrası depresyon ve stres bozukluğu sebebiyle başvurdum. Ekin hanımla seanslarımız gayet verimli geçti ve şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Açıkçası ilk defa terapi aldığım için ilk seanslar benim için gerçekten zordu ama beni rahatlatıp diğer seanslara devam etmemi sağladı ve kendisinden çok memnun kaldım . Bilgisi ve emekleri çok kıymetli kendisine sonsuz güveniyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
g....)
Oğlum için doktor tavsiyesi üzerine başvurdum. Epilepsi hastalığı var. Öğrenme güçlüğü çekiyor. İlaç kullandığı için devam edemedik çünkü rahatsızlandı. 9 seans aldık. Seanslar sayesinde değişiklik oldu. Ekin Hanım'dan çok memnunum. Güler yüzlü konuşkan bir uzman.
ç....)
Kızım için başvurduk. Okula alışamama durumu olmuştu. 5-6 seanstan sonra okula alıştı. Sürecimiz güzel geçti. Ekin Hanım sürecin yeterli olduğunu söyledi. Biz de bitirdik. Ekin Hanım çok sakin, güzel dinleyen bir uzman. Biz memnun kaldık kendisinden. Bir arkadaşa tavsiye ettim.
r....b
Sınav kaygısı için başvurdum. Çevremden önerenler oldu. Ben de DoktorTakvimin'den araştırdım ve gitmeye karar verdim. 4 - 6 seans aldım. Çok yardımı dokundu. Dikkat dağınıklığı çekiyordum ve odaklanmada sorun yaşıyordum. Terapiler ve kitaplar işe yaradı. Hipno terapi uyguladı o da iyi sonuçlandı. Sınava girdim. Çok iyi sonuçlar aldım. Ekin Hanım çok samimi, inanılmaz içten bir uzman. Yanında kendinizi güvende hissediyorsunuz. Çok objektif bakıyor. Empati kurarak ilerliyor ve yargılamadan dinliyor. Verdiği tavsiyeler bana çok iyi geldi ve işe yaradı. Sürecim bitti. Çok memnun kaldım.
e....d
Kişisel sebepten dolayı gittim. Bireysel terapi aldım. 2 seans gittim. Seans olumlu ilerledi. Yardımı için minnettarım. Ekin Hanım danışanlarının karşı ilgili ve ve alakalı. Çok iyi dinleyici. Çözüm odaklı ilerliyor. Ben memnun kaldım.
r.....
İş yerinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Kaygı problemim yüzünden başvurdum. Değerlendirme 5 yıldız, çok iyi kesinlikle öneririm- tavsiye ederim. Düzeltici önerilerde bulunması ve çok anlayışlı bir danışma seansınız yönetmesi beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme kesinlikle öneririm, çok verimli görüşmeler gerçekleştiriyoruz.
e...
Uzmana sosyal medya aracılığı ile ulaştım . Sosyal kaygı problemi yaşadığım için başvurdum terapiye her gittiğimde derdimi anlatınca kendimi daha da iyi hissettim . En beğendiğim özellik kendisinin çok güzel bir dinleyici ve yol gösterici oluşuydu. İhtiyacı olan herkese tavsiyemdir
Ekin Alan Şaşmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekin Alan Şaşmaz, Psikoloji. Size Ekin Alan Şaşmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Ekin Alan Şaşmaz adresi nerede?Ekin Alan Şaşmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin mahallesi Salih Omurtak Caddesi Mühendis Kamil İnan Apartmanı no:63 kat:2 daire: 8 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekin Alan Şaşmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ekin Alan Şaşmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ekin Alan Şaşmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekin Alan Şaşmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ekin Alan Şaşmaz hangi dilleri konuşuyor?Ekin Alan Şaşmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ekin Alan Şaşmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekin Alan Şaşmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekin Alan Şaşmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ekin Alan Şaşmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekin Alan Şaşmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ekin Alan Şaşmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları