Nöroloji Randevusu
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
on....
Kendisi hayatımda aldığım en harika sağlık hizmetinin öznesi. Kendisine baş ağrısı şikayetiyle gittim. Her bir detay ve her bir olasılık hakkında müthiş bilgilendirdi, detaylıca tavsiyelerini verdi. Kendisinin yazdığı ilaçtan önce telkini migrenimi çok azalttı, neredeyse bitirdi.
Bununla beraber, kendisi inanılmaz zeki ve eğlenceli birisi, açıkçası muayene bitmesin istedim. İyi ki var. Böyle yetkin ve işini harika yapan bir hekimler çok ama çok kıymetli.
gu....
01.07.2024 tarihinde omurilik sıvısı alımı işlemini doktor hanım gerçekleştirdi.Oncesinde beni çok güzel bilgilendirdi.Ben iğne konusunda çok panik biriyimdir beni rahatlatmak için baya bir vakit ayirdi kendisi gulustuk konustuk.Kendisi guzel yuzlu ve sakin bir doktor.Islem sirasina gelince korktugum kadar bir işlem değilmiş kendimi boşuna germişim.O bolgeye lokal anestezi yapiliyor ve sadece kan alırken duyduğunuz iğne hissi kadar bisey sonrasi hiç hissedilmiyor.Islemi yaptıracak hastalara tavsiyem doktorunuza güvenin yeter ve işlem yazılarını okumayın izlemeyin.
ns...k
Ela Hocamıza CIDP hastalığım hakkında bilgi alabilmek için geldim. Hastalığım hakkında detaylı bilgi aldım. Hocamız basit örnekler kullanarak hastalığın nasıl bir seyir izlediğini detayli ve kolay anlaşılır bir biçimde anlattı. İVİG ilaç tedavisi ile sağlıklı bir insan gibi yaşayabileceğim bilgisi bütün kaygılarımı azalttı. Bu sayede bu hastalık ile nasıl yaşayacağım hakkında bilgi edinmiş oldum.
bu...
MS teşhisiyle geldim kendisine. Belimden sıvı alma işlemini doktor hanım yaptı ve hiç acı duymadım, çok rahat geçti,korktuğum gibi olmadı kesinlikle. Ve bilmediğim korktuğum bu hastalık ile ilgili beni çok güzel bilgilendirdi. Her soruma tane tane net açıklamalar yaptı güler yüzüyle. Böyle doktorlara hasret kalmışız
Ela Simay Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ela Simay Zengin, Nöroloji. Size Ela Simay Zengin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Ela Simay Zengin adresi nerede?Ela Simay Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ela Simay Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ela Simay Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ela Simay Zengin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ela Simay Zengin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ela Simay Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ela Simay Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ela Simay Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ela Simay Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ela Simay Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ela Simay Zengin hangi sigortaları kabul ediyor?Ela Simay Zengin, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ela Simay Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar