4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Boyun Ultrasonu
Böbrek Ultrasonu
Damarsal Anomali Tedavisi
Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi
Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)
Detaylı Ultrason
Venöz Doppler
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
em...
Elif hocaya hamilelik için detaylı ultrasona.gittim..Temiz hijyenik güler yüzlü ve tahmin ettiğimden de çok faZla samimi konuşmalar sohbetleri eşliğinde yaklaşık bir saat kadar detaylı inceleme yaparak beni çok mutlu ettiler.Hic yabancılık cekmedigim kliniginde dha önce den tanışma.hissi verdiler asistanı ve elif hocami cok sevdim Kesinlikle tavsiye ediyorum hiç tereddütsüz randevu oluşturup gidebilirsiniz
bu...
Elif hocayı detaylı ultrason için tercih ettim, güler yüzü ve yılların emeği olarak çok güzel ilgilendi . 1 saate yakın inceledi bebeğimizi , en uygun pozisyonu bulana denk .. konya da yaşayanlar çok şanslı.
a....g
Uzmana detaylı ultrason için gitmiştim. Tam zamanında hatta daha da öncesinden içeriye alındık. Doktorun verdiği bilgiler, detaylar, gösterdiği ilgiyi çok beğendik. Bebeğimizin bütün detaylarını dikkatlice inceledi. Kesinlikle yine tercih edebileceğim bir doktor.
tu....
Elif hanıma detaylı ultrason için gittik klınık çok temız düzenli ve hijyenikti.muayne sırasında detaylı açıklamalar yaparak bilgi verdi çok güzel ilgilendiler aşırı memnun kaldık
g....o
Ayrıntılı ultrason için gittiğimiz kliniğinde bizi sıcak ve hijyenik bir ortam karşıladı. Elif hanım gayet ilgili ve güler yüzlü bir şekilde ultrasonumuzu gerçekleştirdi. Tercih ettiğimiz için mutluyuz
e....y
Elif hanım, bilgisiyle sabrıyla güler yüzüyle çok memnun kaldık, bebişimiz ilk ultrasonda ters durduğu için ölçümleri tam yapılamadı buna rağmen çok uğraştı, başka bir güne tekrar gelmemizi söyledi ve ölçümleri tamamlandı. Kendisi çok ilgili, bilgili ve güzer yüzlü, alanında uzman bir doktor. Hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
h....ş
Ayrıntılı ultrason için Ankaradan kendisine gelmiştik.Zaten öncesindede takip ettiğim bir doktordu. Süreçte çok ilgiliydi, bebeğin her şeyine baktı bize ilgiyle anlattı, yüzünü hiç görmediğimiz bebeğimizin bu vasıtayla yüzünü görmüş olduk. Ayrıca klinikte her şey çok hassas düşünülmüş ve çok hijyenik. Görsel ve videolarında dijital olarak bizimle paylaşılması ayrıca bizi çok mutlu etti.
şe...i
Elif Hanım’ı bebeğimizin yüz görüntülerini çektirmek ve muayene olmak için tercih ettik. Çok güzel pozlar yakaladık ve bize harika anılar kaldı. Herkesi çok güzel bir şekilde karşılıyorlar. Klinik çok düzenli ve tertemizdi. Herkese tavsiye ederim.
f ...m
Elif hanıma arkadaşımın tavsiyesi ile geldim . Sabrına hayran kaldım . Bebeğimin detaylı ultrasonu için geldim . Fakat bebeğim ilk gidişimizde asla yüzünü göstermedi :) elif hanım bir saatten fazla uğraştı ama inatçı bi bebişe sahibim sanırım :) ölçümleri tamamlamadan birşey söylemenin doğru olmayacagını söyledi . Ve beni diğer hafta çağırdı bebeğime tekrar bakmak için şükür bu hafta herşeyi inceledi sabrı için güler yüzü için minnettarım çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.
Elif Hanım'a ayrıntılı ultrason incelemesi için müracaat ettik. Kapıda karşılamadan tutun da işimizi bitirip oradan ayrılana kadar ilgili ve güler yüzlü hizmet sundular. Hem Elif Hanım hem de sekreteri oldukça hassas yaklaştılar. Klinik hijyen anlamında kesinlikle tertemizdi. Konforlu hissetmemiz için ellerinden geleni yaptılar.
Ultrason esnasında da oğlumun hemen her pozisyonda açıklamalar yaptı. Neresi hangi organ olduğunu vs detaylıca anlatarak gösterdi. Yani kendi işine odaklanmışken bizleri de bilgilendirmekten asla kendisini alıkoymadı :)
Güzel anılarımıza yenilerini eklemek için güzel pozlar yakalamak için çabaladı. Yaklaşık 50 dk boyunca sabırla uğraştı. Çekim bittiğinde de çok kısa sürede raporumuzu hazırlayıp teslim etti. Çektikleri bir çok görsel ve video ile de anılarımızı güzelleştirdiler.
Hangi konuda olursa olsun emin ellerde hissedeceğinize eminim.
Elif Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Arıkan, Radyoloji. Size Elif Arıkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Anjiyoplasti, Kateter Yerleştirme, Damarsal Anomali Tedavisi, Karotis Ultrasonu, Akciğer Biyopsisi, Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Lazer İle Varis Tedavisi.
Elif Arıkan adresi nerede?Elif Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mah. Damla Sk 4/3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Arıkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Arıkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Arıkan hangi dilleri konuşuyor?Elif Arıkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Arıkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 135 hasta / danışan, Elif Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Arıkan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Arıkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Radyologlar