Anne Baba Ayrılığı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Ön Görüşme
se...a
Elif hanim bizim en buyuk şansımız oğlum 12 yadisinda bircak problemimiz vardi korkulari sinav kaygilari sinir mutsuzluk gibi ama elif hanim sayesinde suan cok iyi mutlu problemlerimiz bitmek uzere kendisi cok ilgili sean disinda bile istedimizde ariya biliyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum asla pisman olmazsiniz oglum cinar cok seviyor cok cana yakin anlayisli kibar ve Isinde cok basarili
h....o
Kendisiyle 5 ay kadar önce bir tanıdığımızın tavsiye ile tanışma fırsatım oldu. Yoğun kaygı, anksiyete ile başvurmuştum kendisine. Daha ilk günden bana o güveni verdi kendisi. Güleryüzlü, ilgisi, bilgisi, empatisiyle çok olumlu ilerledik. Her sıkıntılı anımda yanımda oldu ve beni yalnız bırakmadı. Profesyonel ve alanında uzman Elif hocam yardımcı olduğu için minnettarım
p...
Elif Hanım'la duygu karmaşalarım sebebi ile 11 seans yapma fırsatım oldu ve hala da çalışıyoruz. Kendisi öncelikle hem çok ilgili hem çok profesyonel. Bu süreçte Elif Hanım'ın yaklaşımlarıyla her seans sonu daha iyi hissederek ayrıldım yanından. Hayata ya da olaylara başka bir pencereden bakmayı , büyük resmi görmeyi ve iyi hissettirmeyi düşündürerek her seans ilmek ilmek çalıştık . İyi ki kendisiyle yollarım kesişmiş diyorum. Çok daha iyi hissedebiliyorum sayesinde. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Araştırdım, tavsiye üzerine başvurdum. Oğlumun aceleci tavırları, hızlı düşünmesi , başvuru sebebimdi. Çok memnun kaldık. Süreç sonucu olumlu oldu. Yaklaşım, çocukla iletişim harikaydı. Çözüm odaklıydı, seanslar bittiğinde oğlum bittiğine üzüldü. Çok mutlu gitti her seansa. Çevremde, çocuğu olan tüm velilere tavsiye ederim.
t.....
Elif hanımın danışanı olduğum için çok mutluyum, kendisi çok özverili ve sizi ilk andan son ana kadar yalnız bırakmıyor her daim aynı ilgi ve dikkatle anlattıklarınızı dinleyerek çözüm odaklı yaklaşım sağlıyor. İlk seansımızdan itibaren Elif hanımın duruşu ve yaklaşımı ile size güven veriyor ve bu süreçte kendinizi doğru bir şekilde ifade etmenizi kolaylaştırıyor. Sizi tercih ederek, sorunlarıma çözüm bulduğu, beni anladığı, dinlediği ve güleryüzü ile en doğru kararı verdiğimi kanıtladınız. Elif hanım bana çok şey kattığınız için minnettarım.
m...
Elif Hanım'a arkadaşımın yönlendirmesiyle ulaştım. İntihar girişimlerinde bulunduğum için görüşmek istedim. Kendisiyle uzun soluklu bir yola girdik kendisi her zaman beni destekleyerek girdiğim depresyondan çıkmamı sağladı. Kendisinden çok memnun biri olarak onu daha fazla kişinin tanımasını, keşfetmesini isterim. Bana çok şey kattı duygularımla baş etmeyi öğrendim onu gözü kapalı başkalarına önerebilirim.
d...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Zor bir süreçte olduğum dışarıdan çok net belliydi yardım almaya karar vermiştim ve iyi ki Elif Hanım ile yollarımız kesişti. Depresyondaydım tedaviye başladığımızda, yataktan çıkmıyordum. Daha öncede destek almıştım fakat 2 seans sonrası devam etmek içinden gelmedi fakat Elif Hanım ile çok güzel ilerledik, hepimizin halk olarak dalga geçtiği bir espri vardır ya çocukluğuna inmeli senin diye işte tam bu çok iyi bir pusula Elif Hanım sakin dingin mizacıyla iyileştiriyor sizi. İyi ki onunla tedavi sürecime başlamışım. Alanında çok başarılı.
me...o
Merhaba psikolog elif hanım için şunu söyleyebilirim kendileriyle 50 seans kadar online den görüşme sağlamış biri olarak çok memnunum kendilerinin anlayışlı oluşu insan güven kazandırıyor yanimda kimse olmasa bile içimden hep elif abla yanımda diyorum bunu bana hissetirdiği için ona çok minnettarım eğer kendileriyle görüşme sağlamayı düşünüyorsanız bir şans verin çünkü kendisi kesinlikle fayda görebileceğiniz bir psikolog onun için her şeyin en güzelini diliyorum.
Elif Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Çiçek, Psikoloji. Size Elif Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Randevu, Ön Görüşme.
Elif Çiçek adresi nerede?Elif Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cd. No:656 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Çiçek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Çiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Çiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Çiçek hangi dilleri konuşuyor?Elif Çiçek ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Çiçek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Elif Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Çiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Çiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar