İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A, Bahçelievler, İstanbul
ft...8
Ben kendim de doktor olduğum icin çok araştırdım ve en sonunda Elçin Bedeloğlu'nun Yeşilköy'de bulunan özel muayenesine gitmeye karar verdim. Diş hekimi korkumu Elçin beyle yendim ve implantlarımı yaptırdım. Nasıl yaptığını bile anlamadım ve sonrasında da agrı ve şişlik olmadı. Kliniğe girdiğiniz anda bile güler yüzlü personelle karşılaşıyorsunuz. Tek sorun çok hastası var ve randevu almak birazcık zor. Ama Elçin beye tedavi olabilmek için kesinlikle beklemeye değer.
Elçin Bedeloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elçin Bedeloğlu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Elçin Bedeloğlu adresi nerede?Elçin Bedeloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A Bahçelievler
- Yeşilyurt Mah. Serbestli Cad. Anafartalar Sok. 14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elçin Bedeloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elçin Bedeloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elçin Bedeloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elçin Bedeloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elçin Bedeloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elçin Bedeloğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elçin Bedeloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Kadıköy Ağız Diş Ve Çene Cerrahları