Kendisi Psikoloji biliminde Doktoranttır. Doktora eğitimi şuan için devam etmektedir. Yıllar içerisinde çeşitli yerlerde staj deneyimi ve özel kliniklerde danışan görme deneyimi mevcuttur. Staj deneyimlerinde madde bağımlılıklarına sahip hastaların yanı sıra psikoz hastaları (şizofreni vb.) ile çalışmıştır. 20 saat aldığı travma sonrası stres bozukluğuna müdahale eğitimi mevcuttur. Deprem sonrası belli sivil toplum kuruluşları ile bölgede TSSB belirtileri gösteren ergen ve yetişkin grubu üzerinde tedavi süreçlerini gerçekleştirip takip etmiştir. Şuan kurucusu olduğu Ayna Psikoterapi Merkezinde yetişkin dalında hizmet vermektedir.
Kullandığı ekoller Psikodinamik ekol ve Bilişsel Davranışcı ekoldür. Semptomatolojik tedavilerin yanı sıra kişilik örgütlenmeleri ve kişilik bozuklukları üzerinde çalışmalar yapmaktadır. Uzmanlık alanları arasında kişilik örgütlenmeleri ve kişilik bozuklukları ön plandadır. Beraberinde eş ve çift terapistidir. Akademik bağlamda yayınları mevcuttur. Danışanlarının sürecini her hafta düzenli olarak süpervizörleri eşliğinde ilerletmektedir. Eğitimlerinin yanı sıra alanına ait bir çok seminerde, konferansta, sempozyumlarda aktif olarak yer almaktadır. Ekollerine yönelik aldığı eğitimler ve testler şu şekildedir :
Yetişkin zeka test eğitimi ve kognitif tarama testleri - (Bilgelik Enstiüsü)
Nöropsikolojik testler
Alhzemier demans taraması
Psikiyatride kullanılan ölçekler ve kısa testler
MMPI eğitimi (Yetişkin psikopatoloji saptama ve kişilik testi)
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi (Doç.Dr. Itır Tarı Cömert)
Çözüm Odaklı Terapi (Doç.Dr.Itır Tarı Cömert)
Eş ve Çift terapisi eğitimi
Aktarım Odaklı Terapi eğitimi (1 yıl) (Prof.Dr.Otto Kernberg)
Psikodinamik Terapi Eğitimi – Kişilik Bozuklukları Tanı ve Tedavi Eğitimi (Dr. Pervin Sevda Bıkmaz)
Psikodinamik Ekol Eğitimi- Kişilik örgütlenmeleri ve bozukluklarının tanısı ve tedavisi ( 3 yıl )
(Dr. Görkem Gökçelioğlu)
Danışanları ile ağırlıklı olarak; kişiliğin, davranışların, duyguların, kişinin bilinçdışında yer alan bireyin farkında olamadığı çocuk anılarının, dürtülerinin ve ruhsal çatışmaların ürünü olduğunu öne süren Psikodinamik ekol ile ilgilenmektedir.
Kendisinin bireysel psikoterapi, eş ve çiftlere yönelik psikoterapide 6 yıllık danışan görme deneyimi mevcuttur.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
ş...
Elif Hanım'a tavsiye üzerine başvurdum 2 yıldır sürecimiz devam etmekte kendimi başarısız yetersiz hissettiğim konular ve mutsuzluk halim oluyordu. Bir kaç aya kadar yolumuzu tamamlamak üzereyiz iyi ki dediğim bir deneyim yaşadım. Tavsiye ederim.
ö...
Elif Hanım ile yaklaşık 8 aylık bir psikoterapi süreci içindeyiz. İş hayatımdaki problemler sebebiyle kendisine başvurdum. Elif Hanım, ilgisi ve profesyonelliğini yansıtan bir terapist. Kendisi 3. terapistim ve en uzun süren sürecim bu oldu. Farkındalığımda yaşadığım değişimler ve içsel sakinlik beni bile şaşırtıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Elif Hanım'a uyku ve öfke problemleriyle başvurduğumu belirtmiştim. Bir yılı aşkın bir süredir Elif Hanım ile çalışıyoruz ve bu süre zarfında her ikimiz de önemli bir çaba sarf ediyoruz. Başlangıçta değişim için sabretmek acı ve kaygı vericiydi, ancak devamlılık için verdiğimiz emekler, zaman içinde büyük değişimler yaşamamıza katkı sağlamaya başladı. Elif Hanım, profesyonelliği, bilgi birikimi, empatisi ve her zaman güler yüzü ile destekleyici bir şekilde yanımda oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Doktorun takviminden randevu aldım. Depresif halim, huzursuzluğum ve yıllardır süren boşluk hissi nedeniyle başvurmuştum. Şu anda 11. ayı tamamlamak üzereyiz. Kendimi gerçek anlamda hayata daha bağlı ve huzurlu hissediyorum. Her şeyi rahatlıkla konuşabildiğim ve anlaşıldığımı hissettiğim bir terapistim var. Tavsiye ederim, elbette.
t...
Doktorun takviminden randevu aldım ve evliliğimiz için başvurduk. İlk seanstan sonra bireysel olarak devam etme kararı aldık ve şu anda altıncı ayımı tamamlamak üzereyim. Kendimle ilgili birçok belirsizlik netliğe kavuştu ve evliliğim şu an için çok daha iyi bir durumda. Kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ederim.
a...
Uzm. Kl. Psk. Elif Aksu’ya İçsel huzursuzluğum için araştırıp başvurdum. Bir süredir devam ediyoruz daha yolumuz uzun bu süreç içerisinde kendimi tanımaya başladım.
O kadar özel biri ki samimiyet ve mesafeyi incecik bir çizgiyle ayırmak bu kadar profesyonel yapılabilir. İnsanın anlaşıldığını hissetmesi, ama adım adım hislerinin yön değiştirmesi ve doğru yolu bulması onunla öyle güzel bir yolculukta gerçekleşti. Çıkarımları, olayları yorumlayışı, anlayışı, yaklaşımı Danışan olarak benim için en etkili özellikleri. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
u...
Elif Hanım'la öz farkındalık için süreci başlattık. Bir süredir psikoterapi sürecindeyim, herşey çok yolunda ve fazlaca değiştiğimi düşünüyorum. Teşekkür ediyorum buradan kendisine. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
h...
Elif Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım kliniğinde aynı mevkide oluşu benim için avantajlıydı. Yardım alma sebebim işlerimle alakalı yaşadığım sıkıntılardı yol izleme konusunda yardımlarını istedim. O süreç boyunca beni bulunduğum durumdan kurtardığı için çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum.
s....s
elif hanımla cok ıyı bır yol kattettık sorunlarımı cozmemde ve kendımı anlamamda cok faydalı oldu.cok ıyı bır dınleyıcı ve yol gosterıcı oldu benım ıcın kendısıne cok tesk ederim.
t....g
son zamanlarda yasadıgım sorunlar sebebıyle ortaya çıkan stres ve panik atak durumumdan dolayı kendısınden destek aldım.suan kendımı cok daha iyi hıssedıyorum yonlendırmesı ve bırının benı dınlemesı bana cok ıyı geldı ataklarım azaldı resmen cok olumlu yonde cok faydasını gordum
Elif Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Aksu, Psikoloji. Size Elif Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Elif Aksu adresi nerede?Elif Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başak Mahallesi 4. Etap 1. Kısım B 24 Blok Daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Elif Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Aksu hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Aksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu