1487 Sok. No:12 D:2 Alsancak, İzmir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Elektroterapi +7 daha fazla

Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))

Fizik Tedavi

Kinesiotape(Kinezyoteyp)

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Elif Akalin Muayenehanesi

Prof. Dr. Elif Akalın 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Elif Akalın 1999’da doçent, 2005’te profesör kadrosuna atanmıştır.
Lenfödem , lipödem , Fibromiyalji ve Osteoporoz alanlarındaki çalışmalarına devam etmektedir.

Makaleler

Ö
Konum: Elif Akalin Muayenehanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Elif hocamla çok uzun süren kalçada kemik iliği ödemi sürecinden sonra tanıştık.bacaklarıma basamıyordum.yaklaşımı ve çok güzel bir insan olmasının yanı sıra tedavisinden kısa bir süre sonra bacaklarima basarak yürümeye başladım.tedavime devam ediyoruz.benim yeniden yürümeme umut olduğu için ve hersey için cok teşekkür ediyorum hocama.yanında çalışan sekreter hanıma da nezaketi ve ilgisi için teşekkür ediyorum.

Konum: Elif Akalin Muayenehanesi 4 yıldır gecmeyen sırt ağrıları

4 yıldır çözüm bulmadığım sırt ağrılarıma tek seferde nokta koymuş bir hekimdir. Hastalarına empatiyle yaklaşan , hastasının psikolojisini de fazlasıyla dikkate alan bir hekim.

Konum: Elif Akalin Muayenehanesi Lenfödem Tedavisi

3 sene önce lenfödem teşhisi konuldu.Fakat gittiğim tüm doktorlardan bir tedavisi olmadığı ve bununla yaşamayı öğrenmem gerektiği,stresten uzak durmam gerektiği söylendi.Peki bir insan istemsiz bir sekilde
vücudu şişerken,S beden giyerken XXL giyme mecburiyetine düşerken,38numara ayakkabı giyerken 40 numara giymeye başlaması, ve en kötüsü yaşam kalitesinin düşmesine nasıl razı olur...Sürekli ayak ağrısı çekmek ve ilaçla bile ağrının geçmemesi...ve artık (spor ve diyete rağmen) devamlı kilo artışı...umudum bitmiş, yaşama hevesim kırılmıştı.Prof Elif hanımla tanıştığımda bana bir umut oldu, önce hastalığımla ilgili temel bilgiler verdi ve fizik tedaviye başladı,sadece tedaviyle kalmayıp beni motive etti,lenf ödem bandajı yapıldı ve gözle görülür derecede incelme oldu hala daha da devam ediyor, gün geçtikce daha da sağlıklı oluyorum, artık yaşamayı seviyorum.Elif hanımın bilgisi,ilgisi, alakası, saygısı, anlayışı ve pozitif enerjisinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.. sekreteri Nadire hanımın da ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ederim..

Konum: Elif Akalin Muayenehanesi Hasta yakını

Profesyonelliği ve uzmanlığı tartışma götürmez. Bunların yanında güler yüzü, pozitifliği ve nezaketi ile hastasını sahiplenmesi ve takibi sıra dışı. Teşekkürler,

Elif Hocadan memnun kaldım yanına gittiğimde1 yıldır ağrıdan sağa doğru kayan belim ve ağrıyan sol bacağım vardı güler yüzlü ve yardım severliğiyle uyguladığı fizik terapi ve ilaçlarla düz yürümeye başladım ağrılarım hafifledi zamanla kalan ağrılarımın da geçeceğini belirtti umarım en kısa zamanda ağrısız bir yaşam sürerim.. Elif hoca ya çok teşekkür ederim sağlıklı bir yaşam sürmesi dileğiyle..

LENFÖDEM TEŞHİSİ VE TAKİBİNDEKİ TEDAVİ NETİCESİNDE ANNEMİN HER İKİ AYAĞINDAKİ ŞİŞKİNLİKLERİN DÜZENLİ 9 SEANS SONRASINDA OLDUKÇA AZALMASINDA ELİF HOCAMIZIN HEM PİSİKOLOJİK HEMDE TIBBİ YAKLAŞIMLARINI TÜM ÇARE ARAYANLARA ÖNERİYORUM. TEŞEKKÜRLER

Prof.Dr.Elif akalın sayesinde 13 yıl önce amelattan kurtuldum, artık bel fıtığım yokmuş gibi hizsediyorum. Bana Fizik Tedavi ve Kaplıca banyolar prozseduru uyguladı, beni normal yaşama kavuşturdu.Yıllardır onun hastasıyım, güleryüzlü ve bilgili bir Prof.Dr. kendilerine teşekkürlerimi sunar, ailesine ve kendilerine sağlıklı yaşam dilerim.

T

Benim boyun ağrılarım ve duruş bozukluğum,ağbimde de bel fıtığı ağrıları vardı.Elif hocayla ağbimle beraber fizik tedaviye başladık.Fizik tedavi seansı ve kuru iğne yardımıyla duruşum düzeldi,ağrılarım tamamen bitti.Ağbimde ağrıları yüzünden ulaşamadığı mesafeleri yürümeye ve daha fazla oturabilmeye başladı.Elif hocam bilgili,hastasıyla yakından ilgilenen,güler yüzlü bir doktor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Lenf ödem sebebiyle kolum fazla miktarda şişmeye başlamıştı hastaneye gittiğimde doktor bu hastalığın tedavisinin zor olduğunu sadece belli başlı doktorların yapabileceğini söyledi doktorun tavsiyesiyle elif hanımla tanıştım birkaç seansta kolumum şişliği inmeye başladı gereken bilgileri vererek moral olarak da beni rahatlattı. Lenf ödem tedavisinde bana çok yardımcı oldu sayesinde normal hayatıma dönebildim 5. Seansta % 80 civari iyilesme kaydettik kendisine çok teşekkür ediyorum