Kültür Mahallesi Rasim Betir Paşa Bulvarı No:32/11, Düzce
Elif Çavuş Kılıçoğlu Muayenehanesi
Tüm ağız ve diş problemlerim için danıştığım ilk isim diyebilirim. Hem iletişim olarak mükemmel hem de işinde mükemmel. Endişeyle oturduğum koltuktan hep iyi ayrılıyorum. 6 yaşındaki kizim icin de Elif Hanım a gittim. Kesinlikle aglatmadan ve guzel bir iletişimle 4 dolguyu da tamamladık.
öz...e
İşinde çok başarılı biri diş dolgularım için gittim kendisine ve çok memnun kaldım bütün diş işlemleri için Elif hocaya gidiyorum tavsiye ederim
y....s
Çok hızlıydı ve dişimi çekmeden önce bana dişimi kurtarabilecek diğer seçenekleri gösterdi, ama sonuçta dişime istediğimi yapmak benim seçimim, İşinde profesyoneldi, gerçekten çok tavsiye ediyorum!
Çok güzel, ferah ve tertemiz bir muayenehane. Bekleme alanı da geniş ve havadar ve en önemlisi çalışanların güleryüzü. Elif Hanım da güleryüzlü, hastayı da tedavi sürecine dahil edip yapacağı işlemleri adım adım anlatması çok rahatlatıcı. Daha önce hiç diş çektirmemiştim, oldukça rahat bir şekilde acısız tamamlandı diş çekimi. Erken gittiğim için birkaç dakika bekledim ama randevu saatinde bir aksaklık olmadı. Tedavime sonrasında da kendisiyle devam edeceğim, çok memnun kaldım.
Dt. Elif Çavuş Kılıçoğlu
Bu güzel duygu ve düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıklı günler dilerim.
Elif Çavuş Kılıçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Çavuş Kılıçoğlu, Diş Hekimi. Size Elif Çavuş Kılıçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Elif Çavuş Kılıçoğlu adresi nerede?Elif Çavuş Kılıçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Rasim Betir Paşa Bulvarı No:32/11 Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Çavuş Kılıçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Çavuş Kılıçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Çavuş Kılıçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Çavuş Kılıçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Çavuş Kılıçoğlu hangi dilleri konuşuyor?Elif Çavuş Kılıçoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Çavuş Kılıçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Çavuş Kılıçoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Çavuş Kılıçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Elif Çavuş Kılıçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Çavuş Kılıçoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Çavuş Kılıçoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.