ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
İzlem Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
●Greenwich İngilizce Dil Okulu - Sidney/Avustralya
●Mc Daniel College Tıp Öğrenimine Hazırlık Programı - Budapeşte/Macaristan
●Eötvös Lorand Üniversitesi (ELTE) Psikoloji Lisans - Psikoloji ve Eğitim Fakültesi - Budapeşte/Macaristan
●Eötvös Lorand Üniversitesi (ELTE)Klinik ve Sağlık Psikolojisi Yüksek Lisans
İzmir Klinik Psikolog Ekin - Bostanlı'da Terapi Hizmetleri
Alandaki Diğer Eğitimler:
● (Göz Hareketleri İşleme ve Duyarsızlaştırma) Terapisi I., EMDR Enstitüsü ve DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Emre Konuk, Asena Yurtsever 2019
● Bilişsel Davranışçı Terapi, Dr. Krisztina Berkczik, Budapeşte, 2019
● Şema Terapisi, Dr. Alp Karaosmanoğlu tarafından verilen, 2019
● Çözüm Odaklı Psikoterapi, Dr. Olay Güner, 2019
● Performans Geliştirme Programı, Dr. Olcay Güner, 2020
● EMDR: Sınır Kişilik Bozukluğu ile Çalışma, Robin Shapiro, 2021
● EMDR 2.0 EMDR Terapisi İçin Geliştirilmiş Bir Sürüm, Ad de Jongh- Suzy Matthijssen, 2022
● EMDR – İki El Diyalog Protokolü, Udi Oren, 2022
● MMPI – Minnesota Çoklu Faz Kişilik Envanteri, 2022
● EMDR 2. Modül, EMDR Enstitüsü ve DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Emre Konuk, Asena Yurtsever, 2022
● Aşırı Kayıp, Fibromiyalji ve İmpulsivite için EMDR Protokolü. Haldem Nöropedagoji Enstitüsü, 2023
● Nöropedagoji Eğitimi - HALDEM Enstitüsü, 2024
Merhaba,
İzmir Klinik Psikolog Ekin Sökmen - Hakkımda
Ben Ekin, İzmir doğumlu bir Klinik Psikoloğum ve şu an Bostanlı'da bireysel terapi, çift terapisi ve aile terapisi hizmetleri sunmaktayım. Lise eğitimimin ardından Avustralya, Sydney'de bir yıl dil okulunda eğitim aldım. Daha sonra Budapeşte'de tıp hazırlık eğitimi aldım ve psikoloji bölümüne geçiş yaptım. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerimi Budapeşte Eötvös Loránd Üniversitesi'nde tamamladım, yüksek lisansımı ise Klinik ve Sağlık Psikolojisi alanında yaptım.
2017 yılında üniversite sonrası dönemde Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (ASAM) bünyesinde gönüllü psikologluk yapma fırsatı buldum ve burada yetişkinler, kadınlar ve çocuklarla çalıştım.
Yüksek lisans eğitimim sırasında Budapeşte'deki Semmelweis Üniversitesi Hastanesi Psikoterapi ve Psikiyatri Departmanı'nda staj yaptım. Ayrıca TaNext Akademi'de stajyer psikolog olarak görev aldım. İstanbul'daki bir psikolojik gelişim ve danışmanlık merkezinde Erasmus Plus Projesi kapsamında çalışmalarımı sürdürdüm. LÖSEV'de LÖSEV anneleri ile gönüllü sanat ve hareket terapisi çalışmalarında bulundum. Ayrıca KASDER'de (Türkiye Kas Hastalıkları Derneği) kas hastalığı yaşayan bireyler ve yakınlarıyla gönüllü çalışmalar yürüttüm. 2022 yılında Kosova'da bulunan bir firmanın psikolojik destek projesi kapsamında savaş mağdurları ile çalıştım.
Bostanlı Klinik Psikolog
Şu anda İzmir'de ikamet etmekteyim ve burada online ve yüz yüze terapilerimi sürdürmekteyim. Mindfulness, Otomatik Eğitim ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) gibi teknikler üzerine eğitim aldım. Sonraki süreçte EMDR, Şema Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Performans Geliştirme üzerine eğitimler alarak bu alanlarda çalışmalarımı sürdürmekteyim. Halihazırda ergenler, yetişkinler ve LGBTI+ bireylerle bireysel çalışmalar yürütmekteyim.
Note: I am also available to provide psychotherapy in English
mu....
Ekin hanım ile bir süredir görüşmekteyim. Verdiği destek ve oluşturduğu farkındalıklar için kendisinden memnuniyetimi bildirir, mesleki kariyerinde başarılar dilerim.
a....k
Benim için harika bir süreç oldu. İnişli çıkışlı bir süreçti ve sonunda kendime çok şey kattım. Kendimi anladım. Kendimle barıştım. Bana çok yardımcı oldu i. Herkese tavsiye ederim :))
Ekin Hanıma arkadas tavsiyesi ile gittik. Kaza geçirmiştim ve travmalarım kalmıstı. İlk terapi deneyimim olucaktı endiseliydim ama uyguladığı tedavi ve bana yaklasımı o kadar guzeldi ki endiselerim kalkmıstı ve ulasmam gereken yere gelmistik beraber. Bu yolda çok yardımcı oldu. iyi ki tanısmısız.
öy...r
Ekin hanıma bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.Kaygi bozuklugum ciddi derecede artmıştı.Ekin hanımın yaklaşımı, kullandığı yöntemi sayesinde kaygı bozukluğumu kontrol altina almayi basardim,hayata bakış açım bile değişti.
c.....
Bir arkadaşımın önerisiyle gittim ekin hanıma aslında bu tip terapilere karşı önyargım vardı. Tüm önyargılarımı ortadan kaldırdı ve neden daha önce başlamamışım dedim. Kendimi hiç kimsenin yanında bu kadar rahat ve güvende hissetmemiştim.
Ekin hanıma çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi doğrultusunda gittim. İlk terapi deneyimim olacağı için görüşme öncesinde tereddütlerim vardı. Seans bitiminde doğru zamanda doğru bir yol arkadaşıyla tanistigima emin oldum. Bugün 4. Seansimiz bitti, bir miktar daha yolumuz var. Ancak uzun bir zaman sonra gerçekten nefes aldigimi hissediyorum. İyi ki yolumuz kesismis.
Ekin Hanım ile kendisinin danışanı olan yakın arkadaşım vasıtası ile tanıştım. oldukça keyifli bir süreç geçirdik. başlangıç düzeyde anksiyete problemi yaşadığımı kendi kendime fark ettikten sonra destek olmaya karar verdim. arkadaşıma da konuyu açınca, Ekin Hanım 'ı önerdi. iyi ki önermiş. Anksiyete problemimi benimle öyle güzel ilgilenerek çözdü ki. anksiyete dışında panik yaptığım ya da problem yaşadığım her konuda kendisinin hem tecrübesi hem de yönlendirmesi ile epey yol katettiğimi düşünüyorum. hala seanslarımıza devam etmekteyiz. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum, eğer hayata karşı panikleriniz varsa, sizi korkutan şeyler ya da anlamlandıramadığınız duygu durum sıkıntıları yaşıyorsanız güvenerek kendisi ile görüşebilirsiniz. kendi güzel tecrübelerimi burada da paylaşmak istedim.
Kaygı bozukluğuna ve ilaç kullanımına son verme isteğiyle gittim Ekin hanıma. 12 seans aldım. Kendisinin başarılı bir psikolog olduğunu zatem biliyordum. Süreç içerisinde derinlere indikçe bir çok şey keşfettik. Bir çok şeyle yüzleşmem, kabullenmem, kendime güvenip inanmam ve başarmam konusunda en büyük desteği sağladığını söyleyebilirim. Kendimi yakın hissettiğim için çok rahattım ve bu yüzden en şeffaf şekliyle ilerleyebildik. Gerçekten dinlediğini ve anladığını hissediyorsunuz, bu bir hasta için çok kıymetli. Kendisi öylesine profesyonel ki; sizi anlıyor ve süreci en uygun şekilde yönetiyor ve size adımları dogru atmak kalıyor. Sizi hem içtenliği hem samimiyeti hem de alanındaki yetkinliğiyle büyülüyor. Yıllardır kullandığım ilaçtan kurtulmamı sağlayan ve kendimi yeni doğmuş gibi hissettiren Ekin Hanıma sonsuz teşekkürler :)
Acil yardım almam gereken konularım olduğunda çok hızlı şekilde dönüşler aldım, bu benim için oldukça önemli bir kriter öncelikle. Kendisi iletişim kurması çok kolay ve çaba sarfetmeden tüm sorunlarımı paylaşabildiğim biri oldu. Tüm süreçlerimde her zaman yanımda oldu ve beni ulaşmam gereken yere getirdi. Çok teşekkürler..
d.....
Uzun zaman önce başlamıştık terapilere ve gerçekten ne kadar ilerlediğimi çok hızlı farkettim. Öncelikle Ekin hanımın eğitimlerinden dolayı tercih ettim, hem eğitimi hem yaklaşımı çok güzeldi süreçte bana. Görüşmelerimiz hiç aksamadı , her seansta adeta size olan yaklaşımından farkedeceksiniz ne kadar profesyonelce süreci yönettiğini. Çok donanımlı bir psikolog kesinlikle çok memnunum .
Ekin Sökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekin Sökmen, Psikoloji. Size Ekin Sökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Ekin Sökmen adresi nerede?Ekin Sökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1794 Sokak No:18 Bostanlı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekin Sökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ekin Sökmen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ekin Sökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekin Sökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ekin Sökmen hangi dilleri konuşuyor?Ekin Sökmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ekin Sökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekin Sökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekin Sökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ekin Sökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekin Sökmen hangi sigortaları kabul ediyor?Ekin Sökmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar