Üniversite sonrası eğitimine Londra'da devam eden Akıncı , 2007'de Manuel Terapist ve Refleksoloji uzmanı, 2008'de Kinesiotape Klinisyeni, Modifiye Pilates ve Gyrotonic Pilates Eğitmeni ve 2019'da Schroth 3 Boyutlu Skolyoz Terapisti ünvanını almıştır.
Ülkemizde sıklıkla ulusal televizyon programına katılan ve çok sayıda makalesi olan Akıncı, İngilizce,Türkçe ve Azerice konuşmaktadır.
In 2006, i received my undergraduate degree from the School of Physical Therapy and Rehabilitation at Hacettepe University. I took administrative offices in private institutions and organizations in Ankara between 2006-2008, and served as a manager in a private hospital in Azerbaijan between 2008-2009.
Upon serving in and private health institutions in Kocaeli, as the year of 2014 i founded Elif Akinci Positive Living Centre.
I received the titles of Manual Therapist and Reflexologist in 2007, Kinesiotape Clinician in 2008, Modified Pilates Instructor, Gyrotonic Pilates Instructor in 2010 and Schroth Therapist in 2020.
I made numerous national television programs, and have written numerous articles, speak EnglishTurkish and Azerbaijani.
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Randevu +43 daha fazla
Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi
Barboros mahallesi Al Zambak sok. Varyap Meridian Grand Tower A blok Ofis kısmı Kat 2 D 29, İstanbul
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Eklem Eğriliği
Evde Fizyoterapi
Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi Ataşehir
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Felç
Vestibüler Rehabilitasyon
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çocuk Fizyoterapisi
a....s
Skolyoz için sosyal medyada gördüm ve başvurdum. 28 seanstır gidiyorum. Pilates ve Schroth tedavisi uyguluyor. Şu an memnunum. Süreç iyi gidiyor. Ağrılarım vardı, seanslar sayesinde ağrılarım kalmadı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her gün oradayım. Bir sorun yaşadığımda müdahale edip dönüş sağlıyor. Elif Hanım çok sıcakkanlı, cana yakın ve ilgili biri. Mesleğinde de iyi ve severek yapıyor.
di...a
Spor yapmak için harika bir seçenek! Kısa sürede önemli sonuçlar verdi. Sadece bir buçuk aydır spor yapıyorum ve skolyozum belirgin bir şekilde düzeldi. Hocaların profesyonellikleri ve ilgileri beni özellikle memnun etti !
Elif hanım ve ekibi çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Skolyoz ve duruş bozukluğum vardı.Ara muayenelerde gözle görünür derecede olumlu bir sonuç vermesi beni çok mutlu etti.
rü...n
Elif hanım alanında çok başarılı, güler yüzlü, sevecen ve ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatarak skolyozum hakkında bilinçlenmemi sağladı. İlk başta yetişkin olmam sebebiyle skolyozumun gerilemesinin çok zor olduğunu düşünmüş olsam da alanında yetkin ekibi eşliğinde düzenli egzersiz, ev ödevleri ve hiç taviz vermedikleri sıkı kontrolleri sayesinde 1 buçuk-2 ay gibi çok kısa bir sürede omurgamın duruşunun gözle görülür ölçüde bir düzelme oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş
se...
O kadar çok doktora gittim sonuç alamadım taki Elif akıncı ile tanışana kadar gerçekten beni tüm ağrılarımdan kurtardı 3 aylık bir tedavi gördüm beni tüm ağrılarımı ve duruşumu düzeltti .Eskiden kambur kollarım düşük dururken şimdi duruş pozisyonum değişti .Gözle görebilecek bir düzelme var bu beni gerçekten çok mutlu etti skolyozum artık hafifledi .Elif Hanım ve çalışanları hepsi ilgili ve disiplinli .
ze...a
Elif hanım alanında çok başarılı güler yüzlü herşeyi en ince ayrıntılarına kadar anlatıyor ve gönül rahatlığıyla oğlumu götürüyorum oğlum 12 yaşında skolyoz ve lordozu var bizim sürecimiz devam ediyor ekipteki bütün herkes çok ilgili kurum olarak çok temiz hijyen konusuna dikkat ediliyor herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim oğlumun güzel sonuçlarını da en kısa zamanda paylaşırım inşallah
d ...ö
Kızımın 40 derecelik bir skolyozu var ve sadece 2 ayda çok güzel sonuçlar aldık görünüşü düzelmeye başladı çok mutluyuz. Elif Hanım gerçekten çok başarılı ve etkili tedavi yöntemleri ile bize çok yardımcı oluyor
bç...o
1,5 ay önce skolyoz rahatsizliğim nedeni ile Elif Hanım ve ekibi ile tanıştık.Daha çok kısa zaman olmasına rağmen sonuç mükemmel, iyiki yollarımız kesişmiş.Elif hanım ve ekibinin güler yüzlü olmaları ve profesyonel destekleri ile daha çok insanın hayatına dokunarak güzelleştireceklerine inancım sonsuz...
Yaklaşık 1.5 ay önce oğlumun skolyoz için Elif hanıma başvurduk.İlk muayenede süreci detaylıca anlattı, terapiye başladık gözle görülür iyileşme disiplinli çalışmaları ve evdeki disiplinimizle birlikte iyi sonuçlar alıyorz
se...
İki ay önce 16 yaşındaki kızımın akciğer filmi sonucunda skolyoz hastalığı olduğunu öğrendik panik halinde ne yapacağımızı bilemezken Elif Hanıma tanıştık, çok detaylı açıklamaları sonrasında hemen tedaviye başlamaya karar aldık.
%47 olan derecemizin henüz iki ay gibi kısa bir sürede gözle görülür derecede olumlu sonuç vermesi bizi çok mutlu etti. Biz Elif hanım ve değerli ekibiyle devam ediyoruz ölçüm sonrası çıkan derece değerini yine burda paylaşacağım.
Herkese tavsiye ediyorum bu durumda zaman çok kıymetli
Elif Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Akıncı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Elif Akıncı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Randevu, Normal Randevu, Skolyoz Tedavisi, Klinik Pilates.
Elif Akıncı adresi nerede?Elif Akıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi D100 Karayolu Üzülmez İş Merkezi No:127 Kat 2 Kocaeli
- Barboros mahallesi Al Zambak sok. Varyap Meridian Grand Tower A blok Ofis kısmı Kat 2 D 29 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Akıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Akıncı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Akıncı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Akıncı hangi dilleri konuşuyor?Elif Akıncı ile İngilizce, Türkçe, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Akıncı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Akıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Elif Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler