Ziyapaşa Bulvarı No:23 Refah apt. (eski Beymen binası)Seranit Mağazası üzeri 1.kat, Adana
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin diş kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
X-Ray
Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin diş kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin diş kliniği
Uzman Dt. Ekin Kenci Şahin, uzun yıllar özel bir klinikte çalıştıktan sonra 12 yıllık tecrübesiyle Ziyapaşa bulvarında kendi muaynehanesinde hizmet vermektedir.
ya...
Ekin hanıma çocuğumuzun diş çekimi ve kanal tedavileri için tavsiye üzerine gittik.isinde oldukça iyi.Herşeyiyle mükemmel bir doktor.anlayışlı sevecen.empati yeteneği yüksek gerçekten maddiyatı değil çocuğun sağlığını ön planda tutan oldukça açıklayıcı açıklamalar yapan hem çocuğu hem ailesini rahatlatan gönlü güzel doktorumuz.biz kendisini çok sevdik..basarılarının devamını diliyorum
Ortalama 4 yıldır çocuklarımın diş doktoru. Küçük kızımın 3,5 yaşında çok sayıda diş çürüğü olması sebebiyle anestezi altında tedavileri yapıldı. Ortanca kızım da çok tedirgin başladığı tedavi sürecinde diş doktoru koltuğunda dolgu, kanal tedavisi, çekim ve yer tutucu yaptırdı. Tedavi sürecinizde hiçbir problem yaşamadık ve doktorumuzu çok seviyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
oz...y
Tedirgin olan oğlumuzun dişini oglumuz anlamadan çekebildi.. tabi o ana kadar cok iyi bir dil ile oglumuzu surece hazırladı.. isinin ehli hekim.
b....ü
Kızım Zehra 5 yaşında geçen yıl istanbulda dis hekimi muayene bile edememişti malesef 1 yılda çürük ve şikayetler arttı aşırı korkusu vardı doktor hanima gelirkende muayene olacağını söyleyince ağlamaya başladı doktor hanım ekip çok güzel karşıladı muayenehane şartları harika kızım oyuncaklarla oynamaya başladı doktor hanım birden gelerek oyuna katıldı ve nasıl oldu anlamadan onu kendiliğinden dis filmi ve koltuğuna oturttu her detayı anlayacağı şekilde anlattı ve aşırı antibiyotik almasından kaynaklanan lekelerini temizledi şükür ve şaşkınlık içinde kaldık kızım hiç ağlamadı sonrasında alt azı dişi aşırı çürük ve yarısı yoktu oncedende enfeksiyon olmuştu bu nedenle anestezi ile dis çekimi 1 kanal 1 dolgu işlemini yaptı iyiki yollarımız birlesti çok teşekkür ediyoruz Ekin Hanım ve ekibine Allah Razı olsun
ed...m
Ekin hanıma 2,5 yaşındaki oğlumun dış kararma şikayeti için gittik. Oğlum genel olarak doktor fobisi olan bir insan ve kliniğe girer girmez ağlamaya başladı. Oğlumun sakinleşmesi icin bize zaman veren Ekin hanım ve ekibine çok teşekkür ederim. Klinikte çocukların oynayabileceği, kitap okuyabilecegi bir alanin olması da çok güzel düşünülmüş. Ekin Hanımın muayene sırasındaki tutumu, sabrı ve açıklayıcı bir şekilde bilgilendirmesi de takdire şayan. Teşekkür ederiz tekrardan.
hü...ü
Güleryüzlü doktorumuz açıklamalarıyla bizi çok rahatlattı.Çocuklarla iletişimi harika.Okadar güven veriyor ki oğlum uyuşturmadan dişini yaptırdı.Çok teşekkür ediyoruz Ekin hanım
se...k
Çocuğumuzun tedavisi başlamadan Ekin hanımın yaklaşımı, anlatımı, çocuğa cesaret verdi harikaydı bence.
Kanal tedavi ve diş çekimi doktora olan güven ile sorunsuz geçti. Gerçekten çok teşekkür ederim
ze...r
Bugün 10 yaşındaki oğlumun iki dolgu iki kanal tedavisi ve diş çekimini gerçekleştirdi...güvenerek teslim ettim gerçekten de çok şükür sıkıntı olmadan bitti tedavimiz...yaklaşımı ekipce çok iyiydi...steril bir ortam ilgili personeller vardı..
se...
Doktorumuza teşekkür ediyorum kızım hiç korkmadı Canı da hiç yanmadı bir dolguyu bir diş çekimini hızlı ve rahat bir şekilde yapabildik
mu...l
Bu devirde işini severek ve layikiyla yapanlardan birisu de Ekin Hanim dır.oglumun dislerindeki sorunlar aklimi cok kurcaliyordu. Dr ararken Ekin Hnm in ismini tesadufen ofisin onunden gecerken gordum. Deneyelim dedim. Ve iyi ki yapmisiz. Ekin hnm sayesinde Oglum dis sorunlarindan kurtuldu ve yepyeni bir gorunume kavuştu. Iyiki tanimisım sizi Ekin Hnm. Destekleriniz icin tesekkurler.
Ekin Kenci Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Ekin Kenci Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Koruyucu Diş Hekimliği, Randevu, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Ilacı Kullanımı.
Ekin Kenci Şahin adresi nerede?Ekin Kenci Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Bulvarı No:23 Refah apt. (eski Beymen binası)Seranit Mağazası üzeri 1.kat Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekin Kenci Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ekin Kenci Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ekin Kenci Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekin Kenci Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ekin Kenci Şahin hangi dilleri konuşuyor?Ekin Kenci Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ekin Kenci Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekin Kenci Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekin Kenci Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Ekin Kenci Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.