Op. Dr. Elif Dağlı 1986 yılında Ankara'da doğdu.
Ortaokul ve Lise eğitimini 2004 yılında Ankara Atatürk Lisesi Lisesinde tamamladı.
2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek tıp doktoru oldu.
Aynı yıl yapılan tıpta uzmanlık sınavı sonucunda Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisasını tamamladı. İhtisas sonrası Keçiören Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalıştı.
2017 Kasım ayında FEBORL-HNS (Avrupa KBB Board Fellowu) unvanını aldı.
Spesifik ilgi alanı olan yüz estetiği ile ilgili güncel literatürü yakından takip ederek bu alanda çok sayıda seminer ve eğitime katıldı.
Şu anda kendi muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Randevu +8 daha fazla

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Röportaj

K
Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Çok ilgili çok güler yüzlü bir doktor ve ekip. Nefes almakta zorlandığım için Elif Hanıma geldim. Septum deviasyonu ve burun eti ameliyatı oldum. Ağrısız acısız oldu ve şişlik, morarma hiçbir şey olmadı. 3 gün sonra tamponlar alındı çok rahat nefes almaya başladım. Dışarıdan bakan birisi ameliyat olduğumu anlamayacak bir şekilde süreci atlattım. İlk muayeneden ameliyat sonrasına kadar o kadar güzel geçti ki çok mutluyum. Çevreme de tavsiye ediyorum. Herkes gönül rahatlığıyla gelebilir.

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Ben kendisine burun ameliyatı oldum mart ayında hem nefes almakla ilgili problemim vardı hem de kemiğim eğriydi şekil bozukluğu da vardı. Ameliyatım ağrısız bir şekilde sonuclandı.Burnum çok da güzel oldu. Elif hoca da ilk günden beri son derece güzel bir iletişim kurdu bizimle. Anlaşmalı olduğu hastane personeller hepsi son derece ilgiliydi. İyi ki Elif hocayı tercih etmişim.

T
Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Randevu

20 yaşımdan beri burun estetiği olmak istiyordum.ve tam 21 yıldır olmaya cesaret edemedim. Ta ki Elif Hocamla karşılaşana dek.verdiği güven hiçbirşeyle ölçülemez.12.03.2024 tarihinde burun estetiği oldum..lütfen korkmayın gidin Elif Hocama..sizi illaki rahatlatacaktır..iyi ki 21 yıl beklemişim, boşa beklememişim diyorum sevgiler

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

20 yıldır korkudan yaptırmaya cesaret edemediğim nefes alamama sorunum vardı. Burun ameliyatımı elif hocam sayesinde yaptık. Ne şişlik, ne morluk, ne ağrı yaşadım. Eline sağlık elif hocam. İlk muayeneden başlayan ve her aşamada hissettirdiği güven ve güler yüzünüz için minnettarım.

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Çok guleryuzlu, ilgili ve isinde basarili bir hekim bence. Ilk gunden botoxum cok iyi durmaya basladi bile.

I
Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Diğer

Eylül ayında kendisine burun estetik ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti, sonrasında morluk ve şişlik olmadı. Bunun sebebi öncelikle doktorumun başarılı ve yetenekli olması ,kullandığı malzemelerin kaliteli olması. Her zaman eksiksiz bilgi aldım ve istediğim zaman doktoruma ve asistanına ulaşabildim. Her konuda güler yüzle yardımcı oldular. Sonuçtan çok memnunum tam planladığımız gibi istediğim burun oldu. Harikasınız Elif hocamm. Elinize yüreğinize sağlık.

Z
Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Diğer

Sevgili doktoruma şehir dışından,4 kişinin tavsiyesi ile ulaştım.Nefes sorunu ve estetik(kemik ve kıkırdak eğriliği) olmak üzere burun ameliyatımı gerçekleştirdi.Güler yüzü ve başarısı ile doktorluk mesleğinin hakkını veriyor. İlk görüşmede endişelerinizi en aza indiren, süreçle ilgili gerçekçi bilgiler veren bir doktor.Ayrıca estetik algısının çok iyi olduğunu düşünüyorum.Yüzünüze nelerin yakışıp yakışmayacağını açıklıyor.Benzer vakaları bilgisayardan gösterip yorumluyor.Ben doğalcı bir insan olarak burun şekli ile ilgili ayrıntı vermedim.Ona güvendiğimi ve doğal görünmesini istediğimi söyledim.Yaklaşık 11 ay oldu.Sonuçtan çok memnunum.Doğal duruyor.Rahat nefes alıyorum ve uykum daha kaliteli.Şunu da belirteyim:Sonuçta bu bir ameliyat ve bir iyileşme süreci var.Bu süreç kişiden kişiye değişse de ameliyat sonrası bakımın yapılması ve tavsiyelere uyulması gerekiyor.Bu arada sekreteri de ameliyat öncesinde, sonrasında soru sorduğumuzda mutlaka dönüş yapmıştır. Özetle,iyi ki Elif DAĞLI..

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Doğal bir burun istiyorsanız kesinlikle Elif Hoca derim. Her ayrıntıyla ilgileniyor, süreci konforlu geçiriyorsunuz.

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Diğer

Öncelikle ilk görüşmeye gittiğimde burnumun yapısı nasıl bir sonuçla karşılaşabileceğimi örnek resimlerle tek tek gösterip anlattı. Beklentilerim üstüne konuştuk ve bunların ne kadar oranda gerçekleşebileceği konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirildim. Ameliyat sürecinde ve sonrasında yaşayabileceğim sıkıntılar hafifletilmeden anlatıldı; yani ameliyata neler olacağını bilerek girdim ve doktorum söylediği şeyleri ne eksik ne fazla aynen yaşadım.
Ameliyat sonrası süreçte de sürekli iletişim halindeydik ve randevularda beni rahat ettirmek için (tamponların erken alınması, tıkanıklığımın çözülmesi gibi) elinden geleni yaptı doktorum. Sonuçtan çok mutluyum çok doğal istediğim gibi bir burnum oldu ve doktorumun dediği bibi yapıl olduğu hiç anlaşılmıyor , görenler fazla tanımayalar sende bir güzellik var diyorlar o kadar.Herşey için çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.

Konum: Elif Dağlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Doktor hanım mesleğini hakkıyla yapıyor. Kızımı burun estetiği ameliyatı yaptı. Hem eğriliği hem de kemeri düzeltti.Nefes alma sorununu giderdi. Kızım süreci çok korkmanıza rağmen kolayca atlattı.Bugün 4. gün tamponları alındı. Elif hanım ameliyat önce ve sonrasıyla hastasını çok güzel aydınlatıyor, bilgi veriyor.Kendisine çok teşekkür ederiz. Ameliyat olmayı düşünen kim varsa tavsiye ederim.