Aşık Veysel Mahallesi Atatürk Bulvarı No:4/4 Bahçeşehir, Başakşehir, İstanbul
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
Orthorom Sağlıklı Yaşam Merkezi
İzmir’de bulunan SEÇSAN ve Bereket Yemek Fabrikalarında menü hazırlama, mutfak yönetimi ve hijyen konularında toplu beslenme stajlarını tamamladı. Onkoloji hastalarında beslenme, diyaliz hastalarında beslenme, yoğun bakım hastalarında beslenme, çocuk beslenmesi, hastalıklara özgü beslenme klinik stajlarını ve diyet polikliniklerindeki stajlarını başarı ile tamamladı. Zorunlu olarak tamamlaması gereken stajlar dışında İzmir’de çeşitli beslenme ve diyet danışmanlığı merkezlerinde gönüllü olarak stajlar yaptı.
Lisans eğitimi boyunca çeşitli hastanelerde sağlıklı beslenme çalışmalarında görev aldı.
Kişilerin hayat stillerine ve sağlık problemlerine uygun sağlıklı beslenme, sağlıklı kilo alma-kilo verme, kilo koruma, gebelik, emziklilik, çocukluk dönemi, adölesan dönemi beslenmesi, sporcu beslenmesi ile ilgili beslenme planları hazırlamaktadır. Mesleki bilgi ve gelişimi için de kurs, kongre ve sempozyumlara katılmakta ve beslenme alanındaki güncel yabancı yayınları da takip etmektedir.
aa...9
Som bir yıl içerisinde 10 kilo almistim ve kıyafetlerim artık dar gelmeye ve olmamaya başlamıştı.Bir arkadaşım da kendisine gidiyordu.Onun da tavsiyesi üzerine Elif Hanıma gittim.Kendisi yaşına rağmen oldukça bilgili ve kendisini geliştirmiş birisi.2.5 ayda 10 kiloyu verdim ve şu an koruma programındayız.Destegi ve motivasyonu için çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye ediyorum.
ta....
Elif Hanim ile tanistigim icin cok mutluyum.Razaman ayi benim icin hep kilo alinan bir ay olarak gecerdi.Bu sene artik boyle olmasini istemedigim icin kendisinden beslenme konusunda danismanlik hizmeti almaya basladim.Razaman ayini kilo almadan hatta 4 kilo kaybi ile gecirdim.Kendisiyle kilo verme surecimiz hala devam etmektedir.Her sorumu sabirli cevaplandirmakta ve beni surekli motive etmektedir.
ys...n
Son iki senede yaklasik 20 kilo aldim ve kiyafetlerimin hicbiri olmamaya baslamisti ve aynadaki goruntumden hic memnun degildim.Bu duruma son vermek isterken bir diyetisyen arayisina girdim ve Elif Hanim ile tanisma firsatim oldu. 4 aydir kendisinin danisaniyim ve bu sure zarfinda yaklasik 15 kilo verdim.Hedef kilomuza sadece bes kilo kaldi.Kahvaltı etme ve su içme alışkanlığım hiç yoktu.Onun sayesinde artık her gün düzenli bir şekild ekahvaltı yapıyorum ve suyumu tüketiyorum.Listelerinin de en güzel yanı gayet doyurucu ve kısıtlı olmayışı idi.Diyet listeleri denilince insanın aklına hep yağsız,tuzsuz salatalardan oluşan ve kişiyi aç bırakacak şeyler geliyor fakat Elif Hanımın listeleri hiç o şekilde değildi.Yiyerek ve damak tadına uygun da diyet yapılabileceğini ögrendim.
öz...m
Oldukca basarili bir diyetisyen.Oglumun kucuklugunden beri kilo problemi vardi.Daha once de pek cok diyetisyene gitmemize ragmen hep belirli bir sure sonra saglikli beslenmeyi birakip eski yeme duzenine donuyordu.2 aydir ogluma beslenme konusunda danismanlik yapmakta ve oglum istikrarli bir sekilde beslenmesine dikkat edip kilo veriyor.
bg...2
Kendisi cok anlayisli,pozitif ve motive edici.Kendisi ile tanismadan once kendim kilo vermeye calistim fakat belirli bir sureden sonra hep motivasyonumu kaybedip tekrar yemege basliyordum.Elif Hanim ile bunu astim.Kilo veremedigim haftalarda bile beni cok iyi motive edip diyete devam etmem konusunda beni hep destekledi.Tum tanidiklarima guvenle tavsiye ettigim bir diyetisyen kendisi.
sa...t
Elif Hanım ile bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım.Kendisi ile Orthorom Sağlıklı Yaşam Merkezinde görüştüm.İlk görüşmede beni çok iyi motive etti.Kendisinin de desteği ile 15 kilo verdim ve hedefime 5 kilo kaldı.Kendimi daha önce bu kadar iyi ve fit hissetmemiştim.İyi ki varsınız diyetisyenim.
ş.....
Elif hanım daha ilk görüşmede danışanına gerekli güveni veriyor.Kendisiyle 3 ay önce zayıflama programına başladık ve 3 aylık süreçte yaklaşık 14 kilo verdim.Diyetisyen arayan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim biridir.
Elif Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Ak, Diyetisyen. Size Elif Ak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zayıflama Diyetleri, Zayıflama Programı, Bebek Beslenmesi, Detoks, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Diyabet Diyeti, Zayıflama, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gelişme Geriliği.
Elif Ak adresi nerede?Elif Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mahallesi Atatürk Bulvarı No:4/4 Bahçeşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Ak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Ak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Ak hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Elif Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler