Medar Hastanesi Gölcük
Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1, Gölcük, Kocaeli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Medar Hastanesi Gölcük Diğer

Canım doktorum iyi ki yollarımız kesişmiş ; 1 buçuk seneyi aşkın panik atak kaygı bozukluğu sürecimde senelerdir ertelediğim bu hastalık sürecimi rahat atlatmam için elinden geleni yaptı, Özellikle öğretmen olduğumdan dolayı mesleğinden ötürü en büyük korkum ilaçların beni halsizleştirmesi idi ama aksine tamamen kendime karşı kendi farkındalığımın artmasına özgüvenimin daha da artmasına ve kafama Taktığım bazı şeylerin aslında bir hiçlik uğruna kendi kendimi yıpratmamı sağlamış olması gibi bu farkındalıkları varmama çok yardımcı oldu. Zor zamanlardan geçtiğim süreçte ilaçlarımın dozunu arttırmak yerine bunlarla benim kendi kendime başımın çaresine bakabileceğimi bana aşıladı, en korktuğum ilacı bırakma zamanı gelip çattığında ise hiçbir şey aslında sandığım kadar korkunç olmadığını bana göstermiş oldu çünkü gerçekten profesyonel birisi tarafından antidepresanların bırakılmasının ne kadar önemli olduğunu anladım; şu an hiçbir yan belirti olmadan bu serüvenin sonuna gelmis bulunuyorum

Konum: Medar Ataşehir Hastanesi Diğer

Ailevi sorunlar ve iş stresi sebebiyle sıkıntı yasiyordum. Kendisi çok yardımcı oldu. Ben memnun kaldım

Konum: başka bir yer Diğer

Öncelikle Elçin hocama nasıl Teşekkür edeceğimi bilemiyorum, Yıllardır yaşadığım Panik Atak ve anksiyete bozukluyla defalarca tedavi girişimim olduysa da başaramadı. Yine rahatsızlığım arttığı da kendisinden yardım istedim. Daha ilk randevuda bana tedavimle ilgili güveni vermesi , yaklaşımı, profeseyonel yüksek uzmanlık bilgisiyle en uygun tedavi uygulamasıyla ömür boyu sağlığıma kavuştum. Allah sizden razı olsun, arabam la uzun yollara cıkamazken daha doğrusu evimden dişarı cıkamazken yalnız kalamazken hayata geri döndüm

Profili düzenle veya yönet