Aldığı Eğitimler:
2021 Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Online Staj
2022 Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Online Staj
Nörobilim Bakışıyla Otizm Spektrum Bozukluğu, Dr. Bülent Madi
Otizmde Dil Becerilerinin İlişki, Etkileşim ve Öğretim ile Desteklenmesi, Uzm.DKT.Nevzat
Egemen Nakışçı
Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi, Uzm.Psk.Ayşin Eda Karakoç
2. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
Otizm ve Oyun Terapisi Atölye Çalışması
Oyun Terapisi Vaka Analizi Günleri
Ergen/Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Uzm.DKT.Veysel
Kızılboğa
Okul Çağı Kekemeliğinde Terapi, Stephen Groner
Pragmatik Dil Gelişimi ve Pratik Uygulamalar, Dr. DKT Gülce Alev Savtak
Yetişkinlerde Yutma Bozukluklarının Yönetimi, Yoon Wai Lam
Prob Materyallerinin Pratik Kullanımı, Ayten Aslanova
Çocuklarda Konuşma Sesi Bozukluğuna Yönelik Terapi Yaklaşımları, A.Lynn Williams
Oro-Fasiyal Değerlendirme, Uzm.DKT.Betül Özsoy Tanrıkulu
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
as...ç
Elif hanımla Olea Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde kekemelik terapisi aldık. Kurumdan başlamak gerekirse çok güzel dekore edilmiş ve çalışanlar çok ilgili. Elif hanım ile ise daha önceki deneyimlerimizin çok ötesinde harika bir gelişme kaydettik kızımda. Onunla olan iletişimi ve bize süreci aktarması çok başarılıydı. İyi ki yolumuz kendisiyle kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, gönülden tavsiye ederim.
ay...n
Elif hocamla 4 5 ay seanslara girdim. Kekemelik sorunum vardi bana cok yardimci oldu desteği eğitimi çok güzeldi.Destegi sayesinde kekemeligimin büyük bir kısmı kayboldu. Basarilarinin devamını diliyorum
Elif öğretmenimizle 6 ay önce tanıştık kızımın konuşmasında sorunlar vardı. Kendisi hem çok ilgili hemde çocukları sıkmadan oyun eşliğinde iletişim kurmaktadır. Kendisinden çok memnunuz kızımda severek derslerine gelmektedir.
tu...
Çok keyifli verimli bir ders oldu bizim için R harfini çıkaramadığı için başlamıştık ilk dersten bile farketti.ayrica ilgi ve guleryuzlu bir hocamız
ha...
Son derece özverili,anlayışlı,yaklaşımı pozitif,oyun ve etkilesim temelli seansları sayesinde dersine koşarak giden,yollarımız ayrılmak zorunda kalsa bile hala kızımın ve benim dilimizden düşürmediğimiz çok kıymetli öğretmenimiz... seans boyunca yaptıklarını,seanstan sonra ayrıntılı bir şekilde anlatır, o günkü çalışmayla ilgili bizimde evde yapabileceğimiz önerilerde bulunur. Sürekli ders vermeye çalıştığım ve bu yüzden anne kız ilişkimizin bozulduğu kızımla, Elif Hocam ın fırsat eğitimi adı altında yönlendirmesiyle yeniden ilişkimiz düzeldi... Yavrularınızı gözü kapalı emanet edebilir siniz.
z...
Dkt. Elif Çınar'a oğlum (6 yaş) için iletişime geçtik. Bazı harfleri söylerken zorluk yaşıyordu ve kekemelik problemimiz vardı. Süreç boyunca hem bizimle hem oğlumla güncel bilimsel yöntemleri takip ederek yaklaşımda bulundu. Gerek bilgisi gerekse oğluma karşı olumlu sevecen yaklaşımı sayesinde eğitimimizi tam verimlilikle tamamladık. Dil gelişiminin yanı sıra oğlumun özgüveni de desteklendi. Elif Hanım dil terapistliği konusunda kendisine çok güvendiğim bir uzman. Ben de bir sağlık çalışanı olarak çevremde dil terapisti ihtiyacı olan kişilerle karşılaşmaktayım. Bu kişilere tereddütsüz tavsiye ettiğim kişi Elif Hanım oluyor.
g...
Biz 3.5 yaşındaki oğlumuzun dil konuşma geriliği nedeniyle çalıştığı kuruma başvurduk ve Dil ve Konuşma Terapisti olarak Elif Hocam'ız ile tanıştık. Kendisinden çok memnunuz. Hem güler yüzüyle hem de oğlumla arasındaki iletişim çok güzel ve kuvvetli.
ş...
Benim oğlum konuşma gecikmesi sebebiyle dil terapistine gidiyor, iki senedir hocamız Elif Çınar. Çok faydasını gördük, hocamız çok ilgili. Memnunuz, ben ondan başkasına çocuğumu emanet etmem. Benim çocuğum da çok seviyor hocasını, bize çok faydası oldu.
Elif Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Çınar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Elif Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Elif Çınar adresi nerede?Elif Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pancarlı, Necmi, Kemal Bayram Cd. No:47 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Çınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Çınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Elif Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Çınar hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Çınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Artikülasyon Bozukluğu
Gaziantep Dil ve Konuşma Bozuklukları
Gaziantep Akıcılık Bozuklukları
Gaziantep Konuşma Sesi Bozuklukları
Gaziantep Gecikmiş Dil ve Konuşma
Gaziantep Çocukluk Çağı Apraksisi
Gaziantep Fonolojik Bozukluklar
Gaziantep Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Gaziantep Disleksi (Okuma Bozukluğu)