Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Lal Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Lal Psikoloji
Acıbadem Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.
Mesleki olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile çalışmaktadır. Kendini geliştirmek için birçok eğitim almıştır. 3 farklı hastanede staj yapmıştır. Konya/Karapınar’ın ilk Psikoloji Kliniği olarak (Lal Psikoloji Elif Akgün) yetişkinlere, ergenlere ve çocuklara hizmet vermektedir.
- Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi,
- Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi,
- Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi,
- Çocuk ve Yetişkinlerde EMDR (Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Terapi eğitimi,
- Masal Terapisi eğitimi,
- MOXO Dikkat Testi eğitimi,
- BBMP (Dikkat Seansı) eğitimi,
- Denver-II Gelişim Testi eğitimi,
- MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri eğitimi,
almış ve süpervizyonlarını tamamlamıştır.
Karapınar da tercih ettiğim en güler yüzlü, danışanlarıyla birebir ilgilenen tercih ettiğinizde asla pişman olmayacağınız bir psikolog. Tedavi sürecimi olumlu bir şekilde sonlandırdık. Çok güzel yol kat ettik. Yine gidecek olsam yine tercih ederim.
Benim 3 yaşında kızımın kaka problemi nedeniyle gitmiştik ilk 2 haftada çözümünü buldu Elif Hanım. Kızım kakasından korkuyodu, sürekli beze yapıyordu ve kekemeliği de başlamıştı. Kekemelik problemini de birkaç hafta içinde hallettik. Elif Hanım gayet güzel yaklaşıyor gerektiği noktalarda ben sorduğumda beni yönlendirdi, kendisinden gayet memnun kaldık. Problemlerimiz kalmadı ama kontrol amaçlı devam ediyoruz. Bu tarz sorun yaşayan kişilere tavsiye ediyoruz.
Ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum benim oğlum Elif Hanım'ın danışanı özgüvensizlik vardı Elif Hanım yarrdımcı oldu, yalnız uyuyamıyordu ama korkusunu yendi şimdi Elif Hanım'ın söylediklerini uyguladığımızı da yalnız uyumaya başladı. Alt ıslatma problemleri ile ilgili şimdi devam ediyoruz. Elif Hanım'ın kendisi çok doğal bir arkaş gibi yakınlığını doğallığını seviyorum, çekinmeden, sıkılmadan olan her şeyi söyleyebiliyorum. Okula gitmek istemiyordu, okula başladığımız ilk hafta Elif Hanım'ın söyledikleriyle okula severek gitmeye başladı. Oğlum da çok seviyor Elif Hanım'ı abla olarak görüyor. Normalde bensiz hiçbir yere gitmezdi ama Elif Hanım çok yardımcı oldu.
Elif Hanım'la severek görüşme sağlıyorum. Kendisinden çok memnunum. Görüşmelerimizin faydasını görüyorum. Seanslarımız çok güzel gidiyor. Elif Hanım'la tavsiye üzerine görüşme sağladım. 5 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Kendimi sevmeye, anlamaya ve kontrol etmeye başladım.Stres ve kaygılarımda azalma oldu. Başkalarının beni anlamasını beklemeden kendimi anlıyorum. Farklı şeyler hissediyorum.
d.....
Elif Hanım'la araştırma üzerine yeğenim için görüşme sağladık. 7 seans görüşme sağladık. Annesiyle olan sıkıntısıdan dolayı görüşme sağladık. Görüşmelerimizden sonra annesine karşı olumlulaşma oldu. Kendisi çok iyi bir insan ve çok iyi bir uzman. Danışanlarıyla ve yakınlarıyla çok ilgileniyor. Elif Hanım'dan çok memnunuz. Kendisini seviyoruz.
Elif Hanım'dan çok memnunuz. Kendisiyle görüşmelerimizden sonra çocuğumda yüzde 90ın üzerinde değişim oldu. Elif Hanım bulunduğumuz bölgede tekti.Sonrasında görüşme sağladık. Kendisini çok sevdik. Ara sıra Elif abla diyerek görüşmeye gidiyoruz. Kendisi çok güleryüzlü, hanım hanım, naif, kibar ve ilgili bir uzman. Görüşmelerimizden önce oğlumda vurma huyu vardı ve aşırı inatlaşıyordu.Şu anda hiçbiri kalmadı. Elif Hanım hayatımızı yeniden inşa etti. Her şey daha olumlu oldu. Oğlum arkadaşlarına ve çevresine zarar vermeyen bir çocuk oldu.
ms...a
Sosyal kaygı bozukluğu tanısını aldıktan sonra Elif Hanım'a başvurdum şu an 8. seansı tamamladık. Her şey çok güzel gidiyor, durumumla ilgili baya ilerleme kat ettim, yoğun depresyon halim de baya baya azaldı, müteşekkirim.
......
Yoğun kaygılarım vardı bununla ilgili verdiği bilgiler rahatlamamı sağladı seanslarım devam ediyor kaygılarımda ciddi anlamda azalma mevcut, pozitif enerjisi, ses tonu bile iyi hissettiriyor. Öyle güzel motive ediyor ki çok memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
k.....
Elif Hanım'la tanışma fırsatımız oldu, seanslarımız başladı.Gerçekten çok iyi bir psikolog. Herşeyimize cevap verdi.Seans sürecimizde güzel ilerliyoruz.Daha önceki yaşamış olduğum rahatsızlıklarımın azaldığının farkına vardım.Aynı durumları daha çabuk atlatabilir hale geldim.Farkındalıklarım çoğaldı.Devam ediyoruz destek almaya, bana iyi geldiği için ben bir süre daha devam etmek istiyorum. Gerek arayarak gerek mesaj yazarak her zaman kendisiyle iletişimde kalabiliyorum.
Elif Akgün Yarımoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Akgün Yarımoğlu, Psikoloji. Size Elif Akgün Yarımoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Elif Akgün Yarımoğlu adresi nerede?Elif Akgün Yarımoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:3-A Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Akgün Yarımoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Akgün Yarımoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Akgün Yarımoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Akgün Yarımoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Akgün Yarımoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Akgün Yarımoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Akgün Yarımoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Akgün Yarımoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Elif Akgün Yarımoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Akgün Yarımoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Akgün Yarımoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar