EMDR Terapi
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
t...
Elçin Hanım ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım ve iyi ki tanıştım, gerek mesleki gerek hayat tecrübesi, samimiyeti, ilgisi, güven vermesi, kuvvetli iletişimi sayesinde yavaş yavaş hayata tekrar bağlandığımı hissediyorum. Depresyon ve travma sonrası stres bozukluğu sebebiyle başvurdum. İlk seansa çok zor gittim, çok tedirgindim ama gülümsemesi ve sohbet havasında ürkütmeden yavaş yavaş konuya girmesi sayesinde artık daha rahatça gidiyorum. Biliyorum daha yolum uzun ama sayesinde yalnız değilim. Ben bir kuyunun dibindeyim ve çıkarmak için uzattığı elleri sayesinde yavaş yavaş karanlıktan aydınlığa geçiyorum... İyi ki yolum Elçin Hanım'dan geçmiş.
m....f
Elçin hanim sempatik, anlayisli , guler yuzlu, destekleyici ve hayat yolculugunuzda her zaman yanınız da olmasını isteyeceğiniz cok iyi bir rehber. Rehberliği sayesinde hayatıma bambaşka bir yön veren , gereksiz yuklerimden kurtulmamı sağlayan ve beni daha iyi versiyonuma dönüştüren işinin ehli bir insan. İyi ki tanıdım dediğim güzel insan. Rehberliğin için minnettarım
Elçin Hanımla 5 aydır terapi süreci yürütüyoruz. Bu süreç benim için hem çok keyifli hem çok öğretici ilerliyor. Daha önce bir çok terapi deneyimim oldu ve anlatmak istediğim şeylerin terapist tarafından bu kadar iyi anlaşılması, farklı bakış açılarından tekrar gösterilmesi en iyi halime ulaştırmaya götürüyor. İyi ki var.
k...
Bir arkadaşım vasıtası ile Elçin Hanım'a ulaştım. Kendim halledemediğim ailevi travmatik hikâyelerim sebebi ile başvurmuştum. Çok kısa sürede farklı bir bakış açısı ile olaylara yaklaşmam konusunda yardımcı oldu. Çok çok memnunum kendisinden hatta birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim.
Cok anlayisli, duyarli, profesyonel ve destekleyici biri Elçin Hanim. Sorunlari anlamak konusundaki yetenegi beni rahatlatiyor Seanslarimizda sagladigi icsel denge ve çözüm odakli yaklasim, kendimde olumlu değişimler yaratti. Birlikte calismaktan memnunum.
s....s
Elçin hanım oldukça güven verici, destekleyici ve anlayışlı bir danışman. Ondan aldığım terapi seanslar sonrasında kendimi oldukça güvende hissederek seanslarıma devam ediyorum, işini oldukça düzgün yapan bir danışman. Travma üzerine çalışıyoruz ve kendisi ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.
g...
Uzmanıma Doktor Takviminden ulaştım. Çocukluk travmalarım kaynaklı başvurdum. Ocaktan beri kendisine düzenli olarak gitmekteyim ve başlangıçla şu an arasında olumlu olarak ciddi bir fark var çevremdeki bir çok insanda bunu farkediyor. Hayatıma çok güzel bi dokunuşu oldu Elçin Hanımın. En beğendiğim özelliği tecrübesi, enerjisi, güler yüzü ve yaklaşımı. Çoktan tavsiye ettim ve tavsiyem üzerine şu an bir kaç arkadaşım kendisinden terapi alıyor..
s...
Elçin hanıma arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Onun sakin yatıştırıcı ve samimi hali değişen duygu durumum ve değersizlik duygularımı yatıştırdı iyi bir yol katettigimizi düşünüyorum. EMDR uygulaması tekniği ayrıca tercih etme nedenim oldu. Tavsiye ederim.
ke...k
Elçin Hanım kendimi suçladığım şeylerde aslında elimden geleni yaptığımı bana gösterdi. Kendimle barıştım ve en önemlisi yaptığım şeyleri en iyi şekilde yaptığımın farkına vardım. Bana yardımcı olduğu için Elçin hanıma minnetarım.
Elçin Hanımla 2 yıl önce tanıştım. Terapiye bir süre kendi sebeplerimden ötürü ara vermiştim ancak o süre nekadar etkisi olduğunu bir kez daha anladığım. Tekrar terapilere başladık ve inanın görüşmelerimize koşarak gidiyorum. Sorduğu sorularla hayatıma çok güzel yön verdi. Emdr tekniğini kullanmaya başladık. Geçmişimdeki tramvalara duygusal değil mantık çerçevesinde bakmaya başlıyoruz. Çok fazla Psikolog değiştirdim ancak Elçin Hanımın enerjisi bambaşka.
Elçin Özgen Böler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elçin Özgen Böler, Psikoloji. Size Elçin Özgen Böler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Elçin Özgen Böler adresi nerede?Elçin Özgen Böler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6476/4 sok. No.4 D.2 Yalı Mah. Yasmin Apt. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elçin Özgen Böler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elçin Özgen Böler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elçin Özgen Böler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elçin Özgen Böler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elçin Özgen Böler hangi dilleri konuşuyor?Elçin Özgen Böler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elçin Özgen Böler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elçin Özgen Böler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elçin Özgen Böler hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Elçin Özgen Böler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar