Asya Pasifik Endodonti Konfederasyonu’nun 20’nci Bilimsel Kongresi APEC 2019 ve 14. Uluslararası Türk Endodonti Derneği Kongresine (24-27 Nisan 2019 ) katılmıştır.2021 yılında DT GROUP CLINICS ekibine katılarak hasta kabulüne başlamıştır.
İhsaniye Mahallesi Can 110 Sokak No:2/1A ( İl Emniyet Müdürlüğü Karşısı) ), Nilüfer
Devital Beyazlatma
Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina
Enfekte ve Periapikal Lezyonlu Dişlerde Kanal Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Özlüce, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Altınşehir Mah. 19.Sokak Karataş Apt. No:42/1 (Ayanoğlu Mandıra Yanı), Bursa
Endodonti Randevusu
Anatomik Varyasyonlu Dişlerin Tedavisi
Apikal Rezeksiyon
Özel DT Group Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
İnternal - Eksternal Kök Rezorpsiyonu Tedavisi
o.....
Ben kendisinden dolgu tedavisi hizmeti aldım. 10 dişime dolgu işlem yaptı. Bir sıkıntı yaşamadım memnuniyetle tavsiye ederim. Gayet iyi bir iletişimi var bir sıkıntım olduğunda da kendisine iletmemi istedi gayet ilgiliydi bir sıkıntı yaşamadım.
Benim iki dişime hem kanal tedavisi hem dolgu işlemi yapıldı. Elif Hanım'ın hem ilgili olması hem detaylı şekilde her detayı bana açıklamasından dolayı memnun kaldım. Hastalara tavsiye ederim Elif Hanım'ı.
v.....
Elif Hanım kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnunum. Tedavim bitti ama kontrolüme gideceğim. Tedavim sürecimde sıkıntı yaşamadım. Kendisi tedavi öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
Elif Hanım sağ olsun çok yardımcı oldu. Kendisi kanal tedavimi yaptı. Tedavi sürecinde her zaman bilgilendirdi. Ben çok memnun kaldım.
Elif Hanım güler yüzlü, yardımsever, işini bilen bir doktor. Kendisi dolgu ve çürük temizleme işlemimi yaptı. Tedavime devam ediyorum. Yapılan tedavilerden çok memnunum.
am...a
Dr elif fixed my tooth perfectly and helped take the pain away. She explains things clearly and she also listen to her patience. I highly recommend her as a dentist
Kendisi çok ilgilendi,çok memnun kaldım.Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı.İşlemden gayet memnun kaldım. Çok iyi davrandı, güzel konuştu, yapacağı işlemleri anlattı.Gitmek isteyen hastalara kendisini öneririz.
İyi bir hekim kendisi.İlgisinden, tedavi sürecinden memnun kaldık.Güzel bir süreç geçti.Oğluma diş dolgusu ve kanal tedavisi yapıldı.İletişimi güzeldi, beni bilgilendirdi.Çocuğa yaklaşımı güzeldi. Hastalara tavsiye ederim kendisini.
t....h
Elif hanımın eli oldukça hafif iğne yaparken dahi hiçbir acı hissetmedim. Dişçi koltuğu korkumu yenmemi sağladı. Kanal tedavisi uygulaması esnasında dişime yaptığı işlemleri anlayabileceğim şekilde açıkça anlatıp beni bilgilendirdi. Başka doktorların çekmek istediği dişimi kurtardığı ve ağrılarımı dindirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Elif Balkan Yurtseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Balkan Yurtseven, Endodonti, Diş Hekimi. Size Elif Balkan Yurtseven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, X-Ray, Kanal Tedavisi.
Elif Balkan Yurtseven adresi nerede?Elif Balkan Yurtseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Can 110 Sokak No:2/1A ( İl Emniyet Müdürlüğü Karşısı) ) Nilüfer
- Özlüce, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Altınşehir Mah. 19.Sokak Karataş Apt. No:42/1 (Ayanoğlu Mandıra Yanı) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Balkan Yurtseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Balkan Yurtseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Balkan Yurtseven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Balkan Yurtseven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Balkan Yurtseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Balkan Yurtseven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Balkan Yurtseven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Balkan Yurtseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Elif Balkan Yurtseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Balkan Yurtseven hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Balkan Yurtseven tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.