Beynin dili duygudur. Davranışlarımızın altında yatan, geçmiş zamana takılı kalmamıza neden olan, anılarımızın hatırlatıcıları duygulardır. Bu nedenle travmalar, anksiyete, depresyon, anlam arayışı, benlik, kendilik, fobiler, obsesyonlar, panik atak, uyum sorunları, kişiler arası ilişkiler ve psikolojiye dair olan bütün durumların altında onlara yüklenilen duygular ve duygular sonucunda elde edilen düşüncelerin davranışa dönüşmesi sonuçlarıdır. Bu nedenle tutarsızlıkların keşfedilmesi gerektiği düşüncesindeyim.
Terapist olarak görevim danışanlarımın gizliliklerini üst düzeyde tutup kendilerini rahat ve güvende hissedecekleri bir seans ortamı oluşturmak ve problemlerinin kalıcı çözümlerini birlikte keşfetmektir. Çünkü her birey keşfedilmeyi bekleyen bir evrendir..
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Tümünü gösterHizmetler
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Nefes Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
g....ö
Kendisini tesadüfen internette buldum karşılamasından seans süresi ve ayrılana kadar harikaydı detaylı anlatımı yol gösterici soruları ile cevabı kendinizin bulmasına yardımcı olması çok güzel başarilı çalışmalarının devamını dilerim
a....k
Angst, stres, deprasyon dan dolayı takıntılarım vardı.
Kendi kendime konuşmak gibi ve kafamda susmayan bir ses vardı.
Uzman hanımla konuştukça hepsi negatiften positive dønusuyo.
Hepimizin yaşadığı ruhsal ve psikolojik buhran sürecinde tesadüfen kendisiyle çalışma fırsatı buldum. Yaklaşımı, iyi şekilde dinlemesi, analiz edip sunduğu çözümler ile çok kısa sürede kendimi yeni bir yolculukta buldum. Yaşadığım dönüşümde çok büyük katkısı oldu. Hayatını mesleğiyle bütünleştirmiş başarılı biri. Kime danışacağım konusunda bilgim yoktu ve süreç ilerledikçe çok doğru bir seçim yaptığımı anladım. Hayatımdaki en doğru seçimlerden biri oldu. Nefes almak çok güzel :)
d.....
Birçok uzman araştırdım hatta öncesinde başka bir uzmandan da danışmanlık aldım. Bu konu da Elif Hanımın işinin ehli olduğunu düşünüyorum. Ağlama krizleriyle, anksiyete sebebi ile tedaviye başladım. Aşama aşama çok kısa sürede bu durumu atlattık. Anlatılanları çok doğru bir şekilde analiz ediyor ve düşüncelerimi ifade etmeye başlamadan dahi benim davranışlarımı çok güzel bir şekilde yorumladığını düşünüyorum. İmkanım olsa başka konular içinde devam etmeyi düşünüyordum. Çok kısa sürede birlikte çok güzel yol aldık. Çevremden dahi çok güzel dönüşler aldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Elif Hanım'ı sosyal medya üzerinden tanıdım ve irtibata geçtim. Başta çok tatlı, nazik ve kibar biri. Depresyon, stres, anksiyete, fibromiyalji, özgüvensiz, yetersiz görmek, sorunlar için de boğulmak, karşı taraftan anlaşılmamak gibi sorunlarım vardı ve şuan hemen hemen hepsi bitti diyebilirim. Empati duygusu yüksek biri derdinizle adeta üzülen biri. Sorunları gerçekten çözen ve çok güzel örnekler vererek gerek geçmişi onarıyor hem de gelecek için ümit yetiştiriyor. Kendimi buldum. Tekrar hayata karşı bakışımı değiştirdi. Kesinlikle çevremdekilere tavsiye ederim.
b...
Sosyal medyadan ulaştım Cemre Hanım'a, seanslar güzeldi ben çok memnun kaldım devam edeceğim. Cemre Hanım depresyonda olduğum zamanlarda benim kişisel bakış açımı değiştirdi ve bu benim için çok kıymetli, seanslardan sonra sorunlarıma daha farklı bakabiliyorum. Cemre Hanım'a sevgilerim ile başarılar diliyorum.
a....a
Empati kurabilme becerisi oldukça iyi ve analiz edebilme kabiliyetinin dikkat çekici düzeyde olduğunu düşünüyorum sıkılmadan ve çekinmeden tüm sorunlarımı anlatabildiğim danışmanımdan oldukça memnunum ayrıca zaman konusunda da esnek çalışması insana kendini ayrıca kıymetli hissettiriyor değersizlik duygusuyla danışmanlık hizmeti alan biri olarak tam anlamıyla elinden gelenin fazlasını yaptığını hissettiren bir danışman ben razıyım Allah’ta razı olsun
p...
Psk. Dan. Elif Cemre Özer'e sosyal medyadan ulaştım. Evliliğimde sürekli eşimle problemler yaşıyordum, bu nedenle destek almaya başladım. Elif Cemre Hanım, süreyi çok güzel yönetiyor ve beni doğru bilgilerle tatmin ediyor. Kendisiyle her görüşmeden sonra rahatlamış, mutlu ve kendimden emin bir şekilde ayrılıyordum. Sevecen, güler yüzlü, espirili ve diksiyonu düzgün bir uzman. İletişimi güçlü ve kendinden emin bir şekilde işini ve karşısındakini önemsiyor. Bu işi insanlara faydası dokunması için yapıyor. Tüm çevreme tavsiye ediyorum.
d...
Elif Hanım'la daha önce de seanslar almıştım. Bu seansların büyük bir kısmı çocuklarım için (3 yaş sendromu ve kardeş kıskançlığı) ve kendi hayatımda daha pozitif bir bakış açısı geliştirmek üzerineydi. Seanslarımızda önemli ilerlemeler kaydettik. Elif Hanım, iyi ve dikkatli bir dinleyici olması sayesinde problemlerime nokta atışlarıyla çözümler getirebiliyor. Aynı zamanda çözüm odaklı bir uzman olduğu için rahatlamak çok hızlı oluyor. En sevdiğim özelliği cana yakın ve kendimi iyi hissettiren enerjisiyle insan kendini rahat ve güvende hissediyor. Onunla konuşmak çok keyifli. Kendisine olan güvenimden dolayı çevreme de fazlasıyla tavsiye ediyorum. Elif Hanım'la yollarımızın kesişmesine gerçekten çok mutluyum.
t...
Elif Hanım'a bir arkadaşımın yönlendirmesi üzerine ulaştım. Psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğum bir süreçten geçiyordum. Duygu karmaşası yaşadığım bazı sorunlarımı tek başıma halledemediğim için yardım aldım. Uzun süredir çalışıyoruz ve değerlendirmelerim iyi yönde. Elif Hanım sizi yargılamadan dinleyen, sevecen ve yerinde tespitler yapan birisi. Her seanstan sonra rahatlama hissi yaşıyorum ve pek çok farkındalık yaşamama yardımcı oldu. Bakış açımı değiştirmemde ve kendimi bulmamda büyük etkisi oldu diyebilirim. Kendisine ulaşmak ve size uygun yolu bulmak için farklı çözümsel yaklaşımları denemesi en beğendiğim yönlerindendir. Elif Hanım'ı çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki gitmişim diyorum.
Elif Cemre Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Cemre Özer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Elif Cemre Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Yetişkin Terapisi, Ön Görüşme, Evlilik Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Terapisi, Ergen Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Eklektik Yaklaşım, Eğitim Danışmanlığı.
Elif Cemre Özer adresi nerede?Elif Cemre Özer adresini belirtmedi. Elif Cemre Özer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Cemre Özer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Cemre Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Cemre Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Cemre Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Cemre Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Cemre Özer hangi dilleri konuşuyor?Elif Cemre Özer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Cemre Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Cemre Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Cemre Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Cemre Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Elif Cemre Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Cemre Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Cemre Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.