Bağlarbaşı Mah. Laleli Caddesi Güllü Sokak No:1 D:1, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Tümünü gösterMerkez Mah. Halit Paşa Cd. Kamil Yalgın İş Merkezi, No: 23/35, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak No:20 Kırağı Apt. Kat:1 Daire : 3, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Therapia Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Tera Hayat Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Regresyon Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Tera Hayat Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
ne...i
Elif Hanım ile başladığım seanslarım ve uyguladığı EMDR terapisi sıkıntılarıma bambaşka bir gözle bakmamı sağladı. Kendi kendime baş edemedigim bazı şeyleri aşmamda güzel enerjisi, şefkatli yaklaşımı ve deneyimiyle o kadar yardımcı oldu ki. Artık kendimi çok daha iyi hissediyorum. Ve herkese tavsiye ediyorum
n,...b
Kendisinden emdr seansı aldım,memnun kaldım. İlk defa gittim ve sıkıntılarım büyük oranda geçti. Kaygı sebebiyle gitmistim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
OKB nedeniyle Elif Hocama başvurdum. Terapiye gitmeye çekiniyordum hep erteliyordum. Okbmin
olmusmasina sebep olan çocukluk travmalarımı çözmeye çalıştık. Çünkü sıkıntılar günlük hayatımı etkiliyodu. Aklıma gelen düşünceler gerçek olacak diye korkuyordum Şikayetlerim azaldı. Elif Hoca terapi boyunca samimi, içten ve şefkatli bir şekilde davrandı.
r.....
Çocukluk travmalarım sebebiyle pek çok terapistle görüştüm. Elif Hanım gibisini görmedim. Bu kadar ilgili ve işini iyi yapan bir terapist bulmak gerçekten çok zor. Ben iyiki onunla bu sürece başlamışım diyorum. Hayata yeniden dönüyor gibiyim.
Okb ye çözüm bulmak için Elif Hanımla seanslara başladım. Farklı yöntemler kullanarak, sürekli tekrarladığım davranışlarım, aklımdan atamadigim dusuncelerimin bendeki etkisi zamanla azaldı . İyiki onunla bu sürece başlamışım.
terapi sürecimizi beklediğimden çok daha kısa ve etkili bir şekilde tamamladık. EMDR çalışmalarının sonunda yalnızca geçmişe yönelik duyarsızlaşma değil günlük hayatımda da psikolojik dayanıklılık kazandığımı hissediyorum yaptığımız çalışmalar sırasında edindiğim farkındalıklar farklı konular üzerinde de sıkça aklıma geliyor ve olaylara bakış açımın değiştiğini hissediyorum.yüzyüze başlayıp online devam ettiğimiz terapi sürecinde hiçbir verim kaybı yaşamadık. elif hanımın yargısız ve nahif danışmanlığını gönülden tavsiye ediyorum.
İlk seanstaki benle son seanstaki ben arasında uçurumlar vardı. Toplamda 10 seans gittim ve her seansta zihnimde yeni kapılar açıldığını fark ettim. Elif hanım gerçekten çok ilgili, neyi nasıl yapması gerektiğini çok iyi bilen bir psikolog. Kendisinden çok memnun kaldım.
Elif hanım ile terapi sürecimde yaşadığım EMDR deneyimi inanılmaz derecede pozitifti. Uzmanlığı ve empatik yaklaşımı sayesinde, bu terapi yöntemi benim için çok etkili oldu. İlk seanstan itibaren kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve bu süreç boyunca Elif Hanım'ın rehberliği sayesinde birçok zorlu duygusal engeli aşmayı başardım. Kendimi her zaman güvende ve desteklenmiş hissettim. Elif Hanım'ın profesyonelliği ve samimi ilgisi, bu iyileşme yolculuğunda benim için paha biçilmez. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, özellikle de travma sonrası ile mücadele edenlere.
Allaha küfür etme ile ilgili vesveseli düşünceler aklıma geliyor sürekli tövbe ediyordum. Ne yaparsam yapayım aklımdan atamıyordum. Bu sebeple Elif hanıma başvurdum. Başlangıçta çok umutsuzdum ve çok utanıyordum. İçten ve samimi, yargılamaz tavırlarıyla beni rahatlattı. 1 yıldır seanslarıma devam ediyorum. Bana çok iyi geldi. Emdr terapi yapıyor bana. Kendimi çok daha rahat hissediyorum ve şaşırıyorum. Sürecimiz devam ediyor. kendisini iyi ki tanıdım.
bb...a
Elif hanımla görüşmeye başladığımda çok zor bir süreçten geçiyordum ve randevu sırasındaki yumuşak ve anlayışlı tavrı beni en çok yatıştıran unsurlardan biri oldu. Güler yüzlü ve mesleki anlamda kendisini geliştirmiş bir psikolog.
Elif Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Aydın, Psikoloji. Size Elif Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Elif Aydın adresi nerede?Elif Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak No:20 Kırağı Apt. Kat:1 Daire : 3 İstanbul
- Bağlarbaşı Mah. Laleli Caddesi Güllü Sokak No:1 D:1 İstanbul
- Merkez Mah. Halit Paşa Cd. Kamil Yalgın İş Merkezi, No: 23/35 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Aydın hangi dilleri konuşuyor?Elif Aydın ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Elif Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu