Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Cevizli Mah. Mustafa Kemal Cad. Enderun Sok. No:10 Nursanlar 3 İş Merkezi Daire:32 Kat:6, İstanbul
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Fizyoterapist Elif Demirci Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlığı
Uzmanlık Alanları; Manuel Terapi, Üç Boyutlu Skolyoz Egzersizleri, Manuel Lenf Drenajı - Lenfödem Terapisi, Ağrı Terapisi, Klinik Pilates, Hamile Pilatesi, Ortopedik Rehabilitasyon
Aldığı Eğitimler; İkomt NMST Multi Boyutlu Manuel Terapi,Skolyoza Bilimsel Egzersiz Yaklaşımı, Klinik Pilates, Hamile Pilatesi, Lenfödem Terapisi, Bilişsel Egzersiz Terapi Yaklaşımları, Bantlama, Aroma Terapi
Çalışma Alanları: Kronik Ağrı Tedavisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, El Rehabiliyasyonu, Yürüyüş Bozuklukları, Omurga Problemleri, Skolyoz ve Duruş Bozukluğu, Klinik Pilates, Koruyucu Rehabilitasyon, Egzersiz Danışmanlığı vb.
Yabancı Dil: İngilizce
Fzt. Elif Demirci, fizyoterapi alanında dünyadaki gelişmeleri takip ederek güncel literatüre uygun olarak klinik çalışmalarını sürdürmektedir. Danışanlarına biyopsikososyal bakış açısıyla yaklaşıp kişiye özel terapi ve egzersiz yaklaşımları sunmaktadır.
Elif hanımın elleri gerçekten şifalı. Gebelik sürecinde belimdeki beş fıtıkla rahatlamama çok yardımcı oldu. Ayrıca egzersizler öğreterek zorlandığımda ne yapmam gerektiğini, doğru duruşları öğretti.
tu...u
Elif hanim ile 20 haftalik hamileyken klinik pilatese basladik. Hamileligim sayesinde sahane gecti, fazla kilolarimla hamile kalmama ragmen sifir agri ve sislik/odem olmadan ile doguma girdim, Suan bebegim 7 haftalik, dogum sonrasi da 1 haftada bagdas kurup kizimi emzirdim kaslarim vucudum cok hizli toparlandi sayesinde. isinde gercekten cok iyi olmasinin yani sira elif hanim mukemmel bir insan. Nazik, eglenceli, sevgi dolu ve cok disiplinli.Kendisine cok sey borcluyum, iyi ki varsiniz!
Elif Hanımla üçüncü seansımızı bitirdik bugün, lenf ödem tedavisi gördüm. Seans esnasında hastalarını birçok konuda bilgilendirmesi ve tedavi sürecinin her aşamasından haberdar etmesiyle fazla iyi bir fizyoterapist olduğunu, kendi alanında çok ilgili ve bilgili birisi olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnun kaldım ve herkesin de memnun kalacağına eminim, kendisini de çok sevdim. Şikayetleriniz bilgi alanı olmasa bile sizleri çok iyi yerlere yönlendirmek için yardımcı olmaya çalışan birisi. Hastalarıyla da çok ilgilenen birisi aynı zamanda, ona danışıp da kötü bir yönlendirilme yaşayacağınızı sanmıyorum. Herkese mutlaka öneririm :)
se...
Öncelikle karşılamasından yolcu etmesine kadar mükemmel bir ilgi görüyorum. Kendisine bu sebeple bile çok teşekkür ederim.
Terapi sürecine gelirsek başlangıçtaki psikolojik terapiyle sizi gevşetmesi ve manuel terapiye hazır bir esneklik sağlaması açısından bence işinin hakkını veren bir fizyoterapist Elif Hanım. Yapılan terapilerin faydası bir yana ki bunu ilerleyen süreçlerde daha da iyi tecrübe etmiş olacağız, mevcut uygulamaları oldukça faydalı. Hayata bakışınızı değiştirerek sinirlere yüklenme düzeyinizi azaltıp eklemlere binen yükü hafifletiyor.
İşini hakkıyla yaptığı için saygımı da sevgimi de fazlasıyla hak ediyor. Terapilere koşa koşa gidiyorum, desem yerindedir.
Bir öğretmen olarak, işini hakkıyla yapanlardan hep memnun kalmışımdır. Elif Hanım’ı da bu açıdan oldukça başarılı buluyorum. İyi ki yolum düştü bu merkeze. Sevgiler.
Skolyoz rahatsızlığım sebebiyle araştırarak Elif Hanım'a ulaştım. 3 haftadır devam ediyorum. İlk etapta duruş düzeltme çalışmalarıyla başladık. Eskiye göre daha dik yürümeye başladım. Otururken de aynı şekilde dikkat ediyorum. Tavsiyelerine günlük hayatımda dikkat ediyorum. Elif Hanım sıcakkanlı ve danışanlarıyla dozunda samimiyet kuran bir uzman. Yaklaşımı çok güzel. Önerdiği materyalleri temin ederek evde de çalışıyorum. Genel değerlendirmeleri çok güzel. Mesleğinde donanımlı ve başarılı bir uzman.
p....k
Sırtımdaki yanma, elimdeki uyuşma ve ağrım için ameliyat denmişti. Ameliyattan korktuğum için farklı tedavileri araştırırken Elif hanımı buldum. 2,5 ay içinde 10 seans manuel terapi seansı aldım. Sonucundan çok mutluyum hiçbir şikayetim kalmadı. Elif hanım iyileşmeme çok yardımcı oldu,manuel terapi için gözünüz kapalı güvenerek gidebileceğiniz bir fizyoterapist. Tavsiye ederim.
ö....k
Liposuction sonrası doktorumun tevsiyesi ile manuel lenf drenajı yaptırmak için uzman ararken Elif Hanımı buldum. Kendisi hem çok bilgili hem de güler yüzlü ilgili bir uzman. Tüm sorularımı yanıtladı. 10 seans gittim, kliniği çok temiz ve ferah. Ödemin giderek azaldığını ölçerek net bir şekilde gösteriyor. Uygulamaların sonunda ameliyattan sonra oluşan serlik ve morluklar da gitti.Liposuction sonrasında yan etkiler gören arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasın, Elif Hanım'ı tavsiye ederim.
n....d
Elif hanıma oğlumun kifoz tedavisi için gittik. Tedaviden çok memnun kaldık. Başından sonuna kadar bilgisiyle tecrübesiyle güler yüzlü yaklaşımıyla bize çok destek oldu. Bir anne olarak kendimi suçlu hissediyordum, en çok da bana destek oldu. Oğlum yaklaşık 1 yıldır çalışma sonunda baya düzeltti boyu uzadı. Kifoz derecesi azaldı. Biz tedbir için hala devam ediyoruz. Elif hanım işinde gerçekten uzman işini çok severeek yapıyor. Çocuklarla iletişimi hem disipline edici hem de sevecen. Ailecek kendisini tüm çevreme tavsiye ediyoruz
b....a
11 yaşındaki kızımın 27 derece skolyozu var. 7 aydır korse kullanıyor. Korseye bağlı ağrıları başlayınca doktorumuz skolyoz egzersizi önerdi. Araştırırken aile dostumuzun tavsiyesiyle elif hanıma ulaştık. Bize ilk görüşmemizde gayet ayrıntılı bilgi sağladı kendisine çok güvendik ve başladık. Son iki aydır elif hanımla çalışıyoruz. kızımın ağrıları geçti, elif hanım kızıma egzersiz yapmayı sevdirdi şimdi seans günleri severek gidiyor. Ayrıca duruşu iyileşti. korse takmadığı saatlerde bile artık duruşu çok düzgün. Biz gidişattan çok memnunuz, elif hanım çok özverili ve bu konuda çok bilgili bir uzman. Kızımıza iki çeşit egzersiz yöntemi kullanıyor. Hem kızımıza hem de bize iyi bir rehber oldu. Sayesinde çok güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Buradan bir kez daha Elif hanıma teşekkür ediyoruz, kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
fe...ç
Elif hanımla 3. seansımızı tamamladık bugün. Gün geçtikçe manuel terapinin faydasını, vücuduma etkilerini daha iyi görebiliyorum. Asla dik duramıyordum acıdan ve ağrıdan kıvranıyordum. Elif hanımla tanışmadan önce sol ayağımın üstüne basamıyordum. Bugünkü seansta ilk defa dik durabildim. Dik durabilmem ve yürüyebilmem için gerekli olan egzersizleri verdi. Terapi dışında da tedavi sürecimle yakından ilgileniyor. Çok özverili ve işinde uzman biri. Elleri sihirli sanki :)
Elif Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Demirci, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Elif Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Elif Demirci adresi nerede?Elif Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mah. Mustafa Kemal Cad. Enderun Sok. No:10 Nursanlar 3 İş Merkezi Daire:32 Kat:6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Elif Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Elif Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler