Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13, Şehitkamil, Gaziantep
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Louisa Duss
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
ga...p
Elçin hanım çok sabırlı ve anlayışlı birisi. Kesinlikle dinlemesini çok iyi biliyor. Her insan bu şekilde dinleyemez. Çok güler yüzlü sakin birisi. Çok memnunum kendisinden. Herkese de tavsiye ederim kesinlikle.
b....ü
Daha önceden araştırmıştım başarılı olduğunu arkadaşlarımdan duydum olumlu şeyler duydum gitmek istedim.Alanında uzman olduğunu karşı tarafa net şekilde gösteriyor içindeki durumu çok güzel çıkartıyor senaslardan mennum kaldım ve devam ediyorum.Sadece sorun olduğunda değil hep hayatımda olucak.
bu....
Hem tavsiye hemde araştırma üzerine gittim.Beğendiğim özellikleri güven vermesi ve içinde bulunduğumuz durumlara aşılabilmesi için verdiği inanç. Seanslardan kesinlike memnun kaldım ve yeterli olduüğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ediyorum.
ni...a
geçen yıl mart ayında elçin hanımla başladığımız psikolojik terapiyi bazı nedenlerden dolayı haziran ayında sonlandırmıştım benim durumum biraz ağır olmasına rağmen bu süreç içinde bile faydalarını fazlasıyla gördüm bana bir abla gibi olan samimi yaklaşımı anlayışlı pozitif ve sevecen tavırları hayata bakışımı değiştirerek beni bambaşka biri yaptı şuan çok farklı biri olduğumu söyleyebilirim...
.....
Elçin hanım o kadar başarılıki destek almak istediğim ilk ve son psikolog oldu 1 yıldır bir fiil kullandığım maddeyi imkansız dediğim süreç 1 hafta bırakmama vesile oldu verdiği tavsiyelerle. 1 hafta sonra tekrar kullandığımı itiraf ettim psikiyatriye yönlendirdi fakat ben devam etmedim %100 tavsiye ederim...
ü....g
İlk defa psikolağa gidiyordum.Bildiğim bir hastanede başlamak istedim. Elçin hanım ile sürece başladık ve kendisini ilk seansta yakın buldum o yüzden de devam ediyorum. Yaklaşımını gayet hoş buluyorum kendimi ifade edip sorunlarımı anlatmakta da bir sorun yaşamıyorum .
m....a
Elçin hanıma başka bir görüştüğümüz doktorumuzun yönlendirmesiyle oğlumuzu götürdük. Kendisi dörtdörtlük bir psikolog mülayim, ve güleryüzlü bir bayan aynı zamanda etkileyici ve çok iyi bir doktor.
ce...k
Elçin hnm'a daha önce ablam gidiyordu ve çok memnun kaldığı için bende tercih ettim. Enerjisi çok yüksek. Gitmeye başladıktan sonra abla kardeş ilişkisi oldu aramızda.Her sıkıntımı rahatca paylaşabiliyordum. Genç olması da çok etkili oldu. Yakın arkadaşlarıma da tavsiye ettilm memnun kaldığım için.
vi...
Daha önce gittiğim psikiyatri doktorum psikoloğa gitmemi önerdi. Çok genç olmasına rağmen bana çok faydası oldu. Psikolojik olarak çok kötüydüm ve kalıcı etkisi oldu üzerimde. O kadar memnun kaldım ki bir çok kişiye de tavsiye ettim.
em...
Referans üzerine gitmiştim. Detayları not alan ve geri dönüşleri olan bir psikolog. Bana çok iyi geldi ve devam etmeyi düşünüyorum. Gitmeye başladıktan sonra çok olumlu etkileri oldu üzerimde. Çok memnun kaldım.
Elçin Külahçıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elçin Külahçıoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Elçin Külahçıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Louisa Duss, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Randevu.
Elçin Külahçıoğlu adresi nerede?Elçin Külahçıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elçin Külahçıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elçin Külahçıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elçin Külahçıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elçin Külahçıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elçin Külahçıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Elçin Külahçıoğlu ile İngilizce, Türkçe, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Elçin Külahçıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elçin Külahçıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elçin Külahçıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elçin Külahçıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Elçin Külahçıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.