ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Stres Yönetimi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk Değerlendirme Paketi
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi
Bireysel terapi seansları düzenleyerek, kapsamlı psikolojik değerlendirmeler ve testler uygulayarak danışanlarıma kişiselleştirilmiş tedavi planları sunmaktayım.
s...
Elif Hanım'ı sosyal medya üzerinde keşfettim ve paylaşımları dikkatimi çektiği için kendisiyle terapiye başlamak istedim. Kendisiyle kendimi tanıma sürecinden geçmek istedim, bu süreçte de kendimde olumlu etkiler yarattığının farkındayım. Çevreme de çok kez tavsiye ettim.
ç...
Elif Hanım ile yollarımız online terapiye karar verdiğim dönem kesişti. Daha öncesinde uzunca bir terapi sürecim olmuştu ve şehir değiştirdikten sonra devam edemedim. Başka bir psikologla görüşme fikri bana çok uzak geldi çünkü tüm süreci baştan almak istemedim. En sonunda Elif Hanım'ı buldum ve online görüşmeye başladık. Özel bir şikayetle değil zor dönemlerinde baş edemediğim duygu durum bozukluklarımla alakalı destek aldım ve çok memnunum. Kendisine karşı son derece rahatım ve güvende hissediyorum.
h...
Psk. Elif Bülbül Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. Kendisinden çok memnun kaldım, yaklaşımı çok güzel, çok rahatlatıcı seanslarımız oldu. Abimi kaybettikten sonra ciddi anlamda bir çöküş yaşadım. İnanmamak, reddetmek ve daha bir sürü problemle Elif Hanıma başladım ve 3. seansımız bitti, bana aşırı iyi geldi. İyi ki tanımışım. Kesinlikle tavsiye ederim.
r.....
Elif hanıma bireysel problemlerim için gitmiştim.Gayet güleryüzlü ve tatlı bi psikolog.Bana çok yardımcı oldu.
s...
Elif Hanımla arkadaşım tavsiyesiyle görüşme fırsatım oldu. Kaygı bozukluğuyla uzun zamandır baş etmeye çalışıyordum, fakat Elif Hanımla yolumuz kesiştiğinden beri her şey çok daha iyi ilerliyor benim için. Kriz yönetme konusunda özellikle çok faydasını gördüm. Kendisi çevreme anlattığım ve önerdiğim bir psikolog.
m...
Romantik ilişkimde yaşadığım sorunlar nedeniyle başvurduğum Elif Hanım sayesinde; bağlanma temelli bir terapi süreci geçirdikten sonra artık ilişkilerde neden sorun yaşadığımı daha iyi biliyorum, kendisini tavsiye ederim.
r...
Elif Hanım ile yaşadığım kaygı sorunu için görüşmeye başladık. Sosyal medyada denk gelmiştim kendisine. Süreç içerisinde kendimde olumlu gelişmeler yaşadım, memnun kaldım. Tavsiye ederim.
t...
Elif Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle kaygı problemlerimden dolayı gitmiştim. Çok ilgili ve sıcakkanlıydı, çok memnun kaldım.
i...
Elif Hanım'a sosyal medyadan ulaştım, yoğun kaygı problemlerim vardı. Kendisi süreci çok güzel yönetti, kaygımın asıl sebeplerini keşfetmeme yardımcı oldu ve bu süreçle nasıl başa çıkabileceğimi öğretti. Kesinlikle çok donanımlı biri tavsiye ederim.
m...
Elif Hanım'a, bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim. 6 ay önce yaşadığım üzücü bir olayın etkisi altındaydım ve nasıl başa çıkacağımı bilemiyordum, bu yüzden yardım almaya karar verdim. Elif Hanım ile çalışmaya başladıktan sonra, hayata bakış açımın değiştiğini ve gerçek kendimi keşfetmeye başladığımı fark ettim. Her şeyin zamanla düzelebileceğini anlamaya başladım. Elif Hanım'ın pozitif yaklaşımı ve alanındaki uzmanlığı sayesinde bu süreçte büyük destek aldım. Elif Hanım'ı çevremdeki herkese tavsiye ederim. Onun danışmanlığı sayesinde hayatlarının farklı bir yol alabileceğine inanıyorum ve bu fırsatı yakalamalarını isterim.
Elif Bülbül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Bülbül, Psikoloji. Size Elif Bülbül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Eklektik Yaklaşım, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Elif Bülbül adresi nerede?Elif Bülbül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyçelebi Mah. Atatürk Cad. No:36/1 Kastamonu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Bülbül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Bülbül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Bülbül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Bülbül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Bülbül hangi dilleri konuşuyor?Elif Bülbül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Bülbül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Bülbül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Bülbül hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Elif Bülbül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Bülbül hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Bülbül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.