Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Skolyoz Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ankarom gtherapy izmir
Elif hocama sonsuz teşekkür ederim kendisi sayesinde boyun ağrılarıma veda ettim Güler yüzü ve emeği için minnettarım kendisine
r.....
Hamileliklerim sonrası çok ciddi bel ağrıları yaşamaya başladım.Tavsiye üzerine Elif Hanım'a gittim. Toplamda 10 seans aldım. Gtherapy uygulandı. Ağrılarımdan kurtuldum. Çocuklarımla rahatça ilgilenmeye başladım. Normalde desteksiz ayağa kalkamıyordum. 5. seansta desteksiz kalkmaya başladım. İlk görüşmemizde Elif Hanım'ın özgüveni beni rahatlattı. Kendisine çok güvendim. Danışanıyla çok ilgili bir uzman. Allah razı olsun, çok memnun kaldım.
Boyun ağrısı sebebiyle araştırarak Elif Hanım'a ulaştım. Donuk omuz teşhisi koydu. Yaklaşık 10 seans aldım. Elektroterapi, kuru iğne, kupalama ve G5 masajı yapılıyordu. 2 seans reformer plates yaptım.%85 oranında ağrılarım azaldı. Evde yapmam adına hareketler önerdi. Eğer düzgün bir şekilde önerilen hareketleri düzenli yaparsam bu oran %95 lere çıkıyor. Elif Hanım çok ilgili bir uzman. Danışanıyla uzun süreli ilgileniyor. Sanki ailesinden biri gibi yaklaşıyor. Kendisine nasıl değer veriyorsa karşısındaki danışanında aynı şekilde değer veren, mesleğinde çok başarılı bir uzman.
Uzun süredir boyun, bel ve diz ağrısı yaşıyordum. Tavsiye üzerine Elif Hanım'a gittim. Bana 10 seans önerdi. Farklı bir şehirde olduğum için tek seans alabildim. Gtherapy ve birçok farklı terapi uyguladı. Tek seansla bile ben 3 ay ağrı yaşamadım. Çok büyük fark gördüm. En kısa sürede işlerimi ayarlayıp tekrar gidicem. Elif Hanım mesleki başarısının yanında çokta iyi bir insan. Çok güleryüzlü ve bizden biri. Danışanlarına içten ve samimi yaklaşıyor. Detaylı bilgilendiriyor. Çok memnun kaldım ve ihtiyaç duyan herkese öneriyorum.
Annemin dizlerindeki kireçlenme sebebiyle ulaştık Elif Hanım'a. Çevremizde ismini çok duyduğumuz için tercih ettik. Yaklaşık 3 hafta devam ettik. Annem şuan çok daha iyi bir durumda. Elif Hanım çok samimi ve profesyonel bir uzman. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Benimde ileri seviyede boyun düzleşmem var. Ön görüşmemizi yaptık. Gerekli tetkikleri yaptı. Hatta ilk etapta yaptığı birkaç hareket bile rahatlama sağladı. Bende kendisine devam edicem. Ailecek çok memnunuz.
Sağ kolumu kaldıramıyordum. Tavsiye üzerine Elif Hanım'a ulaştım. 2 seans aldım. Bir cihazla tedavi yaptı ve manuel terapi uyguladı. Şuan kolumu çok rahat hareket ettiriyorum. İş yapabiliyorum. Elif Hanım'ın insani yönü çok kuvvetli. Çok güler yüzlü ve ilgili bir uzman. Ortam çok temiz ve hijyenik. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmıyor. Çok memnun kaldım.
Bel ağrım sebebiyle sosyal medya üzerinden ulaştım Elif Hanım'a. 6 seans gtherapy uygulandı. Ağrım %80 azaldı. Normalde bel ağrısından yürüyemez durumdaydım. Şuan gayet iyiyim. Birkaç seans daha devam edeceğim. Elif Hanım çok güler yüzlü bir uzman. Bana hastalığımı, ne derecede olduğunu detaylı olarak anlattı. Uygulayacakları tedavi konusunda da detaylı olarak bilgi verdi. Çevremde de her zaman öneriyorum.
Bel fıtığı şikayetiyle şiddetli ağrılarım sebebiyle tavsiye üzerine Elif Hanım'a ulaştım. Daha önce farklı bir uzmandan fizik tedavi aldım ama net bir sonuç elde edemedim. Hayatımı çok etkiliyordu bu ağrılar. Elif Hanım bir cihazla tedavi uyguladı. 2 seans aldım. Devam edicem. Genel anlamda çok daha iyim. Ağrı şiddetim azaldı. Elif Hanım çok güleryüzlü ve hastasını benimseyen bir uzman. Sanki kendi ailesinden biri gibi yaklaşıyor. Danışanına en önemlisi güven veriyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Bel ve bacak ağrısı sebebiyle sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım Elif Hanım'a. Toplam 8 seans gittim. Çok ilgililer. Seanslar uzun sürüyordu. Birçok farklı uygulama yapılıyordu. 8 seans sonrasında hiç ağrım kalmadı. Elif Hanım'da çalışanlarda çok güleryüzlü. Ortam çok güzel. Çevremde de birçok kişiyi yönlendirdim kendilerine.
Elif Demhat Fırat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Demhat Fırat, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Elif Demhat Fırat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Manipülasyon, Fizik Tedavi, Kırık Rehabilitasyonu, Skolyoz Tedavisi, Klinik Pilates, Menisküs Tedavisi.
Elif Demhat Fırat adresi nerede?Elif Demhat Fırat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mah 286/1 sk no 15 verapol plaza kat 1 daire 4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Demhat Fırat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Demhat Fırat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Demhat Fırat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Demhat Fırat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Demhat Fırat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Demhat Fırat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Demhat Fırat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Demhat Fırat hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Demhat Fırat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Demhat Fırat hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Demhat Fırat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler