Herkese merhabalar,
1991 yılında Gaziantep’te doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladım. 2017 yılında Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum, hemen arkasından Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji dalında uzmanlığıma başladım ve Klinik Psikolog unvanını aldım. Yaklaşık 3 yıl Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde görev yaptım. Kurumda çalışan personele yönelik öfke, stres, iletişim hakkında çeşitli seminerler verdim. Bunun dışında hastane bünyesinde “Sınav Kaygısı” ve Gebelik Eğitimi kapsamında ise; “Gebelik ve Lohusa Psikolojisi” eğitimlerini verdim.
Çözüm Akademi Ortaokulu, Gaziantep Birey Koleji, Özel Özaslan Okulları, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Aydınlar İlköğretim Okulu, Özel Çağdaş Bilgi Okulları, Adana Kozan Koleji gibi birçok okulda “Sınav Kaygısı ve Baş etme Yolları” ve “Sınava Hazırlanan Veli” eğitimlerini verdim. Bu süre zarfında çeşitli dergilerde ve gazetelerde yazılarım yayınlandı. Özel Hatem Hastanesi’ndeki görevimin hemen ardından Gaziantep'te yaklaşık 2 yıl özel bir klinikte hizmet verdim. 2022 Mayıs itibari ile Ankara Düş'ün Psikoloji’de kurumsal ve bireysel çalışmaları yürüttüm ve kurumun yürüttüğü AB projesinde süpervizör psikolog olarak görev aldım. Şuan Ankara Erdem Psikiyatri Merkezi’nde danışanlarımı görmeye devam ediyorum. Ağırlıklı olarak yetişkinlerle çalışmalarımı yürütüyorum. Bunların yanı sıra, alanımda birçok kursa katıldım ve bir çok sertifika aldım. Algılama Yönetimi, Çocuk Testleri Uygulayıcı, Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı, Oyun Terapisi Uygulayıcı, Çözüm Odaklı – Kısa Süreli Terapi Uygulayıcı, MMPI Uygulayıcı, Nöropsikolojik Testler Uygulayıcı, Yetişkinlerde Bilişsel Davranıçı Terapi Uygulayıcı, MOXO Dikkat Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkinlerde Şema Terapi gibi bir çok sertifikaya sahibim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Erdem Psikiyatri Merkezi
Kızılay, İzmir-2 Cad. Turtes Pasajı ve İş hanı Daire No:34 Kat:5, Çankaya, Ankara

Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +43 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Makaleler
Röportaj

Destek almak amacıyla başvurdum. İnsan ilişkileri konusunda birlikte çalışıyoruz. 7-8 seans oldu. Seanslardan verim alıyorum. Elif Hanım'ın beni anladığını hissediyorum. Terapiden çıkınca kendimi iyi hissediyorum. İlgili bir uzman. Mesleğe yeni başlamış ama benim ihtiyaçlarımı şu an için karşılıyor.

Sosyal anksiyete ve sınır problemleri için başvurdum. Kendisini doktor takviminde araştırdım. 7-8 seanstır gidiyorum. Seanslar sayesinde durumumda çok fark var. Süreçten verim alıyorum. Çok memnunum kendisinden. Alanında uzman birisi. Ödevler veriyor bana. Şu an için her şey iyi ilerliyor. İlk seanstan itibaren bana deneyimli ve bilgili olduğunu hissettiriyor.

Elif Hocamı Doktortakvimi.com üzerindeki yorumlardan buldum. Gerçekten sorunu çok iyi tespit edebilen ve yol gösterebilen bir hoca. Eşimle birlikte gidiyoruz ve çok memnunuz. 2 hafta önce 5. seansımıza gittik. O kadar çok şey fark etmemizi sağladı ki. Aynı şeyi düşünüp, konuşup birbirimizi dinlemiyormuşuz, bunu anladık. Bakış açımızı değiştirdik. Kişiliğimizde olan, birbirimizin anlam veremediğimiz davranışlarımız vardı ve nedenlerini tespit etmemiz için çok güzel yol gösterdi. Sürecimiz çok keyifli geçiyor. Kendisini özlüyor ve gidip görmek istiyoruz.

Ç

Uzun bir süredir ara ara psikolojik destek aldım, ancak belirli bir süre sonra uzun vadeli çözümler bulamadığımı ve sinerjiyi yakalayamadığımı düşünüyordum. Elif Hocamla tanıştığımda doğru adreste olduğuma dair bir hissim olduğunu hissettim. Danışma nedenim, kendimle ilgili problemlerin üstesinden gelmekti ve Elif Hocam bu anlamda bana çok değer katıyor. İlerlememiz güzel bir şekilde ilerliyor ve her hafta daha da ilerliyoruz. Profesyonel bir psikologa sahip olmak, hem güven hem de doğru adreste olduğuma dair bir his veriyor. Kendisinden çok memnunum. İyiye doğru yol alıyor ve kendimi bulmaya başlıyorum. Elif Hocamı etrafıma tavsiye etmeye başladım. "İyi bir psikolog bulduk, ailemizin psikoloğu" şeklinde espri yaparak uzmanımın değerini ifade ediyorum.

Konum: Erdem Psikiyatri Merkezi Bireysel Terapi

Elif hocamla yaklaşık 8 aydır görüşüyoruz , sıcak kanlı ve anlayışlı kişiliği ile benim için günlük hayatta hatta kendi zihnimde bile tabu olan , konuşamadığım konuları bile rahatlıkla dile getirmemi sağladı . Genel kaygı ve motivasyon eksikliği sonucu Elif Hoca' ile görüşme kararı aldım ve bu 8 aylık süreçte çok yol katettik. Birçok problemin farkına vardık , çözüm yollarını tartıştık ve bi o kadar da problem olduğunu düşünüp kendi önüme engel ettiğim şeylerle yüzleşip hayat kalitemi ciddi ölçüde arttırdık. Görüşmelere şehir dışında olmama rağmen gönül rahatlığı ile uzaktan devam edebilmemin ise benim adıma birçok yerde hayat kurtarıcı olduğunu söyleyebilirim.

C
Konum: Erdem Psikiyatri Merkezi Bireysel Terapi

Nokta tespitleri ve tavsiyeleriyle kendinizi özel hissediyorsunuz. Sayesinde hayatımı daha kaliteli hale getirmeye çalışırken doğru soruları sormayı öğrendim.

Konum: Erdem Psikiyatri Merkezi Aile Danışmanlığı

Eşimle aile danışmanlığı için destek alıyoruz. Seanslarımız gerçekten çok verimli geçti. sürecimiz hala devam ediyor fakat eşimle çok fazla yol kat edebildik. Bu süreçte Elif hanıma etkisi çok fazla oldu. Aile danışmanlığında uyumun çok önemli olduğuna inanırım Ve Elif hanımla gerçekten çok iyi uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Kendisi sayesinde evlilikte baş edemediğimiz ve çözümleyemediğimiz sorunları çözmeye başladık.

Ş

Kendisinden çok memnunum. Çalıştığım kurumun anlaşması olduğu için Elif Hanım'la görüşme sağladım. 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra daha farkındalığım oluştu, daha sakinim ve daha iyi hissediyorum.

Ü

Elif Hanım'la 2 haftadır bir görüşme sağlıyorum bir nevi sohbet ediyorum. Ben memnunum. Beni dinliyor. Kendisini tavsiye ederim. Eylül ayında görüşmelere başladık devam edeceğim. Danışmayla alakalı değil de şu anda yaşadığım süreçlerin ağırlığını paylaşarak yükümü hafifletecek birine ihtiyaç duymam ve o kişinin de uzman birisi olmasını istediğim için görüşme sağladım. Aslında bana dinleyicilik yapıyor, yükümü aktarıyorum. Danışmak için değil de daha çok paylaşmak için aldığım bir hizmet.

C

Kaygı bozukluğu için gittim faydalı oldu kaygılarımda azalma oldu sürecimiz iyi geçti kısa süre gittim tavsiye ederim.İnternetten araştırarak gittim.Güler yüzlü iyi bir dinleyici ve nokta atışları tavsiyeleri var kitap önerisinde de bulunuyor.