Lisans sürecinde rehabilitasyon ve danışmanlık merkezlerinde “stajyer psikolog” olarak çalışmıştır.
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun vermiş olduğu BDT eğitimini toplam 60 saatte tamamladı.
Cised tarafından Dr.Cem Keçe’nin 120 saatlik Cinsel Terapi Eğitimini tamamlamıştır.
Yıldız Teknik Üniversitesinin “Aile Danışmanlığı” 450 saatlik ( 300 saat teorik- 120 saat uygulama- 30 saat süpervizyon) eğitimini tamamlayarak “Aile Danışmanı” unvanı almıştır.
2020 den itibaren İstanbulda özel danışmanlık merkezinde danışan kabulü yapmaktadır şu an ise aktif olarak Samsunda özel bir danışmanlık merkezinde danışan kabulüne devam etmektedir.
Ayrıca sosyal kaygı, panik bozukluk, agorafobi, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif-kompulsif bozukluk, yaygın kaygı bozukluğu iletişim sorunları, sınav kaygısı, kadın cinsel işlev bozuklukları gibi günümüzde birçok bireyde görülen sıkıntılarla ilgili danışmanlık yapmaktadır.
Aldığı eğitimler;
•Yaygın Anksiyete Bozukluğu eğitimi
•Obsesif Kompülsif Bozukluğu eğitimi
•Travma Sonrası Stres Bozukluğu eğitimi
•Panik Bozukluk, Agorafobi ve Sosyal Kaygı eğitimi
•Bilişsel Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları: Klinik değerlendirme, Vaka formülasyonu ve Seans Yönetimi eğitimi
•Aile danışmanlığı Eğitimi/ Yıldız Teknik Üniversitesi/ 2022-2023
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Tümünü gösterHizmetler
Psk Elif Cor
Mecidiyeköy mah. Selahattin Pınar cad. Kemer iş hanı No:15 kat:1 Daire:2, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Hikayem Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
b....d
Uzun süredir devam eden ilişkim sonlandı. Ve bu süreç beni hep yıprattı hem ruhsal durumumu toparlayamadım. Destek almaya karar verdim. Başlarda zorlansam da süreç ilerledikçe ruh halimde, özgüvenimde, bakış açılarımda değişmeleri çok net bir şekilde gözlemleyebildim. Herkesin deneyimlemesi gereken bir yolculuk..
Arkadaşımın önerisiyle Elif Hanımla ben de seans için başvurarak sürecimize başladık. Sosyal kaygı durumum günlük yaşamımı iyice zorlaştırmaya başlamıştı. Tanımadığım biri benimle iletişime geçince inanılmaz heyecanlanıyordum. Süreç ilerledikçe kendimi tanımam hem de bazı teknikler ve görüşmelerimiz ile güzel sonuçlar almaya başlamıştım. Seanslarda çok daha rahat hissedebiliyorum böylelikle tüm yaşadıklarımı çekinmeden anlatabiliyorum ve artık bunlar yaşanırsa ne yapacağımı biliyorum. Özgüvenimde artmaya başladı. Bir süre daha seanslarımız devam edecek. Ben memnunum çevremede zaten Elif Hanımdan sıklıkla bahsediyorum.
İş stresi, kaygı durumum ve partner sorunlarımdan dolayı seanslara başlamak istedim. Yoğun bir iş sürecinde olduğum için seanslara online olarak devam etmek istiyordum ve bir arayış içine girdim. Sosyal medyadan Elif Hanımla yollarımız kesişti. Online danışmanlık sürecine önyargılı biriydim. Yüz yüze kadar etkili olamayacağı düşüncesi vardı fakat seanslara online başlayınca son bir senede iyileşme sürecimdeki hız beni şaşırttı. Elif Hanım bu süreci de benim için çok kolaylaştırdı. Şu an 1.5 yıldır bu sürecin içindeyim ve memnunum.
s....e
Elif hanımla beraber aklıma istenmeyen düşünce yani obsesyon problemi ile gelmiştim. Kendisi ile kısa zamanda çok ilerleme sağladık. Sizi hem çok iyi dinleyen ve çok da iyi anlayan bir psikologdur. Terapi yolculuğunuzda kendisini mutlaka tercih etmelisiniz.
k....ç
Benim için harika geçen bir süreç oldu. Daha önce psikolog deneyimlerim olmuştu fakat bu kadar faydalı bir süreç yaşayamamıştım. İşinde başarılı ve çok güzel bağlar kuran bir insan ben tavsiye üzerine iletişime geçtim. İlk başta cok gergindim yavaş yavaş açılmaya başladım. Olaylara olan bakışı derinliklerinize dokunması gerçekten sizi etkiliyor. Zihnimdeki soru işaretleri cevaplarını buldu huzurluyum. Kendisine bu kadar faydalı iletişim kurduğu için ben çok memnun kaldım çevremdeki herkese tavsiye ediyorum İyi ki yollarımız kesişmiş.
g.....
Elif Hanım, gerçekten harika bir psikologdur. Kendisi oldukça empatik ve sıcakkanlı bir yaklaşıma sahiptir ve her zaman sorunlarıma samimiyetle ve profesyonellikle yaklaşmıştır. Kendisiyle çalışırken, kendimi rahat hissettim ve sorunlarımı ele almak için gerekli araçları verdiği için minnettarım. Kesinlikle Elif Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
Uzun bir süredir desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Ama harekete geçmek benim için çok zorlayıcıydı. Sorunumun ne olduğunu bilmeden başvurdum. İçimde bir hissiyat vardı tanımlayamadığım. Elif hocamla ilk seansta çok güzel bir bağ yakaladık bana iyi gelebileceğini hissettim. Birlikte beni rahatsız eden hislere baktık. Bazen bir uzmanın söylediği sözün hayatımızda ne kadar etki edebileceğini öğrenmiş oldum. Tavsiye ederim. Ses tonu, gülümsemesi size olan yaklaşımı çok yakın hissettiriyor. İşini profesyonel yaptığını düşünüyorum. Bazen online bazen yüz yüze görüşmelerimizi yapıyoruz. Çok memnunum.
ö.....
Elif Hocamla 4-5 ay kadar online olarak görüştük. Online seansa karşı tereddütlerim, kaygılarım olsa bile ilk seansta yüz yüze konuşuyor gibi hissiyatın olması beni çok rahatlattı. Kendisi çok güler yüzlü. Sizi gerçekten anlayan ve olaylara bakışınızı değiştiren çok etkili bir yaklaşımı var. İşini seven, etik değerlerine önem veren bir psikolog. Kendisi ile görüştüğüm için çok mutluyum. Bu işi gerçekten ciddiye alıp danışanlarına yardımcı olmak için elinden gelenin fazlasını yapan birisi. Örnekleri ve elde tutulur çözüm önerileriyle kendimi anlamamı ve sıkıntıları yalnız başıma çözebilmemi sağladı. Ayrıca etik değerlere verdiği önemi unutmamak gerekir.
g...
Elif Hanım'a Doktorlar Takvimi aracılığı ile ulaştım. İlk önceliğim iş yaşamı ve özel hayatım arasında sağlıklı bir denge kurma konusunda destek almaktı. Yaklaşık 6 7 aydır danışmanlık alıyorum bu süreçte sadece iş hayatım değil özel hayatım ile ilgili de tıkandığım konularda kendi cevaplarımı bulmam konusunda bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. En beğendiğim özelliği iyi bir dinleyici. Farklı bir yönden bakmama yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim.
z...
Elif Hanım'a bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım… Elif Hanım'la özel hayatım ve aile hayatımda yaşadığım birçok çıkmazın içindeyken iletişime geçtim… Kendisi ile yaptığım seanslar sonucunda olayları çok farklı bir bakış açısı ile daha farklı değerlendirmemi sağladı göremediğim aslında uğraşmam gereken kabul etmem gereken problemleri ve olayları görmeme vesile oldu… Gerçekten çok anlayışlı ve hoşgörülü bir insan… Çevreme tabi ki de tavsiye ederim bu tarz yardım alınması gereken konularda aklıma gelen ilk kişi Elif Hanım zaten ve eğer böyle bir yönlendirme yapma imkanım olursa arayacağım ve konuşmasını istediğim kişi Elif Hanım'dır…
Elif Cor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Cor, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Elif Cor tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Elif Cor adresi nerede?Elif Cor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy mah. Selahattin Pınar cad. Kemer iş hanı No:15 kat:1 Daire:2 İstanbul
- Mimar Sinan mahallesi Mustafa Kemal bulvarı No 32/3 atakum Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Cor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Cor uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Cor isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Cor, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Elif Cor hangi dilleri konuşuyor?Elif Cor ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Cor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Cor tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Cor hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Elif Cor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu