se....
Prof.Dr. Ekrem Tok 18.11.2019 da annemi rahim kanseri sebebiyle ameliyat etti. Ameliyatımız başarılı geçti, doktorumuza güvenimiz sonsuzdu, çünkü alanında gerçekten uzman. Ameliyat sonrasında da annemle çok ilgilendi, çok ama çok memnun kaldık. Allah razı olsun, bundan sonra düzenli kendisine kontrole gideceğiz. Şiddetle tavsiye ederiz. Hastane personelleri de cok ilgili ve güler yüzlülerdi. Çok teşekkür ederiz hocam.
fc...k
Prof. Dr. Ekrem Tok Hoca 26.06.2015 tarihinde beni "myomektomy" teşhisiyle ameliyata etti. Bu ameliyat için İstanbul'da en iyi diye duyduğum bir kaç doktor görmüştüm, uçuk rakamlar söyleyip tehlikesinden bahsetmişlerdi. Sağolsun Ekrem hoca risksiz bir şekilde ve başarıyla ameliyatımı gerçekleştirdi ve süreç sonrasında ilgi ve alakadar oldu, sağlığıma kavuşum. Mersin ili için müthiş bir kazanım. Alanında uzman biri ayrıca Hacettepe tıp eğitimin üzerine çok deneyim katıp hastalarını en iyi şekilde tedavi etmesini biliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. F.Ç.
Ekrem Tok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekrem Tok, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ekrem Tok adresi nerede?Ekrem Tok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:669 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekrem Tok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ekrem Tok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ekrem Tok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekrem Tok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ekrem Tok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ekrem Tok hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ekrem Tok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Mezitli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları