Op. Dr.
Menapozda genel sağlık tedavisi
Sağlıklı menapoz
Spiral Taktırma
i̇...u
Ekin Hanım hem gebelik sürecimi takip etti hem de sonrasındaki rutin kontrollerimi yapmakta. Son derece ilgili, güleryüzlü, güven veren yaklaşımı nedeniyle iyi ki tanımışım kendisini. Herşey için çok teşekkür ediyor ve bütün hastalara gönülden tavsiye ediyorum.
ye...k
Ekin Hanım sadece bebeklerine değil gebelerine de bebek gibi bakıyor. Zorlu geçen gebelik sürecinde iyi ki elimi tutan kendisi oldu. Süreci tane tane anlatıyor ve çok sıkı takip ediyor
h....t
J'ai 55 ans.Je suis alle voir Madame Fettahoğlu, pour la periode de menaupose.Elle est trés communicative.Elle m'a ecouté attentivement. Nous avons commencé le traitement. Un plus, sa cabiné se trouve au centre d'Üsküdar. Trés bien situé.Un de plus; Elle est également radiologue. Je la conseille fortement.
bs...a
Ekin Hanımı fonksiyonel tıp uzmanı arayışım esnasında buldum. Artık hem jinekoloğum hem fonksiyonel tıp uzmanım olarak hemen hemen tüm sağlık problemlerimle ilgileniyor. Çok kısa bir süre içerisinde çok büyük yol katettik. Özellikle tavsiyesi üzerine almaya başladığım ozon tedavisi, ikinci seans itibariyle romatizmal ağrılarıma çok iyi geldi. Her soruma bir cevap bulabildiğim ve insanı seviyede de alışılmışın dışında ilgili olan Ekin Hanıma çok teşekkür ediyorum.
se...n
Bir doktordan çok daha fazlası canım ekin hanımcım iki yavrum da iyi ki onun ellerine doğdu. Her sorduğumuz soruya içimizi rahatlatan cevaplarıyla, güler yüzüyle, ilgisiyle, bebelerine olan sevgisiyle hayattaki en büyük şansım.. 8 sene önce yollarımız kesişti bizim ama iletişimimiz hiç kopmadı. Sizi çok seviyoruz :)
tü...i
Ekin hanımı 2014 yılında tanıdım annemin doktoruydu. En içten en sıcak kanlı doktor işini son derece laiği ile yapıyor. Başarılarınız daim olsun
ze...t
Mükemmel bir doktor. Hamileliğimin 4. Ayında tanıdım kendisini iyiki de tanımışım son derece ilgili ve güleryüzlü mesleğini layıkıyla yapan naside doktorlardan... Canım Kızımı kucağıma almama vesile olan tatlı melek iyiki varsınız başarı ve mutluluklarınızın devamını diliyorum.
Zerrin Altınay Yeşilyurt
he...i
ben hamide taşkent ekin hanımın hastasıyım bugüne kadar onun gibi bir doktorla hiç karşılaşmadım hem çok iyi hasta takip eden isabetli teşhisler koyan bir o o kadarda insani vasıflara sahip olabilen bir doktor kendisi ayrıcada çok güzel ve güler yüzlü bence böyle doktor çok az bulunur :)
es...y
Ben esin tunay ekin hanimin hastasiyim.ve ekin hanimdan o kadar memnunum kianlatamam.o guler yuzluluguyle.bizi hosnut etti.iyiki tanimisim.iyiki ekin hanimin hastasyim.herkese tavsiye ederim.hic bir doktorun yerini tutamaz..cok seviyorum kendisini.allah ekin hanimdan binlerce kez razi olsun..
es...m
ben ekın hnımın hastası esın tunay cok memnun kaldım doktorumdan keske ılk hamıleleğimde de ekın hanıma gelseymışım.hıc aklınızda soru işaretı kalmsın cok ıyı guleryuzlu bırdoktor.herkesın gıtmesınıde tavsıye ederım..
Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Radyoloji. Size Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: meme ultrasonografisi, 4 Boyutlu Ultrason, küretaj, gebelik takibi, sağlıklı menapoz, menapozda genel sağlık tedavisi, batın ultrasonu, Spiral Taktırma, doğum kontrolu.
Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer adresi nerede?Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi. Halk Caddesi. No:4/6 D:9 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer hangi sigortaları kabul ediyor?Ekin Fatma Fettahoğlu Ünlüer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları