Dyt.Elif Ağca 2014 yılında Büyükçekmece Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümünden mezun oldum. 2018 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.

Online Görüşme

Banka Havalesi

Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:30/16, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Online Danışmanlık +35 daha fazla

Detoks

Diyabet Diyeti

Dyt. Elif Ağca

Kızım rahatsızdı, diyetisyene gitmesi gerekiyordu. İnternet üzerinden araştırma yaparak birkaç uzmanla görüşme sağladım ama çocuk bakmadıklarını söylediler. Elif Hanım çocuklara danışmanlık hizmeti verdiği için görüşme sağladık. Kendisi çok samimi, içten, sıcakkanlı birisi. Sonrasında ben de görüşme sağladım, sonra da eşim görüşme sağladı. Gayet başarılı listeler yazıyor. Antin kuntin şeyler değil, günlük Türk yemekleri usulünde, alabileceğimiz şeylerden hazırladı. Gayet güzel, başarılı bir şekilde kilo verdik. Kızım hala devam etmekte. Ben memnunum. Elif Hanım güler yüzlü, sıcakkanlı, samimi birisi. Bir nevi ailemizin kızı gibi bir şey oldu.

Elif Hanım'dan memnunum. Veremediğim kilolarımı sayesinde vermiştim. Koruma aşamasına geçtik ama işim dolayısıyla görüşme sağlayamadık. Kendisi güler yüzlü birisi. Temmuz ayından ocak ayına kadar görüşme sağladık. Diyet listelerimi benim için hazırladı ve uygularken herhangi bir zorluk yaşamadım. Benim sevdiğim, tüketmeye alışık olduğum ürünler üzerinden gittik.

İletişimi, üslubu, listeleriyle her şeyinden çok memnunum. 1 buçuk senedir devam ediyorum. İstanbul'un çok uç noktasından ulaşıyorum. Her şekilde bana yardımcı oluyor. İletişimi çok kuvvetli. Ben memnunum. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana uygun, yaşam tarzıma, hareketlerime göre hazırladı. Hızlı bir şekilde kilo verdim. Şu anda da devam ediyorum. Diyetisyenimden çok memnunum. Gerçekten herkese tavsiye ederim.

Ben çok memnunum. Kendisi çok başarılı, gerçekten işinin ehli. Daha önce farklı diyetisyenler çalışmıştım ama hiçbir şekilde başarılı sonuç alamamıştım. Elif Hanım gerçekten tavsiye edebileceğim bir diyetisyen. Kendisi çok bilgili. Çok iyi bir yol kat ettik. 30 kilo verdim ve kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Spor, aktiviteyle beraber bir bütün olarak çok iyi gidiyoruz. Listeleri uygularken zorluk yaşamadım. Ne yiyorsam o şekilde listeme eklendi. Danışanına göre liste veriyor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dyt. Elif Ağca • Diyetisyen Randevusu

Elif hanım çok naif kibar ve samimi kişiliğiyle danışanlarına çok ilgili ve çok anlayışlı 3 aydır kendisiyle çalışmaktayım ve bu süreçten çok memnunum aç kalmadan 16 kilo verdim iyiki onu tanımışım ve herkese tavsiye ediyorum

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dyt. Elif Ağca • Diyetisyen Randevusu

Elif hanım'a 10 yaşındaki oğlumun zayıflaması için gidiyoruz. 2 aylık devam sürecinde 5 kilo kadar zayıflama kaydettik. Aç kalmadan hazırladığı programlar ve bilgili oluşu başarılı bir sonuç almamızı sağladı.

Ş

Elif Hanım mükemmel, güleryüzlü, sıcak, samimi bir insan. Herkese gidip kendisi ile görüşmeleri tavsiye ederim. Elif Hanım'la kilo almak için görüşme sağlıyordum hala daha gidiyorum. Onunla sohbet etmek bile bana huzur veriyor. Listelerimi bana özeldi, uygularken zorluk yaşamadım. Zaten kendisi kişiye özel diyet listeleri hazırlıyor.

R

Elif Hanım'dan biz gayet memnunuz. Herkes rahatlıkla görüşebilir, süreçlerine dahil olabilirler. Kendisi ile kilo vermek amacıyla görüşme sağladık. Elif Hanım çok güleryüzlü, rahat diyalog kurabilecek, iletişim kurmakta çekineden birisi değil. 3 ayı geçkin süredir seanslarımıza devam ediyoruz. Diyet listelerimiz bizim için hazırlandı. Ortak noktaları olsa da eşime ayrı bana ayrı liste düzenledi. Listelerimi uygularken zorlanmadım.

Elif Hanım'ı beğendim. Kendisinden memnun kaldım. 4 seans görüşme sağladım kendi kişisel sebeplerimden dolayı ara verdim. Tekrar görüşme sağlamak istersem eğer kendisini tercih ederim. Herhangi bir sorun yaşamadım. Listelerini, kibarlığını çok beğendim. Kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. Diyet listeleri kişiye özeldi, güzeldi. Kullandığım ilaçlara özel hazırladı. Ben memnun kaldım.

Elif Hanım'la herhangi bir sıkıntım yok, gayet memnunum. Kendisi ile kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 3. haftamdayım sürecime devam ediyorum. Listelerimi hazırlarken istediklerimi söylüyorum ona göre hazırlıyor. Elif Hanım gayet olumlu birisi. Kendisini aradığımda ya da mesaj attığım zaman ulaşabiliyorum.