Uzm. Dr. Elif Arıkan, İhtisas eğitimi ve uzmanlığıyla,28 yılı geçen tecrübesiyle Konya'da radyoloji alanında hizmet vermektedir. Özellikle Ultrason ve doppler gibi görüntüleme yöntemlerinde deneyimli bir radyologdur. Kliniğimizde Ayrıntılı Gebelik Ultrasonu, 3D- 4D ultrason, tiroid, meme, karın içi organlar, kas-iskelet sistemi, yumuşak doku, damar içi yapılar ve bebek kalçası ultrasonu, renkli doppler ultrasonu gibi birçok alanda detaylı incelemeler yapılmaktadır.

Melikşah Mah. Damla Sk 4/3, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason +33 daha fazla

Abdominal Ultrasonografi

Akciğer Biyopsisi

Anjiyografi

Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi

Elif Hanım'a meme kanseri şüphesiyle gittim, başka yerde yaptırdığım ultrason sonucu içimi rahatlatmadığı için Elif Hanım'ı tercih ettim. MR sonucumu inceleyerek kitlenin yerini tespit etti. Biraz gizli yerde duran kitlemi detaylı inceleme sonucu buldu. Sonrasında biyopsi için yönlendirmemi yaptı. Şu an kendisinin takipli hastasıyım. Gayet memnun kaldım. Gerekli bilgilendirmeyi yapmaları ve ilgileri çok iyiydi. Diğer ultrason tetkiklerim için de Elif Hanım'ı tercih etmeyi düşünüyorum.

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi •...daha fazla 4 Boyutlu Ultrason daha az

Bebeğimizin cnsiyetini netleştirmek için gittik. Hocamız çok ilgiliydi. Bütün vücudunu ayrıntılı olarak gösterdi ve oğlumuz olacağını söyledi. yardımcısı da gayet ilgiliydi resimleri videoları kendileri çektiler bize gerek kalmadı.

Telefon numarası doğrulandı

Elif hanıma detaylı ultrason için başvurduk bizimle sürekli olarak iletişim halindeydi muayene süreci açıklayıcı ve heyecanlı geçti heycandan 4D resim video alamadık ama çalışan arkadaşlar en güzel anlarını yakaladı, ortam çok temiz ve steril ilk karsilamadan son ana kadar kafamız çok rahattı ve ilgi çok güzeldi

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bebeğinizin güzel anlarını sizinle paylaşmak bizler içinde çok kıymetli, her hastamız için resim ve video almaya gayret ediyoruz. İleri de izleyip bizleri de güzellikle anabilmeniz adına... Yorumunuz için çok teşekkür eder, sağlıklı bir ömür dileriz.

Ş

4 boyutlu ultrasona girdim. Muayenem mükemmel geçti. Çok cana yakın, güler yüzlü, sevecen bir doktor. Gerçekten çok memnun kaldım. Yanındaki yardımcısı da iyiler, mükemmel insanlar. 1.5 saat her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Bundan sonra ilk tercih edeceğim doktor kendisi.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Her zaman sizi memnun etmek için buradayız, ultrason tetkikleriniz için yine bekleriz. Keyifli günler dileriz.

Z

Eşim için başvurduk. Kendisi gebe ultrason muayenesine girdi, herhangi bir sorun çıkmadı. Elif Hanım iyi ve güzel bir doktor. Aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı ve anlattı, biz kendisinden memnun kaldık.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Çok teşekkür ederiz, kıymetli yorumunuz için. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız ümidiyle.

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi •...daha fazla 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi daha az

Elif Hanım a bebeğimin detaylı ultrasonu için gittik.Sürecin başından sonuna hem sekreteri hem kendisi çok ilgililerdi ,her detayıyla bebeğimi inceledi ve bizi bilgilendirdi.Detayli ultrason için Dr arayisinda olan herkese tavsiyem gönül rahatligiyla gidebilirsiniz.Sonucunda bebeğinizin ilk fotoğrafını da elinize aliyorsunuz

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bebeğinizin ilk fotoğrafını sizlere verebilmiş olmak bizim için aşırı mutluluk verici, doğduğunda da bizimle güzel bebeğinizin fotoğrafını paylaşırsanız çok seviniriz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Telefon numarası doğrulandı

Elif hocaya iki bebeğimde de detaylı ultrason için gittim karşılama güler yüz ilgi alaka herşey mükemmel. İkinci bebeğimde her organ her kemik kan akımları sadece birer kez değil detaylı şekilde iki üç kez bakıldı bebeğim sürekli elleri yüzünde olduğu için yüzünü yakalayabilmek için elif hoca sabırla o kadar çok kez denedi ki en sonunda yakaladık. Ultrasonda iken de her görülen detayı bizlerle paylaştı neler olduğunu anlattı.mesleğini severek yapan doktorlara danışmak ve onlardan hizmet almak büyük ayrıcalık.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Öncelikle memnun kalmanıza ve iki bebeğinizde de bizi tercih etmenize çok sevindik. Bebeğinizin her incelemesini detaylıca yapıp size en güzel görüntüleri sunabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Teşekkür eder, Sağlıklı Günler Dileriz.

Telefon numarası doğrulandı

Elif hanım ve asistanı son derece ilgililerdi, bebeğimiz her ne kadar nazlı olsa da onlar pes etmeden her detaya baktılar. Son derece memnun kaldık eğer bebeğinizin detaylı ultrasonu için bir yer arıyorsanız kesinlikle öneririm

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bazı bebeklerimiz annelerine nazlanabiliyor, o halleri de ayrı tatlı oluyor değil mi? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

Telefon numarası doğrulandı

Detaylı ultrason için gittik Elif hanıma.O kadar güler yüzle karşılandık ki klinikte.Elif hanım işinde uzman bir radyoloji uzmanı.Her şeyine ayrıntılı bir şekilde bakıp anlattı bize.Çok temiz ve düzenli bir ortamı vardı.Burdan tekrar sevgilerimi iletiyorum kendisine.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Alanımızda sizlere iyi hizmeti vermek için çabalıyoruz, sizlere memnuniyet olarak yansımasına çok sevindik. Sağlıklı Günler Dileriz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi...daha fazla • Detaylı Ultrason daha az

Elif hocaya hamilelik için detaylı ultrasona.gittim..Temiz hijyenik güler yüzlü ve tahmin ettiğimden de çok faZla samimi konuşmalar sohbetleri eşliğinde yaklaşık bir saat kadar detaylı inceleme yaparak beni çok mutlu ettiler.Hic yabancılık cekmedigim kliniginde dha önce den tanışma.hissi verdiler asistanı ve elif hocami cok sevdim Kesinlikle tavsiye ediyorum hiç tereddütsüz randevu oluşturup gidebilirsiniz

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Sizlerle kurduğumuz bağ, muhabbet bizler içinde çok kıymetli. Bebeğinizle olan bağınızı ultrason ile biraz daha kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sağlıklı günler dileriz.