Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Çocuk ve Ergen Terapisi
s....a
Üniversiteden mezun olduktan sonra ne yapacağım stresi, gelecek kaygısı ve karisikligi benim günlük hayat duzenimi ve sinavlarimi etkilemesi dolayısıyla Ekrem bulut ile terapiye başladık. Kendimi daha iyi tanımamin ve hayat duzenimi bu derece etkileyecegini hiç dusunmezdim. Artık daha çok ne istediğini bilen oradan oraya dallanip budaklanmak yerine net kararlar verebiliyorum. kendisi harika biri ve uygulamaları kesinlikle cok faydalı
s...
Eşim ile aramda geçim sorunu vardı ve iletişim kuramıyorduk Ekrem Bey'den ilk iki seansı eşimle ayrı ayrı aldık son 3 seansta bizi birlikte seansa aldı birlikte iletişim kurmamızı tartışmadan konuyu konuşabilmemizi sağladı. Kendisinden çok memnun kaldık artık iletişim kurabiliyoruz ve tartışmadan kavga olmadan anlaşabiliyoruz. Ekrem Bey'i başka insanlara da tavsiye ediyorum.
g....ö
Ekrem Beyle kendi kişisel gelişimim ile ilgili destek almak adına ulaştım. Asıl amacım Ergenlik çağında bir kızım var onunla daha sağlıklı iletişim kurmak için destek almaktı çocuğuma karşi yanliş tutumlarımı düzeltmeme yardımcı oldu. İşini çok sevmesi ve profesyonel yaklaşimi sebebiyle doğru tercih yaptığımi anladım
t....d
Ekrem Beyle evliliğimde sorun yaşadığım dönemde internet vasıtasıyla tanıştık seasnlar sayesinde aydınlanma yaşadım ve fikirlerimi değiştirmeme çok yardımci oldu deneyimi ile yaklaşimi güler yüzlü oluşu bize güven verdi çevreme tavsiye ederim
i̇...d
Ekrem Bey ile internet üzerinden tanıştık. Eşimle birlikte çift terapisi almak istiyorduk. Çok araştırdık. Daha önce memnun kalmadığımiz hocalar oldu. Bu yuzden çok dikkatli arastirdik ve Ekrem bey i bulduk ekrem bey işini cok severek yapiyor ve çok deneyimli biri 5 seansa gittik ve şuan her sey çok güzel ilerliyor
n....s
Ekrem Bey'le bir arkadaşimiz sayesinde destek aldık. Kendisi de memnun olduğu için bizim arayışta olduğumuzu görünce önerdi. Kocamla aramızda çok çalkantılı bir süreç vardı boşanmak istemiyorduk ama mutlu değildik. Danışmanlık sürecinden sonra aramız iyi olmaya başladı. İyiki başladık
p....a
Ekrem Bey ile bir tanıdık vasıtasıyla tanışma şansı edindik. Çocuğum ergenlikten sonra çok değişmeye başladı bizle bu durum bizi olumsuz yönde etkiliyordu. Bu sebeple destek almaya başladık sürecin başındayız fakat kısa zamanda aile ilişkimiz olumlu yönde değişmeye başladı. Ekrem Bey deneyimiyle insana güven veriyor
"Aile danışmanı Ekrem Bulut, sadece sorunları çözmekle kalmayıp, aynı zamanda eşim ve benim duygularını anlamak ve desteklemek konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip. Onunla çalışmak, ilişkilerimizi güçlendirmemize ve daha sağlıklı bir aile dinamiği oluşturmamıza yardımcı oldu. Kendisine minnettarız."
d...
Ekrem Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Ciddi anlamda sorunlar yaşıyordum, ancak Ekrem Bey ile konuşarak bazı sorunların kendimden de kaynaklandığını fark ettim. Güzel bir süreç geçirdim ve çok memnun kaldım. Çevreme de bahsediyorum ve tavsiye ediyorum. Başta "Ne işe yarar?" düşüncesiyle gelmiştim ve hep kendimi haklı görüyordum, ama şimdi bazı şeyleri Ekrem Hocam sayesinde daha iyi anlıyorum. Çok memnun kaldım.
m...
Benim Evlenme çağım geçmişti ama bir türlü evliliğe adım atmaya cesaret edemiyordum. Maddi yönde bir korkum ve kaygım yoktu. Ancak İletişim problemi, eş seçimi gibi konularda hep bir korku ve çekincem vardı. Ekrem bey de toplam 3 seans destek aldım. Bu konudaki korku ve çekincelerimden yana problemim kalmadı, öz güvenim oluştu.
Ekrem Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekrem Bulut, Aile Danışmanlığı. Size Ekrem Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Evlilik Danışmanlığı, Online Terapi, Boşanma Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Ergen Terapisi.
Ekrem Bulut adresi nerede?Ekrem Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Mah. Şehit Tahsin Sarıtosun Cad. No: 113 K:5 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekrem Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ekrem Bulut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ekrem Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekrem Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ekrem Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekrem Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekrem Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ekrem Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekrem Bulut hangi sigortaları kabul ediyor?Ekrem Bulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.