Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Zirkonyum
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
ku...y
4 Kasım tarihinde kist ve diş çekimi için tedavi oldum. Bilgilendirme ve tedavi süreci dikkatli ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok iyi bir hekim, herkese tavsiye ederim.
n....s
Kendim internetten buldum. Gömülü 20' lik diş çekimi için gittim kendisine. Dişimi çekti. Çok korkuyordum ama hiçbir sorun yaşamadım. Ağrım sızım olmadı. Bir daha gittim, bu sefer implant yaptırdım. Eli çok hızlı. Çok ilgilendi. Elif Hanım sorduğum her sorulara cevap veriyor. Ben memnunum.
o....k
Çenemde eklem kayması vardı. Kendisine bu sorun için gittim. Çeneme jel enjekte etti. 1 seansta çözdü. Tedavim bitti. İşlem yaptırmadan önce ağrılarım vardı ama tedavi sonrasında hiçbir ağrım kalmadı. Elif Hanım işini kontrollü yapıyor. Hastasına iyi davranan mükemmel bir doktor. Çok memnunuz kendisinden. Çok ilgilendi. Teşekkür ederim.
y....b
Kendisinden çok memnunum. 5 tane implant yaptırdım ve 5-6 tane de diş çektirdim. Yaptığı işlemlerden hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum kendisine. Her türlü açıklamayı da yapıyor. Elif Hanım alanında başarılı bir uzman.
k....k
Kist için başvurdum. Muayene olduğum gün hemen işlem yaptı. Lokal anestezi ile uyuşturdu. Kökü çıkartıp kisti aldı. Dikiş attı. Sonrasında kontrole gittim ve dikişleri aldı. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye üzerine gittim. Detaylı açıklamaları kendisi yapıyor. Elif Hanım alanında iyi bir uzman. Herkese tavsiye ederim.
t....b
Ben 2017 yılında kafamın üstüne düşmüştüm, bu düşme sonucu beynimde ve çenemde ağrılar olmaya başladı, daha sonra bununla alakalı bir nöroloji doktoruna gittim, bana bazı ilaçlar verdi ama aynı zamanda bir çene cerrahisine muayene olmam söylendi, birkaç hafta sonra bununla alakalı kendisiyle tanıştım. Kendisi tarafından bana bir operasyon yapıldı, çenemin oynar kemiği üzerine bir iğne enjekte edildi, yapılan operasyon sonucunda ağrılar geçti, zaten bir defaya mahsus yapılan bir işlemmiş. Kendisiyle çok güzel, gayet kolay, ağrısız ve sızısız bir operasyon süreci geçirdim, şu anda da herhangi bir problem yaşamıyorum.
e....c
Ben kendisine daha önce yirmilik diş çekimi işlemi yaptırmıştım. Kendisi son derece iyi bir hekim, bu süreçte benimle güzel bir şekilde ilgilendi, işini ehli ile yapan bir insan olduğunu düşünüyorum, tedavim de kısa süren bir işlemle sonuçlandı, şu anda da herhangi bir problem yaşamıyorum.
h....ö
Elif Banu hanımla gayet güzel bir tedavi süreci geçirdim, yaptığı muayene çok güzeldi. Benim çene eklemimde sıvı kaybı vardı ve bunun üzerine sıvı enjekte edildi, daha önce bu konunun yabancısıydım ve açıkçası çekiniyordum, kendisine gidince bu konuyu bana açıklayıcı bir şekilde izah etti ve tedavimi yaptı, şu anda da herhangi bir sorun yaşamıyorum, memnun kaldığım bir süreç geçirdim.
n....a
Elif hanıma ben daha önce implant tedavisi yaptırdım, bu işlem uzun yıllardır benim korktuğum bir işlemdi fakat işlem sürecinde ne ağrı ne de farklı bir durum yaşamadım hatta çürük dişimi çektirdim, ilerleyen zamanlarda onun için de kendisine implant tedavisi yaptıracağım. Kendisinin eli çok iyi, aynı zamanda alanındaki bilgisinin de çok iyi olduğunu düşünüyorum, kesinlikle diş hekimimi buldum.
d.....
Ben çok memnun kaldım ve kendisine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Eline, emeğine sağlık. Kemik erimesi vardı onun için işlem yapıldı implant tedavim yapılacak tedavime devam ediyorum. Elif Hanım çok tatlı birisi. Birdaha olsa yine kendisine giderim ve herkese öneriyorum. Ben çok çok memnunum.
Elif Banu Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Banu Özkan, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Elif Banu Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Elif Banu Özkan adresi nerede?Elif Banu Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Banu Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Banu Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Banu Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Banu Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Banu Özkan hangi dilleri konuşuyor?Elif Banu Özkan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Banu Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Banu Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Banu Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Elif Banu Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Banu Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Banu Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları