Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Nöroonkolojik Cerrahi
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
d....a
Annemin belinde sağ tarafta 2 küçük 1 tane de taşmış fıtığı vardı. 30 gün fizik tedavi, 3 kere hücre yenileyici serum ve egzersiz programı denedik. Bir süre idare etti fakat 1.5 sene bu ağrıları çekti ve artık yürüyemez hale geldi. Elif hocayı bulduk öneri üzerine, 1 hafta içinde ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyat süreci çok rahat geçti aynı gün akşam annem yürümeye başladı ilk 4 gün hiç bel bacak ağrısı olmadı. 4. günden sonra ilaçların etkisi geçince ayakta uyuşma ve sağ bacakta ağrı, sıkışma hissi oldu. Yürüyüş yasaktı yemek lavabo vs için kalkıp bir iki tur atıyordu. Bu ağrıdan dolayı tabiki çok korktuk ve moralimiz bozuldu. 10 gün kontrole gittiğimizde artık yürüyüş serbest olduğu için annem hastanede baya yürüdü ve yürüdükçe ağrısı resmen yokoldu. Elif hnm bize çok güven ve destek verdi. Annem ve bütün ailem ona sonsuz sevgimizi sunuyoruz. Annem şu an çok iyi eskisi gibi yürüyor ağrıları bitti. Lütfen ameliyttn korkmayın ve ağrınız olursa panik olmayın, zamanla geçecektir.
be...i
Aralık ayının başından beri sıkıntı yaşadığım bel fıtığından dolayı yürümekte zorluk çektiğim ağrılar en son gittiğim 4. hastane olan Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoru Elif
Akpınar tarafından 05.04.2023 tarihinde bel fıtığından ameliyat oldum. Sayın Elif Akpınar Hanım, bel fıtığımın ilerlediğini,ağrıların dinmesini istiyorsam ameliyat olmam gerektiğini dile getirdi. Biraz riskli olduğunu söyledi ve tetkikleri yaptırıp ameliyat günü için gittiğimde 2 hafta sonraya hemen ameliyat günü verdi, ameliyattan önce çektirdiğiniz mr üzerinden uzun süre geçtiyse ve farklı bir hastanede mr çektirdiyseniz tekrar mr çektiriliyor. Ameliyat sonrası sağ ayağıma vuran sancı dindi. Ameliyat öncesi ve sonrası hasta olarak bizlere yaptığı ameliyat ve gösterdiği ilgiden dolayı, rahatlıkla endişesiz, gözü kapalı bir şekilde bir şekilde gitmenizi tavsiye edebileceğim doktorlardan bir tanesi. Hayatında başarılar diliyorum, kolay gelsin.
e....s
Belimdeki şiddetli ağrı şikayetiyle gittim ağrı bacağıma da sıçradı meğer fıtık patlamış bacağımdaki sinire yapışmış Elif Hanım beni güler yüzüyle karşıladı pozitif konuşmasıyla rahatlattı önce Allah sonra Elif Hanım sayesinde şimdi çok iyiyim şükürler olsun kendisi çok iyi bir doktor Allah razı olsun beni ölümün elinden aldı yolu açık olsun.
t....ç
Birçok doktor gezdim ancak ben bu kadar iyi olanı görmedim. Şiddetli bel agrisi ve her iki bacakda yuruyememe kalça ağrısı şikayeti ile gittim kendisinden çok memnun kaldim gerekli tahlil ve tetkikler yapıldı gerekli operasyon yapıldı şimdi yeni doğmuş bebek gibiyim allah razı olsun ondan ilk fırsatta tekrar ziyaretine gidicem teşekkürler Elif hanım...
şe...k
Elif hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum kendisi çok ilgili ve tecrübeli belim ve bacagima vuran fıtık yüzünden hayatım kabusa dönmüştü amaliyat oldum ve şikayetlerim son buldu ve uzun zamandır problem olmadı Allah yolunu açık etsin Allah razı olsun
y.....
2018 yılı bel fıtığı rahatsızlığım oldu Hastaneye gittiğimde doktor bel fıtığı patlamış dedi iğne ve hap yardımıyla ağrılarım geçti lakin 2022 Mart ayında bel fıtığı tekrardan ortaya çıktı bu sefer sağ Dizime vuruyordu bir ay tedavi görmeye başladım ağrılarım geçmedi ameliyata karar verdim Özel Marmara Hastanesi de bel fıtığı ameliyatına girdim şu anda çok rahatım ameliyat olduğumdan beri hiçbir Ağrım çok şükür yoktur inşallah daha iyi olacağım ameliyatımı yapan doktor Op..Dr Elif Akpınar hastasıyla çok iyi ilgileniyor Çok sıcakkanlı güler yüzlü teşekkür ederiz Allah yolunu açık etsin başarılar
ya...
Dayanılmaz bel ve bacak ağrısıyla gittim Elif hanıma.sol bacağım komple uyuşmuştu.Kendisi bel fıtığı ameliyatı olmam gerektiğini ve ağrılarımın geçeceğini söyledi.öyle de oldu.2 ay oldu ameliyat olalı ve şu an çok iyiyim.İşini çok iyi yapan kendisine çok güvenen bir doktor.Hiç tereddüt etmeden başvurabilirsiniz kendisine.Ağrı kaderiniz değil :) İyi ki varsınız Elif hocam...
r....y
İki ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Elif Hocam harika bir iş çıkardı. Hiç fıtık olmamışım gibi iyi hissediyorum.
ra...
Elif hocamla iyiki yollarımız kesişti bundan iki ay önce amelıyat oldum hocama fıtık artık bacağıma sinire sıkışma yapıyordu oksuremıyordum hapsuramıyordum bile ameliyattan daha çıkar çıkmaz ayagımdakı agrı yoktu sayenızde kurtuldum hocam iyiki varsınız hep var olun insallah açıklamanız guler yuzlulugunuz icin minnettarım HASTANIz RABİA PERKTAS
er...k
Benim rahatsızlığım (koksiks) kuyruk sokumu kemik kırığım vardı uzun süre bu ağrıdan dolayı oturmamda yatmamda çok zorlanıyordum artık geceleri bile yatamaz hale gelmiştim hayatımı kabusa çevirmişti tavsiye üzerine elif hocama muayene oldum ve gerekli filmleri çektirdikten sonra ilk aşamada düzeltme operasyonu yapalım dedi ilk operasyon ameliyatsız oldu bu konuda çok başarılıydı benim ihmalsizliğim den dolayı hocamın söyledikleri tam yerine getiremedim ve ikincisinde koksiks kemiğini almamız gerekiyor diye bilgilendirdi ve ben önce kararsız kaldım acaba bende bi etki bırakırmı diye sonunda karar verdim ve ameliyatımı oldum şimdi çok şükür hiç bi sıkıntım yok eskisi gibiyim boşu boşuna kendime işkence çektirmişim bu rahatsızlığı olan kardeşlerime tavsiyemdir muhakkak elif hocaya danışmadan karar vermeyiniz elif hocamla ilk randevumuzda bile nekadar kendinden emin olduğunu anladım hem bir hoca hem bir abla çok samimi ve işin gerçekten ehli ameliyattan çıkmıyor rabbim inşallah bu meslekte en iyi yerlere getirir ülkemizde ismi iyi duyulmuş hocalarımız arasında olur inş. Ben şifamı elif ekpınar hocamda buldum tereddüssüz gidebilirsiniz herkeze tavsiye ediyorum…
Elif Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Akpınar, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Elif Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Cerrahisi, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Disk Protezi Uygulaması, Beyin Anevrizması Onarımı.
Elif Akpınar adresi nerede?Elif Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Akpınar hangi dilleri konuşuyor?Elif Akpınar ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Elif Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları