EMDR Terapi
Travma Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
San Psikoloji
Elif Hanıma doktor takvimi üzerinden ulaştım. Deprem travması için başvurmuştum. Kendisi emdr terapisi uyguladı. Çok hızlı bir şekilde kaygılarım azaldı, artık geceleri daha rahat uyuyabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ha...a
Ben ailesiyle büyük sorunları olmuş ve en sonunda bağını koparmış biriyim. Yaşadığım şeyi tarif bile edemezken Elif Hanım'la bir sürece başlamış oldum ve ben en zor dönemlerimden birindeyken, içinden çıkamam dediğim noktalarda onun danışmanlığındaydım. İlerleme kaydettiğimi düşündüğüm, iyi hissedebildiğim, rahatlayabildiğim, nefes alabildiğim, farklı bir içses geliştirebildiğim, önümü daha net görebildiğim bir hale geldim ve en büyük etkenlerden biri kendisi. Bu yorumları okuyan insanlara mutlulukla öneririm.
n...
Elif Hanım'ı ben sosyal medya hesabı üzerinden bir yakınımın paylaşımı ile tanıdım. Ardından kendisine özel mesajla ulaştım. Benim uzun yıllardır zaman zaman mücadele ettiğim kaygı sorunlarım var, yüksek lisans yapıyorum şu anda, özellikle stresli dönemlerimde çok ciddi düzeyde artıyor. Elif Hanım'a bu konu için başvurdum. Şu ana kadar ki süreçten çok memnunum. Kendisinin yaklaşımı, iletişimi ve uzmanlığı bana iyi geldi, konuya hakim olduğunu hissettiriyor, görüşmelere devam edeceğiz.
y...
Nisan ayında Elif Hanım’dan aldığım terapi sürecimde 1.yılımı dolduracağım mental ve fiziksel olarak çok zorlu bir süreçten geçtiğim dönemde referans ile Elif Hanım’dan terapi almaya başlamıştım. Babamla yaşamış olduğumuz sorunlar ve boşanma süreçlerinde aldığım sorumluluklar sebebiyle hayatım berbat bir dönemden geçiyordu ancak Elif Hanım’ın hayatımıza kattıklarıyla annem de ben de kendimize yepyeni temiz bir hayat kurduk, ayrıca hayatımız yoluna girmiş olsa bile terapiyi bırakmak istemedik çünkü insanlık hali bazen duygu durumumuzda karışıklıklar olabiliyor ve Elif Hanım'ın annemin de benim de hayatımıza oldukça hakim olması, gerçekten uzman bakış açısıyla yaklaşması açıkçası bize çok safe zone hissiyatı yaratıyor sığınacak liman gibi geliyor. Elif Hanım'la konuşmaya başlayınca dünyanın farklı bir perspektifinden bakmaya başladım ve çevremdeki herkese de sıkça tavsiye ediyorum. Ben sadece 1 yılda bile bambaşka biri oldum resmen ışık saçmaya başladım, bunların hepsi Elif Hanım sayesinde oldu.
i...
Elif Hanım ile arkadaşımın önerisi üzerine tanıştım. Duygusal açlık nedeni ile başvurdum. 5-6 ay kendisi ile görüştük. Bu süreçte diyetisyen desteği ile birlikte 18 kg verdim. Kendisi son derece naif ancak bir o kadar kararlı. Onu kolay kandıramazsınız. İhtiyacı olduğunu düşündüğüm herkese tavsiye ederim.
a...
Elif hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Bir ayrılık süreci geçiriyordum ve desteğe ihtiyacım vardı ve gerçekten sağolsun atlatma sürecimde bana en çok destek sağlayan kişi oldu kendisi. En beğendiğim özelliği doğru soruları sorması ve bana doğru açılardan baktırmasıydı, hayal dünyasında değil de gerçekler ile yüzleşip kabullenip devam etmemde çok yardımcı oldu. Çevreme de kesinlikle tavsiye ediyorum.
m....
Elif Hocama tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Kendisinden danışmanlık hizmeti alıp memnun kalan danışanın referansı ile ulamıştık. Yaklaşık 3 ay görüşme sağladık. Daha önceki yaşadığım travmalarım için emdr tekniğiyle çalıştığı için tercih ettim ve gerçekten de hızlı bir şekilde süreçte başarı sağladık. Benim için yeni bir deneyim oldu. Her alanda değişim oldu hem kendim hem eşim hem çocuğum hem ailem hem de çevremdekiler değişimler oldu. Hayata başka bir yerden bakmaya başladım. Öncesinde daha mutsuz, daha karamsar duruşum vardı etrafımdakiler yüzümün güldüğünü görüyorlar. Bu alanda destek almak isteyen herkese Elif Hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisinin sürecimizde çok içten bir yaklaşımı vardı.
n,...v
Bir süredir devam eden kaygı problemlerim için Elif hanımdan destek alıyorum. Ilımlı ve profesyonel yaklasimi için kendisine çok teşekkür ederim. Seanslarin başlarında süreç konusundaki endişelerimi anlayıp beni rahatlattı. Doğru tespitleri ile de yaşadığım sorunu anlamama yardımcı oldu. Kendimdeki degisiklikleri şimdiden görebiliyorum. Kendisine teşekkür ederim
se...m
Duygusal açlık sebebi ile görüştüm. Sıcakkanlı, anlayışlı ve kararlı tutumu ile bende köklü değişikliklere sebep olan sevgili Elif hocama yürekten kocaman kocaman teşekkür ederim.
d....
Kendimle ve ailemle ilgili endişelerim, kaygılarım vardı tavsiye üzerine Elif Hocayla ulaştım. Birkaç tanıdığım kendisinden danışmanlık hizmeti alıp gayet olumlu olduğunu söyledikleri için görüşme sağladım. Elif Hocanın yaşının genç oluşu pozitif olması beni rahatlattı. İlk gittiğim zaman kaygılarım neredeyse panik atak evresine gelmiş durumdaydı ama şimdi gayet iyiyim. Çok memnunum. 3 ay boyunca kendisinden danışmanlık hizmeti aldım. Seanslarım benim talebime göre gelişti ne zaman ihtiyaç duysam hem birebir hem de telefondan istediğim zaman ulaşabildim. 7/24 bana hizmet veren, her aradığımda ulaşabildiğim her seferinde beni rahatlatan duruma müdahale edebilen yol göstermeye çalışan bir hocayla çalışıyorum gayet memnunum. Kendisini çevreme tavsiye ediyorum.
Elif Ayşenur Taşoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Ayşenur Taşoğlan, Psikoloji. Size Elif Ayşenur Taşoğlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Online Terapi, Yas Terapisi, Online Danışmanlık.
Elif Ayşenur Taşoğlan adresi nerede?Elif Ayşenur Taşoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güngören, Muhtar Ziya Cd. Zin D Zer Sitesi No:2-6A/166 İstanbul
- Merdivenköy M. Fahrettin Kerim Gökay Cd. Can Apt. No:163/13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Ayşenur Taşoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Ayşenur Taşoğlan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Ayşenur Taşoğlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Ayşenur Taşoğlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Elif Ayşenur Taşoğlan hangi dilleri konuşuyor?Elif Ayşenur Taşoğlan ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Ayşenur Taşoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Ayşenur Taşoğlan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Ayşenur Taşoğlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Elif Ayşenur Taşoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Ayşenur Taşoğlan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Ayşenur Taşoğlan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu