Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dikkat Testleri
Uzm. Dr. Ekrem Şentürk
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
t.....
ekrem beye 8yaşındaki oğlumun dehb şüphesi nedeniyle başvurduk.Sorularıyla ve detaylı açıklamalarıyla tanımlamaya çalıştık.Yaşadığımız sıkıntılı sürecin tamamı anlatabilmem yönünde beni destekledi.Görüşme boyunca samimi bir yaklaşımda bulundu ve tüm şikayetlerimizi rahatlıkla anlattık sürecin başındayız ama iyiye doğru gideceğine ve ekrem beye güveniyoruz
tu...
15 yaşındaki oğlum agrasif tutumları ve konsantrasyon eksikliği vardı görüşme sonrasında bu konularda gelişim sağladığını gördüm Bir dahaki görüşme daha iyiye doğru gideceğini düşünüyorum Bu konuda Ekrem hocanın güven veren yaklaşımı ve yönlendirmesi etkili oldu
a....e
2 yaşındaki oğlumun konuşma gecikmesi için başvurduk.İlgi alaka,hoşgörü,çocuğumuza karşı yaklaşımı bizi memnun etti.Özellikle çocukların dilinden çok iyi anladığını söylebilirim.Gönül rahatlıyla gidebilirsiniz.
de...c
5.5 yaşındaki oğlumun 3 yıldır teşhisli OSB var daha önce farklı psikiyatristlere gitmiş olmamıza rağmen hiçbirinden beklediğimiz ilgi ve alakayı görememiştik ama ilk defa gitmemize rağmen Ekrem bey hem bizimle hem de oğlumla çok yakından ve açıklayıcı biçimde ilgilendi ilk defa bir psikiyatristin yanından gerçekten verim almış şekilde ayrıldık özel eğitimcimizin tavsiyesiyle gittik iyiki de gitmişiz artık sürekli olan bir doktorumuz oldu. Meslek hayatı hep harika gitsin
ha...s
Ekrem Hocamla bugün LGS döneminde olan oğlumuz için görüşmeye gittik. Ben mesleğim gereği psikiyatrist konusunda tecrübeliyim Hocamız gerçekten ilgili işine hakim. Ben bir hasta ve bir baba olarak çok donanımlı buldum kendisini. Sıkıntılı süreçte olan herkese rahatlıkla tavsiye ederim.
r....s
Gerek ilgisi gerek nezaketi gerek bilgisiyle çok memnun kaldık. Tavsiye ederim. DEHB için başvurduk kendisi bilgilendirmelerini yaptı süreçleri anlattı memnunuz yakınlarımada önereceğim.
b....k
4.5 yaşındaki kızım için öğrenim güçlüğü konusunda kaygılarımız vardı. Oldukça detaylı bir şekilde tüm konuları konuştuk. İletişimi çok başarılı bir hekim. Bizleri uzun uzun dinledi , kızımla birebir vakit geçirdi.Gerekli testleri istedi doktorumuz. Çık teşekkür ediyorum
Dehb li çocuğum için tedavi sürecine Ekrem bey ile başladık.Ekrem bey in iletişimi her detayı ayrıntısıyla anlatması seansimizin dolu dolu geçmesi olacilecek her türlü sorunları dile getirmesinden dolayi ailece çok memnun kaldık ve seanslara Ekrem beyle devam der geçerim
g ...t
İlk görüşmemiz olmasına rağmen memnun ayrıldık ilerleyen zamanlarda daha iyi faydalı olcagindan şüphem yok
Ekrem Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekrem Şentürk, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ekrem Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Good Enough Zeka Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Ekrem Şentürk adresi nerede?Ekrem Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Demokrasi Cad. No:57 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekrem Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ekrem Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ekrem Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekrem Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ekrem Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekrem Şentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekrem Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ekrem Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekrem Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Ekrem Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.