Uzm. Dr. Elif Arıkan, İhtisas eğitimi ve uzmanlığıyla,28 yılı geçen tecrübesiyle Konya'da radyoloji alanında hizmet vermektedir. Özellikle Ultrason ve doppler gibi görüntüleme yöntemlerinde deneyimli bir radyologdur. Kliniğimizde Ayrıntılı Gebelik Ultrasonu, 3D- 4D ultrason, tiroid, meme, karın içi organlar, kas-iskelet sistemi, yumuşak doku, damar içi yapılar ve bebek kalçası ultrasonu, renkli doppler ultrasonu gibi birçok alanda detaylı incelemeler yapılmaktadır.

Melikşah Mah. Damla Sk 4/3, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason +33 daha fazla

Abdominal Ultrasonografi

Akciğer Biyopsisi

Anjiyografi

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Detaylı Ultrason

Elif hocaya hamilelik için detaylı ultrasona.gittim..Temiz hijyenik güler yüzlü ve tahmin ettiğimden de çok faZla samimi konuşmalar sohbetleri eşliğinde yaklaşık bir saat kadar detaylı inceleme yaparak beni çok mutlu ettiler.Hic yabancılık cekmedigim kliniginde dha önce den tanışma.hissi verdiler asistanı ve elif hocami cok sevdim Kesinlikle tavsiye ediyorum hiç tereddütsüz randevu oluşturup gidebilirsiniz

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

Elif hocayı detaylı ultrason için tercih ettim, güler yüzü ve yılların emeği olarak çok güzel ilgilendi . 1 saate yakın inceledi bebeğimizi , en uygun pozisyonu bulana denk .. konya da yaşayanlar çok şanslı.

Randevu doğrulandı

Uzmana detaylı ultrason için gitmiştim. Tam zamanında hatta daha da öncesinden içeriye alındık. Doktorun verdiği bilgiler, detaylar, gösterdiği ilgiyi çok beğendik. Bebeğimizin bütün detaylarını dikkatlice inceledi. Kesinlikle yine tercih edebileceğim bir doktor.

T
Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason

Elif hanıma detaylı ultrason için gittik klınık çok temız düzenli ve hijyenikti.muayne sırasında detaylı açıklamalar yaparak bilgi verdi çok güzel ilgilendiler aşırı memnun kaldık

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Memnuniyetiniz bizim için çok önemli, güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)

Ayrıntılı ultrason için gittiğimiz kliniğinde bizi sıcak ve hijyenik bir ortam karşıladı. Elif hanım gayet ilgili ve güler yüzlü bir şekilde ultrasonumuzu gerçekleştirdi. Tercih ettiğimiz için mutluyuz

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bize güvenip kontrollerinizi bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)

Elif hanım, bilgisiyle sabrıyla güler yüzüyle çok memnun kaldık, bebişimiz ilk ultrasonda ters durduğu için ölçümleri tam yapılamadı buna rağmen çok uğraştı, başka bir güne tekrar gelmemizi söyledi ve ölçümleri tamamlandı. Kendisi çok ilgili, bilgili ve güzer yüzlü, alanında uzman bir doktor. Hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Elimizden geldikçe size iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Detaylı Ultrason

Ayrıntılı ultrason için Ankaradan kendisine gelmiştik.Zaten öncesindede takip ettiğim bir doktordu. Süreçte çok ilgiliydi, bebeğin her şeyine baktı bize ilgiyle anlattı, yüzünü hiç görmediğimiz bebeğimizin bu vasıtayla yüzünü görmüş olduk. Ayrıca klinikte her şey çok hassas düşünülmüş ve çok hijyenik. Görsel ve videolarında dijital olarak bizimle paylaşılması ayrıca bizi çok mutlu etti.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Ankara'dan gelerek ultrason tetkiklerinizi bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza ayrı sevindik. Sağlıklı günler dileriz.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Elif Hanım’ı bebeğimizin yüz görüntülerini çektirmek ve muayene olmak için tercih ettik. Çok güzel pozlar yakaladık ve bize harika anılar kaldı. Herkesi çok güzel bir şekilde karşılıyorlar. Klinik çok düzenli ve tertemizdi. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Yakaladığımız harika anılar, hayatınızda hep sizi tebessüm ettirsin inşallah. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason

Elif hanıma arkadaşımın tavsiyesi ile geldim . Sabrına hayran kaldım . Bebeğimin detaylı ultrasonu için geldim . Fakat bebeğim ilk gidişimizde asla yüzünü göstermedi :) elif hanım bir saatten fazla uğraştı ama inatçı bi bebişe sahibim sanırım :) ölçümleri tamamlamadan birşey söylemenin doğru olmayacagını söyledi . Ve beni diğer hafta çağırdı bebeğime tekrar bakmak için şükür bu hafta herşeyi inceledi sabrı için güler yüzü için minnettarım çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Bebeğinizin sağlıkla dünyaya geldiğini de görmek çok isteriz. Memnun ayrılmanıza çok sevindik. İyi günler dileriz.

Konum: Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)

Elif Hanım'a ayrıntılı ultrason incelemesi için müracaat ettik. Kapıda karşılamadan tutun da işimizi bitirip oradan ayrılana kadar ilgili ve güler yüzlü hizmet sundular. Hem Elif Hanım hem de sekreteri oldukça hassas yaklaştılar. Klinik hijyen anlamında kesinlikle tertemizdi. Konforlu hissetmemiz için ellerinden geleni yaptılar.
Ultrason esnasında da oğlumun hemen her pozisyonda açıklamalar yaptı. Neresi hangi organ olduğunu vs detaylıca anlatarak gösterdi. Yani kendi işine odaklanmışken bizleri de bilgilendirmekten asla kendisini alıkoymadı :)
Güzel anılarımıza yenilerini eklemek için güzel pozlar yakalamak için çabaladı. Yaklaşık 50 dk boyunca sabırla uğraştı. Çekim bittiğinde de çok kısa sürede raporumuzu hazırlayıp teslim etti. Çektikleri bir çok görsel ve video ile de anılarımızı güzelleştirdiler.
Hangi konuda olursa olsun emin ellerde hissedeceğinize eminim.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Ne kadar güzel cümleler kurarak memnuniyetinizi dile getirmişsiniz. Sizlere iyi hizmet sunup mutlu ayrılmanız bizim için ayrı motivasyon kaynağı. Çok teşekkür eder Sağlıklı Günler Dileriz.