Estetik Diş Hekimliği,İmplantoloji ve İleri Cerrahi alanlarında sürekli eğitim prensibi ile birçok eğitim programlarına katılmış olup ayrıca TDB (Türk Diş Hekimliği Birliği) ve EDAD (Estetik Diş Hekimliği Derneği ) üyesidir.Çok sayıda seminer ve kursa katılmış olup, mesleki araştırmalarını sürdürmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Elif Arslan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
e....ç
Elif Hanım'a annemin dis kaplaması için geldik. Gayet güzel istediğimiz gibi herhangi bir sorun olmadan yaptı. Güler yüzlü samimi ve hastasına gereken özeni gösteren mükemmel bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederiz. En güzel gülümsemelerimizin mimarı
f.....
Elif hanımla yirmilik çekimi için tanışmıştım. İyikide tanıştım. Çok memnun kaldım. Çok zor olan yirmilik dişimi çekti.Tabiki tüm diş tedavilerimizi elif hoca'da ailecek Güvenle tedavi ettirdik. İyiki var
o.....
Daha önceden de bu konuda deneyimlerim oldu ama Elif Hanım çok ilgili bir hekim. Eşimi akrabamı herkesi ona yönlendiriyorum.Benim diş etlerimde sıkıntı vardı.Dolgu ve kaplama yaptırdım.Hiçbirinden de sıkıntı yaşamadım.Allah razı olsun.
Dişçimden gayet memnunum.Estetik dolgu yaptırdım.Dolgu öncesinde de bilgilendirmede bulundu.Gayet memnunum.Eli de pratik ve hızlı,başarılı bir doktor.
Kanal tedavi ve dolgu işlemleri yaptırdım.İşinin ehli,eli hafif ve can acıtmayan tedavisi var.Çok ilgili,saat kaç olursa olsun ulaşabileceğiniz iyi bir doktor.
Elif Hanım'dan çok memnun kaldım.Dişim kırılmıştı,bunun için gitmiştim.Kanal tedavi yapıldı.İşlem sonrasında sorun yaşmadım, zaten öncesinde Elif Hanım yapılacak işlemle alakalı bilgilendirmede bulundu. Daha önceden de bu konuda deneyimlerim oldu ama Elif Hanım'dan memnun kaldım.
Ortodonti tedavisi için gitmiştim ama dişimde başka sorunlar da ortaya çıktı.Diş taşı ve dolgu gibi bu işlemler yapıldı.Yapılan işlem sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hizmeti ve ilgilenmesi çok iyi.Mesleğini de iyi yapıyor.İşinde başarılar diliyorum.
Benim dişim kırıktı. Elif Hanım'da kaplama yapıldı ve çok memnunum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, çok güzel ilgilendi.
p.....
Elif Hanım'ı çok beğeniyorum.Dişlerime hem kaplama hem de kanal tedavisi yaptı.İşlem yapılmadan önce bilgilendirmede bulunuyordu zaten, sonrasında da herhangi bir sorun olmadı.Pandemiden dolayı 2-3 ay kapalı kaldı,daha sonra kaplama dişlerim yapıldı.Hastasıyla çok güzel irtibatta, ben çok beğendim.Kaplamalarım 2 aydır takılı,şu anda çok memnunum.Hastaya davranışıda çok güzel.Her bakımdan da yardımcı oluyor.
Kendisine 20'lik diş çekimi için gittim.Tedavi öncesinde de eksiksiz bilgilendirmede bulundu.Hiç acı çekmeden sorunsuz aldı.Tereddütsüz işinin ehli bir doktor.
Elif Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Arslan, Diş Hekimi. Size Elif Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Elif Arslan adresi nerede?Elif Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mah. Karslı Ahmet Cd. Özdemir Apt. No 39/2 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Elif Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri