Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Elise Psikoloji/ elisepsikoloji.com
4. Levent, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Uzman Psikolojik Danışman Elif Aktaş, MEF Üniversitesi’nde Lisans, Yeditepe Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans olmak üzere İngilizce Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında ihtisasını onur ve yüksek onur dereceleriyle almış; şuanda ise Klinik Psikoloji alanında bütünleşik doktora eğitimine devam etmektedir.

Lisans eğitimi sırasında müzik eğitimi ve öfke kontrolü ile ilgili; yüksek lisans eğitiminde ise öz şefkat ve bilişsel esneklik ile ilgili çalışmalar yürütmüştür.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Aile Danışmanlığı, İlişki ve Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, CAS Testi, MOXO Dikkat testi, MMPI testi, Çocuk Resim Analizi, Objektif Testler, Projektif Testler, WISC-R testi ve Mindfulness Eğitmenliği eğitimlerini alarak süpervizyonlarını tamamlamıştır.

Çocuk, ergen ve yetişkin popülasyonlarla bireysel terapi, aile ve çift terapisi, test uygulayıcılığı, ebeveyn danışmanlığı ve grup danışmanlığı alanlarında çalışmaktadır. Çalışma hayatının yanı sıra Maya Vakfı, Mor Çatı Vakfı, Koç Üniversitesi KURAM Lab. ve AFAD kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılmaktadır.

Türkçe ve İngilizce psikoterapi ve danışmanlık imkanı sağlamaktadır.

J
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Elif hanımdan yaklaşık 9 aydır yurt dışı eğitim sürecimde yaşadığın problemlerle ilgili düzenli olarak danışmanlık aldım. Kendisi çok kibar ve ilk seanstan itibaren kaygımın azalmasına, kendime daha çok güvenmeme ve topluluklar içerisinde kendimi daha rahat ifade etmeme destek oldu. Sonrasında da bana iyi geldiği için devam etmek istedim.