Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Caddebostan Mah.Bağdat Cad No:264 Kantarcıoğlu apartmanı Kat :2 D:17 Caddebostan, İstanbul
Online Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Ela Cempel Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Ela Cempel Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Diyabet diyetisyenliği, bariatrik diyetisyenliği, sporcu diyetisyenliği kursları başta olmak üzere bir çok eğitim ve kurs programına katıldı.
Ela Cempel Beslenme ve Diyet Kliniği'nde online ve yüzyüze danışan görmeye ve özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak ders vermeye devam etmektedir.
c.....
Yazılabilecek ne kadar güzel cümle varsa hepsini buraya sığdırmak isterdim. Her şeyden önce iyi yürekli, kararlı ve asla pes etmeyen birisi.Profesyonel ve deneyimli. Hayatımdaki çok fazla şeyi değiştirdi. Kilo vermenin yanı sıra; nasıl beslenmem ve bunu nasıl sürdürülebilir hale getirebileceğimi bana öğretti. Gerçekci ve uygulanabilir listeleriyle çalışırken de sağlıklı beslenebildim. Tamamen yaşam tarzımı baz alarak, daha kaliteli ve daha sağlıklı beslenmemi sağladı. Sürekli iletişim halinde olduğumuz 1 yıl geçirdik. Sonuç; -11 kg oldu. Hiç aç kalmadım ve de abuk sabuk diyet tarifi olarak verilen anlamsız tariflerle hiç uğraşmadım. Mantıklı ve ulaşılabilir gıdalarla beslendim. Ayrıca, çocuklarla da iletişimde oldukça başarılı. Tek görüşmede kilo sorunu yaşayan yiğenimi sağlıklı beslenmeye ikna etti. En yakın çevrem şu anda hala danışanları. Muhteşem enerjisi, güler yüzü sayesinde ailemizin diyetisyeni oldu... Her şey için teşekkür ederim..
em...u
Herkes gıbı gıtmeden once tereddutlerım vardı yapabılırmıyım basarabılırmıyım dıye dusunuyordum ela hanımın guler yuzu ve guzel listelerıyle beraber 11 aydır beraberız ve gıden 35 kilo gercekten cok mutluyum cok motıve eden ve ınsanı dınleyıp anlayan bırı tereddutlerı olan varsa hıc tereddut etmeden gıdebılırsınız cok memnun kalıcaksınız
Ela Hanım ile yaklaşık olarak 35 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. Kendisi çok donanımlı ve bilgili biri olmasının yanısıra adeta bir yaşam koçu. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Ela Hanım'la Doktortakvimi.com üzerinden görüşme sağladım. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Sürecin sonuna yaklaştığımız için her anlamda tahlil değerlerim, rutin hareketlerim her şeyimde olumlu değişmeler var. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
Ela Hanım'ın ilgisinden, diyet listelerinden çok memnunuz. Kendisi bizleri tanıyarak, konuşarak listeleri hazırlıyor. Eşim ve ben belirli yaşın üzerindeyiz,ona göre listeler hazırlıyor. Ela Hanım'ın tatlı dilinden, güleryüzünden çok memnunuz, bizi mutlu ediyor. Kendisinin ilk çalıştığı yerden danışanı oldum,daha sonra da ilişkimizi hiç koparmadık. Dönem dönem gidiyorum. Eşim de benim tavsiyem üzerine bu sene başladı, çok güzel sonuç aldı. Tansiyon hastasıyım, aynı zamanda da insülin direncim çok yüksek.Bu konuda bayağı olumlu sonuçlar almamı sağladı. Ela Hanım'dan aldığım hizmetten memnunuz.
g.....
Ela Hanım ilgili, alakalı bir uzman. Sürecim çok güzel gidiyor. Verdiği diyet listelerinde zorluk yaşamadım. Herhangi bir sağlık problemim yoktu ama diyet yapmak iyi geldi. Kendisinden çok memnunum.
ö.....
Ela Hanım ilgili, samimi ve başarılı bir diyetisyen. Kendisiyle sosyal medya üzerinden görüşme sağladım. 8 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana uygun hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Zorluk yaşadığım zaman Ela Hanım hemen değiştirme sağladı. Kendisinin hizmetinden ve seanslarından çok memnunum.
k....k
Daha ilk haftadan -2.1kg verdim. Kendisinden çookkk çokkk memnunum. Çok ilgili ve güler yüzlü biri.
g.....
Ela hanıma uzun yıllardır aralıklı olarak danışıyorum. Güler yüzü , motive edici söylemleri,işine hakimiyeti ve en önemlisi diyetin sürdürülebilir olması için kişiye özel hazırladığı listeleri ile sevdiğim şeylerden çok mahrum kalmadan sağlıklı kiloma kavuşmam için verdiği katkılarından dolayı kendisine minnettarım. Çevremdeki arkadaşlarıma da sağlıklı bir yaşam sürmeleri için tavsiye ettiğim diyetisyenim olur kendileri...
t.....
Ben çok başarılı bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum,çok motive ediyor.Sağlıklı yaşam için gidiyorum daha ziyade, çok da memnunum.Diyaloğu çok iyi,çok insancıl yaklaşımı,çok güzel.Herkese tavsiye ederim. Yönlendirdiğim,giden arkadaşlarım da vardı,süreç olumlu sonuç verdi.76 kilo ile 1.5 ayda 69 kiloya düştüm.Menopozda olduğum için kilo vermemde sıkıntı var, buna rağmen kilo verdim.
Kendisinden çok memnunum.Güler yüzlü ve motive edici bir yapısı var.Bu nedenle çıktığım yolda daha başarılı,kararlı adımlarla yürüyorum.İstediğim kiloya doğru gidiyorum.Kararlılık çok önemli.Karar verdikten sonra devam etmeyi başardım.Yaklaşık 2 ayda 12 kilo verdim.Nefes almakta sıkıntı yaşarken nefes alma kolaylaştı.
Ela Cempel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ela Cempel, Diyetisyen. Size Ela Cempel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Kilo Alma Diyetleri.
Ela Cempel adresi nerede?Ela Cempel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah.Bağdat Cad No:264 Kantarcıoğlu apartmanı Kat :2 D:17 Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ela Cempel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ela Cempel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ela Cempel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ela Cempel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ela Cempel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ela Cempel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ela Cempel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ela Cempel hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ela Cempel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ela Cempel hangi sigortaları kabul ediyor?Ela Cempel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ela Cempel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler